İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceğinden korkuyorsunuz. Ona daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir.

İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir

Hiç planlamadığınız harcamalarla da yüz yüze gelebilirsiniz. Bu sizi endişelendirecek. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz.

Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette birtakım insanlar var. Sabırlı davranarak birçok planı bozabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla birlikte geleceğinize dair bazı planlar içine girebilirsiniz. Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı özlemle dolusunuz. Önümüzdeki günlerde hasret gidereceksiniz. Sıcakkanlı bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler gün, üç önemli görünüme ev sahipliği yapıyor. İlki, saat 15:05 Merkür-Satürn kavuşumu, geri hareket dönemine denk geldiği için, ilişkinizi, ailevi konuları, kişisel anlamdaki kararlarınızı lütfen gözden geçiriniz. Eskiye ait bir sorun varsa, bunlar tekrar karşınıza çıkabilir. Şimdi yapılacak tespitler, yeniden ele almalar işinize yarar. Düşünmeden, birdenbire alınacak bir evlilik veya boşanma kararı, kurulacak birortaklığı sorun çıkartabilir. Onun için geçmişe bir bakacağız, üstünde düşüneceğiz ve tespitlerde bulunacağız. Bu tespitler daha sonra verilecek doğru kararların işaretçisi olacaktır. Saat 18:58 Merkür-Mars görünümü, yeni bir tanışmanın işaretçisi olduğu gibi, devam eden ilişkilerde ortak bir karar vermenin, görüş alışverişinde bulunmanın işaretçisidir. Her iki kişi de ilişkinin düzgün bir şekilde yürümesi için, üstlerine düşeni yapmaktan yanadırlar. Saat 23:21 Mars-Satürn görünümü, bu genelde çabuk başlayan bir ilişkinin göstergesi olabilir. Her iki taraf da birbirine bir anda yaklaşır ve hoşlanır. Ancak bu hoşlanma ciddiyete dönüşme aşamasında mercek altına alınmalı ve iyici düşünülmelidir. Hayat görüşleriniz, ilişkiden beklentileriniz dürüstçe konuşulmalıdır ki, problem yaratmasın. Bugünümüz dünden daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını ifade etmekte zorlanabilirsin. İlişkin varsa, fikir ayrılıklarıyüzünden aran açılabilir.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta şüpheler ve bilinmeyenler sizi rahatsız edici bir noktaya taşıyabilir. Enerjinizi olmayan ve gerçeklik değeri taşımayan konulara yönlendirmeyin.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda başkalarından yardım alabilirsiniz. Eksik işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerden para kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Ticari konularda mücadele gerektiren sorumluluklar almaya yatkınsınız. Kendinizi gereğinden fazla zorlamayın.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz karamsar, biraz gergin bir tavır içinde bulunuyorsunuz. Bu tavrınız kuruntularınızdan ve endişelerinizden kaynaklanıyor. Tabii işin içinde yanlış anlamalar da var. Moralinizi yükseltmeli, harcamalarınızı dikkatli yapmalısınız. Sevdiğinizle ilgili kuruntularınız olsa bile sıcak davranacaksınız.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız, eğlence, tatil planları ve çocuklarınızla ilişkilerinizde pozitif etkiler aldığınız, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz gün içinde, aşk hayatınız ve flörtler konusunda fırsatlarla karşılaşabilir,hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirerek faydalı bir gün geçirebilirsiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önceden konuşulmuş bir konuyla uğraşmanız gerekebilir. Hareketli yapınızla sorumluluğunu üstlendiğiniz konuları hızlı bir şekilde hayatınıza geçirebilirsiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür ile Satürn ikili ilişkileri anlatan 7. evinizde kavuşum yapıyor. Partner ile olan ortak konuları bir sonuca vardırma zamanı. Yabancı ortaklarla ilgili sözleşmelerinizi yenileme zamanı. Ciddi yol ayrımına gireceğiniz bir süreçtesiniz. Yeni kararların size hep uyum ve ahenk taşıması gerektiğini unutmayın.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Her şeyin çaresi var.

6 Aralık 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 06' 19" R
Ay
Terazi
13° 59' 36"
Merkür
Boğa
05° 09' 38"
Venüs
Boğa
24° 46' 59"
Mars
Koç
14° 31' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 08"
Satürn
Balık
18° 03' 28"
Uranüs
Boğa
23° 27' 53"
Neptün
Balık
29° 25' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 17"
Lilith
Başak
25° 28' 49"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>