İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı konularda egoistçe davranmanız karşınızdaki insana hareket alanı bırakmıyor. Bu tutumunuz aşkınızı köreltebilir. Sizin de bir takım fedakarlıklar yapmanızın zamanıdır.

İş hayatınızda haftayı güzel kapatmışsınız ve herhangi bir pürüz yaşanmamış. Hızlı karar verebilme kabiliyetiniz sizin en iyiözelliğiniz. Amirlerinizin gözüne girebilmişsiniz.

Para durumunuzda bugün beklediğiniz gelişme gerçekleşmeyecek. Ufak tefek yapacağınız harcamalar toplamda büyük miktarlar tutabilir. Haftalık bütçenizi planlasanız iyi olur.

Birlikte olduğunuz kişinin kendi hayatıyla ilgili yeni fikirler öne sürmesi canınızı sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok açık bir insan olduğunuz için duygularınızı içtenlikle gösteriyorsunuz. Tam karşılığını beklemeniz biraz fazla iyimserlik. Verilenme yetinmek sizi gereksiz alınganlıklardan kurtarabilir. Yakın çevrenizde birtakım insanlara karşı yersiz güvensizlikleriniz var. Oysa yaşamınızın bütün alanlarında doyumlu ilişkiler yaşıyor, yeterince seviliyorsunuz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:11-16:59 arasında etkili Ay-Boşluk süresince, her şey umduğumuz gibi gitsin isteriz. İşler biraz karışsa hemen panik oluruz. Dikkatimizden kaçan, unuttuğumuz veya aklımıza gelmeyen şeyler, bize engel olduğunda sıkılabiliriz. Burnumuz aksa, sanki dermansız bir derde yakalanmışız gibi gelir. İllaki her şey düzgün gitsin diye stres altına girmek yerine, yapabildiğimizi halletsek, kendimizi yormamış oluruz. Saat 05:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, mevcut aile ilişkileri, bir yuvanın kurulması veya mevcut sorunlar varsa bunların ortaklaşa çözülmesi anlamında önemlidir. Artık geçmiş değil geleceğe bakılmalıdır. Ne yaşadıysa yaşanmıştır. Önemli olan bundan sonrasıdır. Saat 16:59 Ay-Terazi burcu geçişiyle, aşk hayatınızdanyaşamınıza kadar, dostluk ilişkilerinden beraberliğinize kadar her mevzuda yüreğinizin içindekileri kendinizden emin ve ılımlı bir şekilde ifade etmek en güzeli. Geçmiş tecrübeleri göz önüne alarak insanları, durumları, hayatınızı gözden geçirmeniz gerektiğini söylüyor. Nereden nereye geldik, kimler önümüze taş koydu ve kimler bizi ilerlemekten alıkoydu. Belki de biz, kendi kendimizi engelledik. Konuşacak yerde sustuk, susulacak yerde dozumuzu aştık. Bütün bunları yavaş yavaş ele almakta fayda var. Sevginin kıymetinin bilindiği bir gün olsun. Her problem sevgiyle şifa bulsun. Canı gönülden sevgilerimle,

28 Ocak 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun bir süredir gezegenlerin olumsuz etkileri nedeni ile zor sınavlardan geçiyorsunuz. Bugünden itibaren rahatlamaya ve huzur içinde olmaya başlayacaksınız. Yaşam arzularınıza ulaşmakta mantıklı davranışlar sergileyerek büyük bir sabırla hedeflerinize yöneleceksiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı karışıklıklarla veya problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bu esnada harcamalarınızı kontrol altında tutmalı ve sorun yaşamamak için çok fazla para harcamamaya dikkat etmelisiniz. Sahip olduğunuz şeyleri korumak ve birikim yapmak için ortam hazırlamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinde manevi konular kadersel etkiler devredeydi. Akşam üstü saatlerine kadarsa, ayrıntıların atanmaması için ekstra enerji harcamak gerekebilir ve Ay'ın boşlukta olması nedeniyle, işlerin istediğimiz hızda gitmesi zor olabilir veya isteksizlik ya da kararsızlık nedeniyle hareket zorluğu yaşayabiliriz. Akşam saatlerini daha verimli kullanmak mümkün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Ocak 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde toprak ve emlak ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu konularla ilgili daha yetkin kişilerden fikir almak isteyebilirsiniz. Ailenizle birlikte ilerlettiğiniz işleri tekrardan canlandırabilirsiniz. Günün ikinci yarısında daha keyifli koşullar söz konusu. Sevdiğiniz insanlarla zaman geçirebilir, sosyalleşebilirsiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Titizlikte aşırıya kaçıyorsunuz. Sizi ziyarete gelen dostlarınızı tedirgin ediyorsunuz. Negatif enerjiler barındırarak günü kendinize zehir etmeyin.

28 Ocak 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konular, kredi, miras, nafaka, burs ve ortak gelirle ilgili konular odak noktanız olurken, aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişim konusunda gerginliklere açık bir enerjiden geçtiğiniz için güç mücadelelerine girmeden enerjisi daha ılımlı bir günde diyalog geliştirmeye çalışmanız sizin için faydalı olacaktır.

28 Ocak 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda duygularınız abartılı çalışabilir. Ev almakla, bir şeylere sahip olmakla ilgili yoğun duygular altında olabilirsiniz. Öğleden sonra eğlenceli alanlara yönelmek isteyebilirsiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parlak fikirleriniz var. Üstelik bu düşüncelerinizi çevrenize kabul ettirebilir, son derece ikna edici ve etkileyici olabilirsiniz. İsteklerinizin gücü size moral verecek. Ayrıca, alacağınız destek gücünüzü arttıracak.

28 Ocak 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallere kapılıp gitmeye eğilimli bir gündesiniz. Gerçekliğe dönmeli ve ilgilenmenizi bekleyen işlere odaklanmalısınız. Aksi takdirde yönetimi başkasına kaptırabilir ve yönetiliyor olmanın baskısını hissedebilirsiniz. Hayal kurmak ve gerçeklerden uzaklaşmak için iyi bir gün değil.

28 Ocak 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>