İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda durgunluk bugün de devam ediyor. Sevgilinizle aranızdaki problemleri ortadan kaldırmak için yoğun istek bugün yoğun istek duyacaksınız. Fakat bu konuda girişimde bulunamayacaksınız.

Çalışma hayatınızda üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirmede üstünüze yok. Yalnız arada bir hercailiğiniz tutuyor, biraz tembellik yapıp, işinizi yavaşlatıyorsunuz ama daha sonra çalışmalarınıza ağırlık vererek, eksik işlerinizi telafi edebiliyorsunuz.

Parasal açıdan beklediğiniz gelişmeleri yaşayamayacağınız bir gün. Hala alacağınız olan parayı alamadınız. Bugün de almanız zor görünüyor. Bu konuda yapacağınız görüşmelerden eliniz boş döneceksiniz.

Her ne kadar kontrollü bir kişi olsanız bile bugün duygusal açıdan ani reaksiyonlara çok daha açıksınız. Yapmanız gereken işler sizi pek rahat bırakmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Sürekli dinlenmeye ihtiyaç duyacaksınız. Bu ruh haliniz sebebiyle bugün evden çıkmayı hiç istemeyebilirsiniz. Günü zihinsel faaliyetlerinize ya da dinlenmeye ayırmak için fırsat kollamakla geçireceksiniz. Bu akşam ailenizle birlikte bir davete katılabilirsiniz. Orada tanışacağınız bazı kimselerle hoş sohbetler yapabilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 7 Ağustos saat 21:22 tarihinde Kova burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, iki hafta sonra oluşacak Güneş Tutulması öncesi, yüksek eğitim, akademik çalışma, tercihlerde bulunma, dış seyahatler, araştırmalar, hazırlık, yenilik ve girişimlerin de gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Kimi İkizler şu andaki çevrenizden uzakta bir yerde yaşamayı düşünüyor olabilirsiniz. Bunları lütfen gidip yerinde görerek, nasıl bir ortam, yerleşmek için uygun mu, şartlar nedir, nerede oturacaksınız diye lütfen bir bakınız. Hani bilip bilmeden bir rüzgara kapılmayınız. Çünkü kimi İkizler bu Tutulmada aniden karar verip gidebilirler. Dini ve inanç gereği yapılacak yolculuklar için bürokratik işlerin halledilmesi gerekebilir. Tayin atama gibi durumlar gecikebilir veya size uygun bir yer olmayabilir. Yabancılarla birgirişimi veya bir proje içinde yer alabilirsiniz. Bu alıştığınız bir yerden ayrılmanız, bir müddet orada yaşamanız anlamına gelir ki, eğer gelişiminiz için gerekliyse, bundan vazgeçmeyiniz. Kardeşiniz, yakın komşularınız bu Tutulmada sizin tecrübenize, yardımınıza ihtiyaç duyabilirler. Onlar bir başka yere yerleşmek isteyebilirler. Birlikte böyle bir şey düşünebilirsiniz. Dediğim gibi iyice görmek, anlamak lazım. Hakikaten bir faydası var mı bakalım. Kimi ikizler, yurtdışından ülkelerine dönmeyi düşünebilirler. Sizler de iyi düşününüz. Bu tutulma uzak bir yerde bulunan bir dostunuzla görüşmenin, bir araya gelmenin işaretçisi olabilir. Ekip veya grup çalışmaları, sanat, sergi, toplantı gibi tanıtıcı faaliyetler, aktiviteler gündeme gelebilir. Bunlar kısa veya uzun müddet gidiş-geliş tarzında gelişebilir. Tatil programınız varsa, gideceğiniz yeri bir daha kontrol ediniz, güvenilir firmalarla seyahat ediniz. Hızlı araba kullanmayınız. Tutulmanın farkındalık yönünde bizlere ışık olması dileğimle,

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünün farkında olacağın bir günde olmana rağmen, huzursuz davranışların yüzünden kalp kırabilirsin.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış anlaşılmaları uzlaşma ile çözümleyebilirsiniz. Ailenize parasal destek görmek isteyebilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için harekete geçebilirsiniz. Olayları daha rahat algılayabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli programlar organize edebilirsiniz. Eğitim işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yolculuklar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili ortak konularda farkındalığınız artabilir. Tartışmalardan uzak durun.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgileriniz daha güçlü olacak ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz. Sevgilinizle doğada bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davetlere sevineceksiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu tutulmayla seyahat, eğitim, hukuk ve ticaret alanlarınızda beklenmedik olaylara açıksınız. Bu konularda önemli gelişmeler yaşanabilir, olaylara daha geniş bir açıdan yaklaşmanız gerekebilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazar gününün hakkını verip kendinize toplumdan izole edip, ruhunuzu dinlendirin. Felsefe kitapları, sosyolojik yayınlar, siyasetle ilgili konular ilginizi çeker. Bitmek bilmeyen öğrenme ruhunuzu bugün besleyin. Daha sonra arkadaşlarınıza anlatacağınız pek çok konunuz olsun. Öğlen saatlerinde Ay’ın boşlukta olacağı zaman bir bilim kurgu filmi izlemek şahane olacak. Bilim

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 32"
Ay
Kova
20° 56' 15"
Merkür
Koç
17° 42' 58"
Venüs
Boğa
03° 17' 05"
Mars
Koç
01° 09' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 25"
Satürn
Balık
16° 44' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 12"
Neptün
Balık
28° 57' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 47"
Lilith
Başak
23° 32' 36"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>