İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu ilişkide daha gönlü ferah davranmanız gerekiyor. Siz ise kendiniz kadar sevgilinizi de germekte müthiş mahirsiniz. Oysa bunu daha sakin yaşayabildiğinizde, mükemmel bir sevgiliniz olduğunu göreceksiniz.

Karizmatik biri olarak görülmeniz,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor size. Bir o kadar da mesleki bilginizi arttırmanız, iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayacak.

Yeni yeni para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, kaçınılmaz olarak işyerinizle ilişkinizi riske sokuyor. Ek işlerinize ayırdığınız zaman, işyerinizde her haliyle belli oluyor.

Bu günlerde dikkatinizi toplamaya değil, dikkatinizi dağıtmaya ihtiyacınız var. Çünkü uzun zamandır dikkatinizi tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu günler akraba çevrenizden alacağınız bazı duyumlara kolayca inanmamanız gerekiyor. Bazı haberlerin size abartılarak gelmesinin nedenini çabuk kuruluşa gelen özelliğinizde aramalısınız. Yakın bir zamanda gönlünüzü şenlendirecek harika bir çiftle tanışacaksınız. Bu tanışma, yeni tanışmalara karşı takındığınız tutucu tavırdan sizi kurtaracak.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 04:10 Ay-Terazi burcu geçişi, özel yaşamınızla ilgili konularda, eşit hak ve özgürlük düşüncesi içinde ilişki kurmanız gerektiğinin göstergesidir. Çelişkilerden kurtulmak, huzurlu bir gün geçirmek için bu bakış açısı altında iletişimde bulunmanız yararlı olabilir. Ay-Terazi burcu geçişi, yaşamımızda birçok şeyin dengeli ve yerli yerinde olmasının bize ne kadar huzur vereceğini düşündürüyor. Zevklerimiz konusunda seçici olmamızı sağlıyor. Aşka kapılarımızı açmaya, birlikte el ele yürümeye, güzellikler yaşamaya olan ihtiyacımız büyüyor. Saat 07:37 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizi ilgilendiren her konuda geleceğimizi düşünerek hareket edeceğiz. Bugünün yarınları da var sözünü bugün bir hayli önemseyeceğiz. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, elimizden geldiğince nazik davranmaya çalışsak da, birileri bizi anlamamakta ısrar edince zorlanıyoruz. Saat 19:35 Ay-Mars görünümü, olumlu görünümü, aşk hayatımızı canlandırıcı, hayatı güzel tarafından ele almamızı sağlayıcıdır. Sizi aktif hale getiriyor. Bütün isteğiniz özgür olmak ve dilediğiniz gibi kararlarınızı vermek. Sizi hiç kimsenin durdurmasına izniniz yok. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanlar tarafından kıskanılacaksın! Bugün şikâyetçi olduğun konuları açıkça dile getirebilirsin. Oturup, düşünmek için ideal bir gün değil; zihnini dağıtmana yardımcı olacak aktivitelerle uğraşmayı denemelisin. Titizliğin ve temkinliliğin sayesinde çok yoğun olanprogramının üstesinden rahatlıkla geleceksin. Olayları stres yapmadan idare edebilme yeteneğin, çevrendeki insanlar tarafından kıskanılabilir. Akşam saatlerine doğru programında olmayan bir buluşma yaşanabilir ve duygusal konular masaya yatırılabilir. Eski dostların ile iletişimin çok sık olacak. Arkadaş çevren ve aile ortamınla ilişkilerin güzel bir seyirde ilerlerken, olumsuzlukları göz ardı edebilen tavrın takdir topluyor. Göz ardı edemeyeceğin konuları da konuşmak seni rahatlatacaktır.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Heyecan duyduğunuz, keyif aldığınız konulara ağırlık verebilirsiniz. Eğlenmeyi seven, oyuncu, muzip yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Ego problemlerine dikkat etmeyi unutmayın.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi iletişimle ifade edebilirsiniz. Vizyonunuzu yaratmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Zekanızı kullanacağınız yerlerde bulunmaktan keyif alacaksınız. Güzel olan şeyler için harcamalarda bulunabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizde olabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlıklar ön plana çıkabilir.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün görünüyor. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın ve ayağınıza gelen kısmetlerle ilgilenin.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi olduğundan farklı göstermek toplum önündeki duruşunuza zarar verebilir. Kaygı nedeniyle sağlıklı düşünemiyor olabilirsiniz. Dengeyi koruyarak korkunun üstesinden gelebilirsiniz. Gün sonunda beklenen kriz ertelenecektir.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışılmışın dışında fikirleriniz olabilir. İlginç atılımlarda bulunabilirsiniz. Beklenmedik teklifler almanız mümkün. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece sıcak ve yoğun olacak. Birlikte yolculuk yapabilirsiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 25' 01" R
Ay
Kova
09° 17' 24"
Merkür
Koç
17° 18' 58"
Venüs
Boğa
02° 15' 29"
Mars
Koç
00° 30' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 11' 44"
Satürn
Balık
16° 39' 54"
Uranüs
Boğa
22° 24' 20"
Neptün
Balık
28° 56' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 59"
Lilith
Başak
23° 27' 04"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>