İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizden memnunsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünüyorsunuz. Ama bu günlerde sabrını fazla zorlamayın. Haklı olarak eski ilginizin azaldığını düşünüyor.

İş hayatınızla aranızda bir kopukluk var. Bugün de yine bir gönülsüzlük sergiliyorsunuz. Yeteneklerinizin,tecrübenizin size sağladığı krediyi bu kadar cömertçe harcamamalısınız.

Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Ama yine de denkleştirerek yaşıyorsunuz. Şikayetçi değilsiniz. Sevgiliniz savurganlıkta sizden aşağı kalmadığı için iki ayağınız bir pabuca girmiyor.

Satın almayı düşündüğünüz pahalı bir şey sevgilinizle aranızı açabilir. Hobilerinize yaptığınız harcamaların nasıl tepki aldığını biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hastalıktan yeni kalktınız. Ama yine kendinizi sakınmıyorsunuz. Tevekkül biri olmak sizi hastalıklardan korumuyor. Yeni tanıştığınız bir arkadaşınızla hobileriniz çakışıyor. Kafa kafaya verip partnerlerinizi ihmal ettiğinizin farkındasınız. Bu yüzden bu akşam onlara dörtlü bir yemek sürprizi düşünüyorsunuz. Uzaklardan alacağınız bir haber, bekliyor olmanıza rağmen sizi biraz üzecek.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 12:31 Ay-Güneş görünümü, varmak istediğiniz hedef ve bu hedef için izlenmesi gereken yoldan gerçekten eminseniz doğru adım atmanızı sağlar. Aksi takdirde duygusal yönde düşünmek yanlış hareket etmeye neden olur. Saat 16:27 Ay-Neptün görünümü, kendine güvenmenin, her zorlukla baş etmede önemini vurguluyor. Bu sayede zorlukları geride bırakır ve arzu ettiğiniz zirveye ulaşırsınız. Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Saat 20:55 Ay-Jüpiter görünümü, parasal konularda hassas düşünürüz. Kazancı çok daha fazla önemseriz. Çünkü güvence bizim için, yarınların teminatıdır. Çocuklarımızın üzerine titreriz. Ufak problemleri gözümüzde büyütebiliriz. Saat 22:41 Ay-Pluto karşıtlığı, maddi konularda tasarruf, yatırıma yönelmenizi, derinlikli düşünmeyi sağlar. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde gergin olmana sebep olan konulara açıklık getirmeden önce kendin için çözümler üreteceksin. İş yerinde kaos ortamı olabilir. Hiçbir konuya dâhil olmaman senin yararına olacak. İlişkisini yeni noktalamış bir İkizler burcuysan, bir süre kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, akşamüzeri ailecek etkinliğe katılabilirsiniz. Akşamüzeri ailenle birlikte geçmişi yâd eden hatıralardan bahsedebilirsin. Bugünlerde çevrendeki insanların yaşadığı belirsizlikler senin de kafanı karıştırmaya başlayabilir. Çevrendekileri ve kendini biraz kendi haline bırakmaya ne dersin? Sosyal medyadaki kültür-sanat paylaşımları, yeteneklerine tekrar yönelmeni sağlayacak.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizinle aynı statüde olan kişilerin hakkınızdaki yanlış söylemleri yüzünden kendinizi birden savunma noktasına gelebilir ve öfkenize hâkim olamayabilirsiniz. Daha akılcı ve sabırlı olarak olayları yönetmenizde fayda var.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konulara, harcamalara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde hayaller içinde olmamaya özen gösterin. Başarı elde etmek için, yeteneklerinizi kullanmak isteyeceksiniz. Bugün düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edemeyebilirsiniz. İnişli, çıkışlı bir ruh hali içerisinde olmanız mümkün. İkili ilişkilerinizde duygusal olarak engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Evinizde zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİREYSEL düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmanızda fayda var. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olmalısınız.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihinsel faaliyetleriniz son derece hızlı olmakla birlikte düşünceleriniz fikirden fikire sıçradığı için arkadaşlarınızla aranızda anlaşmazlıklar olabilir. Ancak, siz olumlu ve hoşgörülü bir tutum içine gireceksiniz. Sevdiğinize karşı anlayışlı davranacaksınız.

5 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğle saatlerinden itibaren yüceldiği Yengeç burcunda ilerleyen Ay maddi konuları gündeme getirirken, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Keyif, konfor alanınızı genişletmek önceliğiniz olabilir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygular ön planda olsa da kazançlarınıza odaklanacağınız bir gündesiniz. Kazancınızın bereketini bir yatırıma dönüştürmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kurduğunuz dostlukların meyvesini yersiniz. Olumlu geri dönüşler alacağınız bugünü güzel değerlendirmeye özen gösterin.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin.

5 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>