İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yeni ilişkiler kurabilir ve farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte güzel günler geçiriyorsunuz fakat özel hayatınızı çevrenizle fazla paylaşmamaya özen gösterin.

İş yaşamınızda bugün bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fikirlerinizi bugün iyi bir şekilde ifade edebilirseniz, yeniolanaklarıyla karşılaşmanız söz konusu olabilir.

Maddi durumlarda bazı sorunlarla karşı karşıya kalacağınız bir gündesiniz. Harcamalarınızı borçlarınızı ödemek üzere yoğunlaştırmanız söz konusu olabilir.

Bugün insanlarla iletişim konusunda şanslı bir gündesiniz. Kendinize bazı yeni ortaklık ve dostluklar edinebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ilişkilerde ayaklarınızı yere sağlam basarak aldığınız kararlar, yine de bazı tökezlenmelere engel olamayabilir. Bu ilişkilerde aldanmaya çok açık durduğunuz ikili bir yakınlaşma içinde görünüyorsunuz. Belli konularda şansınıza duyduğunuz güven sizi yanıltabilir. Bu konuları yararlı paylaşımlarla ele alıp değerlendirmeniz gerekecek.

4 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Kova burcundaki hareketine devam ettiği bir güne başlıyorsunuz. Pozitif etkiler aldığınız bir gündesiniz. Uluslararası işlerinizde, akademik hayatınızda beklediğinizden olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Akşama ilerlerken Ay'ın Jüpiter ile yaptığı olumlu açıyla şansızın açıldığı bir akşamda olacaksınız. Ruhunuza iyi gelen kişilere veya etkinliklere vakit ayırabilirsiniz. Merkür'ün yarın retroya başlayacağını göz önüne alırsak şans gerektiren işlerinizi bugün yapmanızda fayda var. Sevgiler, Astromeri

4 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunların çözümü sende!Neleri ne için feda ettim dediğin bir hesaplaşma içerisinde olabilirsin. Gezegenlerin seyri kafanı karıştırmaya bugün de devam edecek. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, hoşlandığın kişinin de sana karşı boş olmadığını yakın bir arkadaşından öğrenebilirsin. Ailendeki insanlara çok fazla toleranslı davranıyor olabilirsin. İnsanları anlamak zorunda hissetmen özellikle akşam saatlerinde duygularını zorlayabilir. Kendini sürekli savunmak zorunda hissetmezsen, sorunlar daha kolay çözülecek. Günün yorgunluğundan arınmak adına, rahatlatıcı bitki çayları yapabilirsin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler ve iletişimlerinize dair destekleyici hareketlilikler meydana gelebilir. Uzaklardan alacağınız güzel haberler günü renklendirebilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılma ve özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. İşyerinizde eğitimler düzenleyerek, fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Gün içinde akademik konulara zaman ayırarak teknik bilginizi geliştirmek size iyi gelecektir. Gitmek istediğiniz yolculuklar için plan program yapmaya başlayabilir, arkadaşlarınızı da dahil etmek isteyebilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlarla savaşmak yerine akışta kalın. Direkt olarak sizinle iletişimi olmayan konulara fazlaca dikkatinizi vererek zamanınızı harcıyorsunuz.

4 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde yurt dışı konular, yabancılarla temaslar daha çok gündeminizde olabilir. Fikirlerinizi özgürce dile getirmekten çekinmeyebilirsiniz. Keşif ve macera duygunuz yüksek olabilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir devam eden depresif ruh hali, yerini neşeli tavırlara bırakıyor. Gün boyu sosyalleşme ihtiyacınız yüksek. Öğleden sonra fiziksel rahatsızlıklar gelişebilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gözlerinizi kapatıp, her konuyu en iyi ben bilirim edası ile yaklaştığınız için bazı sorunları yaşıyorsunuz. Üstelik de yeni değil. Öz eleştiri yapmayı ne zaman unuttunuz. Kariyer hayatınızda 2011-2012 yıllarına geri dönün. Neyi yanlış yapmıştınız? Bir daha yapmayın.

4 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda veya özel yaşamınızda ortaklık kurduğunuz bir kişiyle olan ilişkinizin niteliği, birdenbire değişim içine girebilir. Bu kişinin yakalayacağı bir fırsat yoluyla sahip olacağı kazançtan size de pay düşmesi imkan dahilindedir.

4 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 41' 05" R
Ay
Aslan
06° 47' 35" R
Merkür
Koç
27° 55' 19"
Venüs
Boğa
17° 51' 49"
Mars
Koç
10° 14' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 30"
Satürn
Balık
17° 40' 28"
Uranüs
Boğa
23° 08' 18"
Neptün
Balık
29° 17' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 11"
Lilith
Başak
24° 51' 24"
True Node
Koç
14° 54' 05"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>