İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkilerinizde çok esnek olduğunuz için onun çıkarmaya çalıştığı bütün sorunları bertaraf ediyorsunuz. Onun en büyük sorunu da sizin karşı cinsle samimiyetiniz. İki cins arasındaki dostluğa asla inanmıyor.

İşyerinizde herkesin her şeyini bilen tek kişi sizsiniz. İnsanları dinlemeyi bildiğiniz için size konuşuyorlar. Ağzınızın sıkılığı da cabası. Ama sizin sır verebileceğiniz insan sayısı çok az.

Taşınmanın eşiğinde olmanız sizi ürkütüyor. Ne kadar pahalı olduğunu eski deneyimlerinizden biliyorsunuz. Küçük bir para desteğine ihtiyacınız olabilir.

Kimse bir yere kaçmıyor, yeni dostluklar kurmada biraz daha ağır davranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde duygusallığınızı dengelemeyi becerebilmelisiniz. Önemi anlaşılmamış bazı ayrıntıları fark edip, yeni değerlendirmeler içine girebilirsiniz. Serinkanlı davranıp gereksiz aceleciliklerden kaçınmanızda yarar var. Bu sıralar, yakın ilişkilerde keyfinizi arttıracak gelişmeler söz konusu olabilir. Bunların bazılarının kazanacağı yeni boyut sizi hoşnut edecek.

4 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cuma günümüz, saat 05:06 Ay-Oğlak burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Her türlü paylaşım, ortaklaşa hareket, duygusal ve ruhsal konularda, sorumluluk sahibi bir kişi olarak düşünmenizi, hareket etmenizi sağlayıcıdır. Yani bu enerji altında, yeni kararlar vermekten ziyade, bitirilmesi gereken işlerinizle ilgilenmeniz gayet yararlıdır. Ayrıca değişken düşünmemeli, birden fazla konuyla ilgilenmek yerine, tek bir mevzu üzerinde yoğunlaşmalısınız. Gergin, sabırsız ve önyargılı düşünmeden mantıklı kararlar vermeye çalışmanız, öz disiplin duygusu içinde hareket etmeniz çıkarlarınızı korumanız açısından önemlidir. Kimseden onay almaktan hoşlanmayan ve yeri geldiğinde haksızlıklar karşısında sivri konuşmayı seven sizler bugün biraz daha sakin düşünmeli, uzun vadeli amaçlarınızın bilincinde olarak, bazı kişilerle işbirliğine gitmelisiniz. Sizin gibi aktif olmaktan hoşlanan kişiler için tavsiyem, sakin ve tedbirli davranmaya çalışmanız, içinde bulunduğunuz durumun farkında olarak önlemci olmanızdır. Çünkü zirveye ulaşmak için şu aralar sabırlı olmak gayet yararlıdır. Böylece nerde ne yapmanız gerektiğini akıllıca planlayabilirsiniz. Saat 23:02 Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Parasal anlamda zorlayıcıdır. Birilerine ihtiyaç duyabiliriz veya destek bekleriz. Bu durum hoşumuza gitmez ama sabırlı olmalıyız. Gün, huzur ve güzellikleriyle bizleri kucaklasın. Kalben sevgilerimle,

4 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün zevkini her alanda göstereceksin. Özellikle işyerini farklı şekillerde dekore edebilirsin.

4 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ile uğraşan boğalar için önemli kararlar alma ve uygulama zamanıdır. Kariyeriniz ile ilgili önemli farkındalıklar kazanıp yaşamınıza adapte edeceğiniz yeni akademik eğitimler ileriki yaşantınızda sizlere ışık tutacak ve şimdiye kadar göstermiş olduğunuz yoğun çabalar kısa bir süre sonra meyvesini vermeye başlayacaktır. Özel ilişkilerde ise ciddi kararlar alabilir, partnerinizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konularına dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Finansal konularda destek almak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde korunma ihtiyacı oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Bu konuda farkındalığınız yükseliyor .

4 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün kırdığınız bir insana karşı duyduğunuz pişmanlık duygunuzun gün boyu sizi rahatsız edeceğine işaret etmekte. Sizler iletişime dostluklara fazlasıyla önem veren bir burcun insanlarısınız kendi kendinize günü zehir edeceğinize pişmanlığınızı ifade edin. Unutmayın ki özür dilemek büyük bir erdemdir. Hele ki bu kişi kaybetmeyi göze alamayacağınız kadar sevdiğiniz biri ise! İş hayatınızda bir takım karışıklıklar ve yanlış anlaşılmalar söz konusu olsa da maddi anlamda sevineceğiniz güzel gelişmeler sizleri bekliyor. Aile bireyleri kardeşlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sevgiyle sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışmalı ve kim olursa olsun ailenizle ilişkilerinizi bozmaya çalışacak kişi ya da kişilere fırsat vermeyin. Bugün araç kullanırken dikkatli olmalı mümkünse uzun yolculuklarınızı ertelemelisiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para konularında, güçlü ve etkili yapınızla hareket edeceksiniz. Harcama yaparken, şartlarınızı 2 kez gözden geçirmelisiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tahsilatlarınızı bugün sıkı takip edin.Uzun zamandır çözülmeyen para işleri bugün sonuçlanır. Yeni ortaklık teklifleri alabilirsiniz. Okült bilgilere meraklı bir kişi dikkatinizi çekecektir.

4 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal doğası olan bir burç olmanız rağmen, günün etkileri, insan gruplarından ve kalabalıklardan koparak kendinizi geri çekmenize yol açabilir. Sessiz ve sakin bir köşeye çekilip bir süreliğine dinlenmek isteyebilirsiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>