İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz. Aşkı, birtakım zorunluluklarla sınırlamanız partnerinizden kadar sizi de yoruyor.

İş güvenliğinizle alakalı endişeleriniz, konumunuz ve üstlendiğiniz sorumluluklarla çelişiyor. Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor.

Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir. Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz.

Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz. Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Umutlarınızı paylaşmak isteyenler olacak.

30 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 03:12 Ay-Pluto kavuşumu olayları derinlemesine ele almanızı sağlar. Eğer durum, gücünüzü ve kontrolünüzü kaybetmenize neden oluyorsa mutlaka bir çözüm yolu bulmanızda yarar vardır. Saat 10:19 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşan görünüm, geçici sıkıntıların sizin yolunuzdan döndürmemesi gerektiğinin göstergesidir. Yolunuz evet uzun, ancak hedefinizden şaşmazsanız emin olunuz ki, her güçlüğün altından kalkabilirsiniz. Saat 11:07-31 Aralık 04:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Elimiz kolumuz bağlıymış gibi hissederiz. Bir şeyler yapmak isteriz, fakat bir nedenle sözümüzü tutamayız. İşte böyle durumlarda soğukkanlı olmak son derece önemlidir. Zaten böyle olduğunuz zaman çıkış yolu bulmanız kolaylaşır. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

30 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşı cinsle uzlaşmakta zorlanabilirsin. Ufak tefek sorunları abartma eğiliminde olduğun bir günündesin.

30 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

2016'yı yeniden değerlendirip, yeni yıla yeni bir bakış açısıyla giriş yapabilirsiniz. Belli kişilerden belli istekleriniz olabilir. Hatalarınızdan ders çıkarmanın tam sırası Sevgili İkizler. Günün Atmosferi:Sabahın erken saatleri biraz sıkıntılı geçebilir. Öğle saatlerinde ise daha çok belli belirsiz konular ekseninde karamsarlık, kararsızlık ve kafa dağınıklıkları gündeme gelebilir.

30 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak sizin için önemli olabilir. Bazı konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

30 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tembelliğin keyifli olduğunu bilen sizler bugün de miskinsiniz. İyi beslenmek size iyi gelecek, kısa sürede işinizle uğraşabilecek enerjiyi yakalayacaksınız.

30 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken geride bıraktığınız seneyi düşünmek, kaybettikleriniz ve kazandıklarınızla daha da güçlendiğinizi hissetmek bugün size kendinizi son derece iyi hissettirecek. Sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bugün, maneviyatınız güçlü olacak. Mutlu yıllar.

30 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu yeniayda, Merkür'ün gerilemesini unutmadan daha önceden konuşulmuş birtakım parasal konularda harekete geçmelisiniz.

30 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak çok yönlü ve değişken bir yapıda olmanız olasıdır. Tutarlılık, ciddiyet ve sorumluluk gerektiren konulara karşı merakınız artabilir.Hukuki meselelerde desteği olmayan kanıtlarla vakit kaybetme riskine sahipsiniz. Fikirlerinizin kabul görmesi konusunda daha ikna edici ve tutarlı olmanız gerekebilir. Gayrimenkulle ilgili fırsatlara yönelebilirsiniz. Ebeveyninizin ve ailenizin sizin fikirlerinize ihtiyacı olabilir. Evinizde araç gereç arızalarından meydana gelebilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

30 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

30 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 14' 56" R
Ay
Aslan
01° 10' 08" R
Merkür
Koç
27° 24' 01"
Venüs
Boğa
17° 18' 30"
Mars
Koç
09° 53' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 04' 07"
Satürn
Balık
17° 38' 31"
Uranüs
Boğa
23° 06' 44"
Neptün
Balık
29° 16' 35"
Plüton
Kova
02° 04' 37"
Chiron
Koç
21° 22' 47"
Lilith
Başak
24° 48' 23"
True Node
Koç
14° 55' 17"
Son Güncelleme : 13/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>