İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörtüz özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor. Yeni tanıştığınız ilişkilerde güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumunuzu aşmanız gerekiyor.

İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarıdünyasının kurallarından sayamıyorsunuz. Rekabetin, çekişmenin de bir inceliği olduğunu düşünüyor, tersi davranışlara tepkimeci davranıyorsunuz.

Biraz paracı biri olarak görülmeniz sizi üzüyor. Oysa ki, eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşıyorsunuz. Gönlünüzün cömertliğini, parayla olan sorumlu ilişkiniz görünmez hale getiriyor.

Dirençli, canı pek biri olunca sağlık sorunu yaşamayacağınızı düşünmemeli, gerginliklerden uzak kalmayı becerebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Bu gelişmeyi bekliyor olmanıza rağmen, biraz şaşırabilirsiniz. İşlek zekanız size yeni yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz. Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz.

31 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı günümüz saat 00:32 Ay-Neptün kavuşumuyla başlamakta. Hayatın güzelliğini, anlam ve önemini ruhsal anlamda hissediyoruz. Engin duygularımız, koruyucu ve olumlu bir duygusal hassasiyet içinde birbiriyle harmanlanıyor. Böylesi bir görünüm güçlü bir sinerjinin ruhumuzda oluşması anlamına gelir ki, hakikaten son derece rahatlatıcıdır. Saat 10:38 Ay-Pluto görünümü maddi ve manevi değerlerimizi korumak, çıkarlarınızın farkında olarak yaşamak istediğimizi, kafamıza koyduğumuzu yapmaktan vazgeçmeyeceğimizi anlıyoruz. Çünkü güçlü olmanın insanı her türlü kötülükten koruyacağını düşünebiliriz. Saat 20:21 Ay-Merkür görünümü,hayatının karmaşık ve soğuk yapısı hoşumuza gitmiyor. Sorumluluklar yoruyor, zorluyor. Ancak bir şeyleri düzenlemek için maddi-manevi güvenceye ihtiyacımız var. Kendimize acımak yerine, kolları sıvamalıyız. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

31 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni proje teklifleri, önemligörüşmeleri gündeminde yer alabilir. Ayrıca çat kapı misafirliklere hazır ol!

31 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal takıntılarınızı kırmaya çalışırken yeni yollarla kendinizi ifade etmeniz daha doğru bir yaklaşım olacaktır.

31 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki gelişmeler sizi ticari konulara yönlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konularda büyüme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Üstlerinize kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Ticari konular güçlü bir şekilde ilerleyebilir.

31 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Başkalarını dinlemeli ve sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için gayret göstermeniz gerekebilir.

31 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde gündelik yaşamınızdaki aktif hareketlerinizi ve hareketli yapınızı sınırlayan bir etki sözkonusu iken, kendinizi durağan ve yeni kararlar almanın eşiğinde hissedebilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz ve enerjinizi çalışma yaşamınıza ve projelerinize aktarmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

31 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda göreceğiniz destek sizi daha kararlı ve istikrarlı kılabilir. Önemli işlerinizi organize edebilirsiniz. Geleceğinize dair birtakım planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz.

31 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünve materyal konularla uğraşmak yerine kendinize bir mola verin.Hayalinizde geliştirdiğiniz ve uzun zamandır gerçekleştiremediğiniz bir planı bugün yürürlüğe koyun. Bu resim yapmak, sinemaya gitmek, nefes terapisine katılmak, beyninizin bir müzik eşliğinde dinlenmesine yardım etmek olabilir.

31 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

31 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>