İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle daha ilgili olmasını haklı olarak istiyorsunuz. Bu anlamda kafanız karışık, ama partnerinizi incitmek de istemiyorsunuz. Onun, arkadaşlarına ayırdığı zaman sizde yüzleşemediğiniz bir kıskançlık uyandırıyor.

İşyerinizdeki gelecek endişelerinin dışında kalamıyorsunuz. Dönemin yarattığı belirsizlik, sizde de güvensizlik yaratıyor. Yeni yılda bambaşka bir alanın mensubu olmanız çok mümkün.

Yakın zamanda geniş bir akraba çevresini kapsayan toplu bir para işiniz olacak Bunun sadece haberi bile bu dar zamanda sizi biraz rahatlatabilir. Kara günler için ayırdığınız birikime, henüz kararmamış günlerde dokunmamalısınız.

Birkaç arkadaşınız tarafından belli bir konuda çok ciddiye alınmadığınızı düşünüyorsunuz. Bu, çok ilgili olmadığınız kimi konularda bir uzman tavrı sergilemenizden kaynaklanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin adınızın da karıştırıldığı bir söylentinin kulağınıza gelmesi sizi kızdırabilir. Bu söylentilerin arkasında sizi çok şaşırtacak amaçlar göreceksiniz. Yakın bir arkadaşınızın bunalımları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma, dertlerini kısmen de olsa paylaşma niyetiniz ise sonuçsuz kalıyor. Arkadaşınızın bu kapalılığını bugünlerde çözeceksiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni haftamız önemli bir enerji etkinliğinde başlıyor. Saat 12:07 Güneş-Jüpiter görünümü, sağlam ve uzun vadeli yatırım planlarının göstergesidir. Geleceğinizi garanti altına almak amaçlı bir borca girebilir, uygun bir kredi bulabilirsiniz. Ancak yine de iyi düşünün ve geri ödemeleri mutlaka uygun faizli olmasına dikkat edin. Bu görünüm, ilişkilerde cinsel gücün yükselişi ve çiftlerin birbirine duyduğu özlemin artışıdır. Problemler bu sayede çözüme kavuşabilir. Bekar İkizler için tensel arzuların merkez alındığı bir ilişkinin göstergesi olabilir. Sağlıklı yaşam ve canlılığın göstergesidir. İnsanları ikna edebilmenizde, bir işin maddi açıdan doyumlu hale gelmesinde bu görünüm yararlıdır. Saat 19:13 Venüs-Jüpiter görünümü bazı bünyelerde kilo almaya neden olabilir. Onun için dikkatli olmayı bilelim. Eğer diyete karar verirsek, bunu doktor kontrolünde yapmamızda yarar var. Bu görünüm,şartlarının iyileştirilmesi, arzu ettiğiniz bir işle ilgili yeni adımların atılmasında yardımcıdır. Yolculuk, haberleşme, turizm, eğitim gibi alanlarda başarılı olmanızı sağlayabilir. Cinsel hayatınızı güçlendirir. Psikolojik açıdan sizi zorlayan şartlarla mücadelenizde yardımcıdır. İş girişimlerinde sizi destekleyicidir. Cesaret kazandırır. Saat 21:28 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizi ilgilendiren her konuda geleceğimizi düşünerek hareket edeceğiz. Bugünlerin yarınları da var sözünü bugün bir hayli önemseyeceğiz. Saat 22:59 Mars-Pluto görünümü, çalışma hayatınız, ortaklıklar, bölüşümler, menfaatleriniz ve beklentileriniz yönünde önem taşıyor. Tatminkar olmayan, zorlayan ne varsa, bunların artık geride bırakılması ve şartların iyileştirilmesi, düzenlenmesi gerekiyor.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini gergin hissedebilir, fikirlerinle bazı kişilerin üzerinde baskı kurmaya çalışabilirsin.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve sosyal çevrenizle ilgili gizlemiş olduğunuz bazı konulara dikkat edin. Ahlaki kurallar sizi yargılayan bir boyuta ulaşabilir. Her zaman doğru TEK'tir. Bu bilinçle hareket edin.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz konularda daha başarılı olabilirsiniz. İşlerinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızı alabilir. Gün içinde harcamalar yapabilirsiniz. Aşkta yorucu koşullar olabilir. Finansal konular gündeme damga vurabilir.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelirinizi ve kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşma yapacaksınız. Geleceğinizle ilgili iyi haberler sizi çok mutlu edecek. Alacağınız şeyler için karar verebileceksiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle ortak maddi konularda, para, yatırım konularında rahatlatıcı gelişmeler karşınızdaki kişiye güven duygularınızı pekiştirebilir. Aşkınızı tazeleyebileceğiniz bir gün olabilir. Öğle sonrasında güzelliklerden, ilişkilerden yana keyifli bir gün.

8 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda yapacaklarınızı ayarlayacak ve maddi konularda istediğiniz fırsatların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Sevdiklerinizle parasal konularda ters düşmemelisiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birden fazla konuyla ilgilenebilir, aynı anda farklı işlerle meşgul olabilirsiniz. Çok hoş tekliflerle karşılaşacak, hızlı ve beklenmedik girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz yükseliyor.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi, çok üzmeyin herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız. İş yerinizdeki çalışmalarınızdan dolayı terfi edebilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 46" R
Ay
Balık
15° 32' 28"
Merkür
Koç
18° 41' 37"
Venüs
Boğa
05° 24' 22"
Mars
Koç
02° 28' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 53' 02"
Uranüs
Boğa
22° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 32"
Lilith
Başak
23° 44' 04"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>