İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi. Baş başa kısa bir tatil ona çok iyi gelebilir.

Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz.

Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz. Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor.

Birkaç gün içinde sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşamınızda bir sürpriz olabilir. Çok önceleri tanışıp sonradan araşmadığınız biri bütün sevimliliğiyle karşınıza çıkabilir. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanıyor, danışacak birilerini bulamıyor, ama çok yakınınızdaki birini de göremiyorsunuz. Değişikliği seven birisiniz. Durağanlık sizin için hiç uygun değil.

29 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 29 Haziran saat:08:16-26 Temmuz saat:08:02 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Aslan burcu seyir süresince, sizin gibi konuşma ustalarının ilgi uyandırmanızda gayet olumludur. Fikirlerinizi dış dünyaya sunuş biçiminiz artistik ve çok etkileyicidir. Sanatçılar için bu hem taklit gücünün artması hem de yeni bir karakter üzerinde çalışılması yönünde olumludur. Bildiklerimizi açıklamak, öğretmek, tasdik edilmek hoşunuza gider. Bu süreç, aşk hayatınızla ilgili konularda da etkili olup farklı yerler görmek, insanlarla tanışmak anlamında parlak bir zamandır. Ancak sabırsızlık yüksektir. Çabuk tanışırsınız sonra bir anda vazgeçersiniz. İlişkinize renk katmak, sorunları gözden geçirmek, verimli bir beraberlik için şarttır. Merkür 26 Temmuz-19 Ağustos tarihlerinde gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek noktaları tekrar gözden geçiriniz. Gün boyu sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

29 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarınla, özel yaşamın arasında ikilemde kaldığın günlerden geçiyor olabilirsin. Kariyer yaşamındaki meseleler, strateji belirlemen gereken konular kadar ihmal etmeye başladığın insanların sayısının da artmaya başladığının sen de farkındasın. Finansal şartlarında ilgili gelişmeler, seni yanlış harcamalar yapmaya itebilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, bu zamana kadar yüreğinde biriktirdiğin ama ?şimdi sırası değil, belki daha sonra konuşurum? dediğin ne varsa korkusuzca ortaya dökebilirsin. Çocukları olan İkizler burcuysan onların ihtiyaçlarını karşılamak için koşturmaların artabilir. Eş ya da eş ailesinden bu konularda yardım talep edebilirsin.

29 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizde bir takım olaylar ani bir durumla tekrar gün yüzüne çıkarak sizleri zor duruma sokabilir. Kişiler arası gizlediğiniz bu durum ortaya çıktığında ise farklı bir şekilde ifade ederek kendinizi karşınızdaki insanlara doğru anlatma gayretinde bulunabilirsiniz. Finansal konularda ise şu an için şartları fazla zorlamamanız gerektiğini düşünüyorum.

29 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Hareketli ve iletişimin yoğun olacağı bir gündesiniz. Yaptığınız işleri hizmet sektörüne tanıtabilmek için harekete geçmeniz mümkün. Çeşitli görüşmeler yapabilir, yaptığınız işin tanıtımını iletişim yeteneklerinizi kullanarak karşınızdaki kişilere sunabilir, olumlu geri bildirimler alabilirsiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLE yaşamınızda biraz daha sabırlı olup kimseyi kırmamalısınız. Esnek yapıda olmanız halinde evinizde pozitif hava esecek. Hayalini kurduğunuz seyahatin şimdi tam zamanı.

29 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat hareket edebilirsiniz. Akrabalarınızla ilgilenip sorunlarına çözüm getirebilirsiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren yönetici gezegeniniz Aslan burcuna geçiş yapıyor. Artık sosyal kelebek ruhunuzu kanatlandırıp özgürce uçabilirsiniz. Kararlı ve ben merkezli konuşmaların etkisi size yansır. Dikkatleri üzerinize çekmek hiç zor değil. Cazibenizin tavan yaptığı bir dönem. Kazancınızda artış olur.

29 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

29 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 42' 17" R
Ay
Aslan
07° 03' 04" R
Merkür
Koç
27° 56' 46"
Venüs
Boğa
17° 53' 22"
Mars
Koç
10° 15' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 48"
Satürn
Balık
17° 40' 34"
Uranüs
Boğa
23° 08' 23"
Neptün
Balık
29° 17' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 15"
Lilith
Başak
24° 51' 32"
True Node
Koç
14° 54' 02"
Son Güncelleme : 14/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>