İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişi ile nedensiz tartışmalar yaşayacaksınız. Onun özel yaşamına, zevklerine fazlaca müdahaleci bir tavır içindesiniz. Bu da ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Bu şekilde davranmaktan vazgeçmelisiniz. Aksi takdirde ilişkiniz kısa bir zaman içinde sona erecektir.

Bugün çalışmalarınıza yeni bir bakış açısı getireceksiniz. Daha kolektif bir yol izleyeceksiniz. İşinizde her kafadan bir ses çıksa da sakin ve kararlı halinizi bozmayacaksınız. Bu tavırlarınız ileyerinizde amirleriniz tarafından oldukça beğeniliyorsunuz.

Maddi konularda dikkatli değilsiniz. Parasal açıdan sıkıntılı bir dönemdesiniz. Evinizdeki misafirler de hesapsız harcamalarınıza neden oluyor.

İş hayatınızda özellikle yeni fikirler üretme ve uygulamadaki başarınızı maddi konularda ve aşk hayatınızda gösteremiyorsunuz. Biraz daha özenli olmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün mutlu bir haber bütün benliğinizi saracak. Gelişmeler size heyecan ve güç verecek. Enerjinizi sizi sevenlere yönelteceksiniz. Aile içi küçük toplantılar, küçük sürprizlerle güzel bir gün geçireceksiniz. Evinizde bile olsanız işinizle ilgili çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Dikkatinizi yönelttiğiniz konuların beklediğiniz gibi geliştiğini göreceksiniz.

8 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler hayatı, parasal konular, ilişki problemleriyle ilgilenmemizi gerektirici Ay-Oğlak burcu geçişiyle Cuma günümüz başlıyor. Bu enerji sizleri yorsa da, bütün bunlarla başa çıkabilecek kadar zeki bir burç mensubusunuz. Sadece ilişkinizle alakalı mevzularda ortamı gerecek konuşmalar yapmaktan kaçınınız. Gün içinde  yerli yerine oturmayan durumlarla karşılaşırsanız bunları karamsar bir şekilde ele almayınız. Hiç kimse bizim gibi düşünmeyebilir. Bu ister sevgilimiz olsun ister başka biri. İnsanların baskıcı tavırlarından hoşlanmayacağız. Saat 03:43 Ay-Neptün olumlu görünümü, kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir.  Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir. Saat 11:22 Ay-Pluto kavuşumu kendinizle  yüzleşmeniz anlamında etkilidir. Kişi bu etki altında bazen kendini dış dünyadan uzaklaştırır bazen de sanki her şey yolundaymış gibi davranabilir. Hayatın doğal süreçleri içinde yaşadığı olayları kuşkuyla inceler. Böyle hissettiğinizde kendinizden asla uzaklaşmayınız. Saat 19:16  Ay-Uranüs mücadeleci görünümü,  hem maddi hem de manevi anlamda riskten uzak durmaya çalışmanızı sağlıyor.  Bu durum, doğanıza aykırı olduğu için sıkılırsınız. Eşiniz,ortağınız tarafından desteklenmek veya denetlenmekten pek hoşlanmazsınız. Saat 20:08 Ay-Satürn olumlu görünümü, gücünüzü kaybetmeden, endişelere sürüklenmeden, dağılmadan korku duymadan yaşamak arzunuzu işaret ediyor. Saat 23:14 Merkür-Uranüs olumlu görünümü hoş bir yansıma ve harekete geçirici aktif bir enerjidir. Girişimlerde bulunmak isteğiniz yoğundur. Kısa yolculuklar, farklı kişilerle sohbet ve bağlantılar ilginizi çekebilir. Bildiklerinizi göstermek, onaylanmaktan hoşlanırsınız. Bu görünüm altında hoş sürprizlere açıksınızdır. Hele heyecanlandırıcı bir gelişme olursa, bir de arzu ettiğiniz gibi bir şeyse, değmeyin keyfinize. Zamanı en olumlu şekilde değerlendireceğiniz bir gün diliyorum. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

8 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk konusunda hatalar yapmamak için hala ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. Amaçlar ve istekler paralel gitmeli. İlişkilerinize anlam katmalısınız.. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son derece iyi bir gündesiniz. Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız. Ama dikkat edin karşınızdaki sizi gelip geçici bir macera olarak görmek istemeyebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün ve yarın aniden ortaya çıkan durumlar, kişiler veya olaylar şaşırtıcı olabilir ya da bazı planlarımızı yeniden ele almamızı ya da bazı değişiklikler yapmamızı gerektirebilir. Ortaya çıkan durumlar her ne ise, (şu an için ne demek istediğimi anlamanız zor dahi olsa!)aslında bizim için en sonunda yararlı sonuçlar ortaya çıkarabilir. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

8 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yatırımlarınızı büyütmek adına girişimleriniz olabilir. Gün içinde para konularında yaşanacak ani gelişmeleri fırsata çevirebilirsiniz. Finansal açıdan danışmanlık hizmeti almanız mümkün gözüküyor. Yeni bir tahsilat ve ödeme planı üzerinde çalışabilirsiniz. Bankaya gitmenizi gerektirecek bazı ufak tefek işleriniz olabilir.

8 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Bugün her şeyden önce risk ve maceraya düşkünlünüz gözleniyor. Harekete geçmeden önce dününüzü kontrol edin. İkili ilişkiler sakıncalı. PARA: Duygu ve mantık karmaşasındasınız. Yardımsever olmanız mali yönden sizi etkileyebilir. İşinizdeki mevkinizde yükselmeniz yakın dostunuzdan kaynaklanacak. Paranızda artış gözlenmekte. SAĞLIK: Sizler genel olarak sağlıklı görünmenize rağmen bugün halsizlik yaşayabilirsiniz.

8 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

8 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 45' 41" R
Ay
Başak
27° 26' 15"
Merkür
Boğa
03° 14' 28"
Venüs
Boğa
23° 03' 59"
Mars
Koç
13° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 57' 60"
Uranüs
Boğa
23° 23' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 07"
Lilith
Başak
25° 19' 32"
True Node
Koç
14° 55' 31"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>