İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir birlikteliğiniz var. Eski aşklarınızdan birinden haber almak ya da onunla tesadüfen karşılaşmak suretiyle aklınız karışabilir. O kişiye geri dönmek isteğiniz yok ama tuhaf duygular içine de girebilirsiniz.

Bugün işle ilgili hiçbir şey düşünmek istemiyorsunuz. Askıda kalan projeler haftayı bekliyor. İş ortamında tanıştığınız bir insanla aranızda duygusal ya da arkadaşça bir yakınlaşma doğabilir.

Para durumunuz hiç fena değil. Giderleriniz yüklü olmasına rağmen kendinizi gayet iyi kurtarmışsınız. Olağanın dışında beklemekte olduğunuz bir para geleceğe benziyor.

Alkolü fazla kaçırabilir ailenizle büyük tartışmalara girebilirsiniz. Ölçülü davranmazsanız bütün keyfiniz kaçacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yönlü kişiliğiniz yeni hareketlenmelere eğilimli. Hayatınızdaki önemli ilişkileri iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak isteyeceksiniz. Gelecek planlarınızla ilgili olarak bir karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Güvensizlikler kararınızı geciktiriyor.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eşinizden veya sevgilinizden daha fazla ilgi beklediğiniz bir günde olabilirsiniz. Bugün yöneticiniz Merkür, Güneşin kalbinde olacak. Saat 05:51'de bu durum kesinleşecek. Hayatta en çok istediğiniz şey ne ise bugün dilekleriniz kabul olabilir. Akademik hayatınızda beklediğinizden güzel gelişmeler olabilir. Yurt dışından işiniz veya eğitiminiz ile alakalı teklifler alabilirsiniz. Akşama doğru hem kariyer hem duygusal hayatınızda beklentinizin altında davranışlar görebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Emeklerinin karşılığını alıyorsun!Ay?ın konumu kafanı kurcalayan konularda sesini yükseltmene yol açabilir. İş yerinde yaşadığın yoğunluk ev hayatına da yansıyabilir. Günün hızlı geçmesi ve bir yerlere yetişme çabası bazı detayları atlamana neden olabilir. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, uzun süredir çabaladığın bir işin, emeğine değdiğini gösteren bir sonuç alacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçireceksin. Sanatla ilgileniyorsan, içsel gücünü yeniden ortaya koyacağın fikirlerin içinde bulabilirsin kendini. Bugün boş vermişliğine son vermenin vakti! Eğer iletişimini artırırsan durağan ruh halini geride bırakarak sosyal anlamda aktif olabilirsin. Baş ağrısı problemine dikkat!

30 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinde var olan geçmiş hesaplaşmalar bugün de yine günün konusu olmaya aday. Bugün sivri dilli bir yaklaşım benimseyebilirsiniz ama sonrası biraz pişmanlık yaratabilir.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Dengede kalmak için çaba sarf edebilirsiniz. Sabah saatlerinde koşulları algılamakta zorlanabilirsiniz. Hata yapma olasılığınız artabilir. İlerleyen zamanlarda açık düşmanlara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda uğraştıran durumlar söz konusu olabilir.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapıcı olmanız iyi ancak başkalarının işlerine izinleri olmadan karışmanız kötü sonuçlar doğurabilir.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

30 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde ilgilenmeniz gereken detaylar, hesap kitap işleri yine sizi bekliyor. Tamamlanması gereken işlere odaklanmalısınız. Akşam saatleri ise daha keyifli. Karşınızdaki kişilerden destek ve iyilik görebilirsiniz, ortak girişimlere, adımlara hazırsınız.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar gündelik hayattaki zorluklarla baş etmeniz gerekiyor. Özellikle size zorluk yaratan bir kadınla uğraşmanız söz konusu. Öğleden sonra zihninizi açan sohbetler yapabilir, partnerinizle seyahat planlarınızı netleştirebilirsiniz. Önceden yapılan yaz programınızı tekrar gözden geçireceğiniz bir gün.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün rutinle ve önemsizmiş gibi görünen sıkıcı detaylarla uğraşmak istemeseniz de günlük işlerinizi erteleme yoluna gitmekten kaçınmalısınız. Eğlenme ve dinlenme isteğinizi, arkadaşlarınız ne kadar güçlendirirse güçlendirsin, yine de dizginlemelisiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>