İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle tam bir uyum içindesiniz. İkinizin de pek hoşlanmadığınız arkadaşlarınız var. Bu insanların ilişkinize olumsuz bakışları ne aranızdaki ne de onlarla olan ilişkinizde bir sorun yaratmıyor.

Kendi başınıza yepyeni birdüşünüyorsunuz. Bu fikir, yakınlarınızdan pek beğenilmiyor. Çok çalışmanıza rağmen işler yolunda gitmiyor. Son günlerdeki bu durum sizi düşündürüyor.

Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceksiniz. Fikirlerinize sıcak bakmayan yakınlarınızın size destek vermeyeceğini biliyorsunuz.

Ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla, yakın bir zamana da şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişikliği seviyorsunuz. Durağanlık sizin için hiç uygun değil. Ama bazı konularda da şaşkınlık yaratacak derecede statükocu olabiliyorsunuz. Uzun zaman önce tanışıp neredeyse unuttuğunuz bir kişi, bugünlerde yeniden hayatınıza girecek. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanıyor, danışacak birilerini bulamıyorsunuz.

9 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 9 Ekim saat 06:47 Terazi burcunda doğacak Yeniay, yönetici Venüsün iki ayrı burçtaki geri hareketiyle örtüşecek. Önümüzdeki bir aylık süreçte, aşk hayatımızla ilgili konularda tabii ki yeni bir karar vermek, uygulamak yerine olan duruma bakmak ve gözden geçirmek zorundayız. Aslında bu zorunluluk bir yerde faydalı olacak. Hayatımızda aşkın önemini ve bize olan etkilerini daha iyi anlamış olacağız. Yeniayın da desteğiyle eski bir ilişki veya yeni başlayan ilişkilerin bize olan artı ve eksilerini göreceğiz. İçimize dönerek hem kendimizi hem yaşadıklarımızı süzgeçten geçireceğiz. Öz olan kalacak. Bu Yeniay, finansal konuları da derinlikli olarak incelememizi sağlayacak. Beklentilerimizi, mevcut bütçemizi, ciddi kararlarımızı şimdi daha farklı bir açıdan ele alacağız. Belki aceleci belki de çok umutsuz düşünüyorduk. Bu Yeniay ve gerileme hareketleri, 16 Kasım sonrası olumlu ilerlememizi, yeni olanaklar ve fırsatlar yakalamamızı sağlayabilir. Şu sıralarda yaşanan düzensizlik, kararsızlık, fiziksel ve ruhsal sıkıntılarımız da şifa bulmuş, düzene kavuşmuş olur. Yeniayın sizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

9 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde Yeniay gerçekleşiyor. İletişim alt yapılı her alan bu dönemde sana kazanç getirebilir. Bugün geri dönüş beklediğin bazı işlerden olumlu sonuçlar alman da mümkün. Ertelenen işlerin için yeni planlamalar yapabilirsin. Öğleden sonra, geçmişte kaldığına inandığın bir ilişkinle ilgili haberler alabilir, iletişim kurmak isteyebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, olumlu ya da olumsuz artık yeni bir yol çizmek isteyeceksin. Ancak sabırsız tavrın ters tepebilir. Ayrıca ailesiyle yaşayan bir İkizler burcuysan, bir anda kendini ebeveynlerinle ateşli bir tartışma içinde bulabilirlersin. Fevri hareket etmemende fayda var.

9 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız her aktiviteden fazlaca keyif alabileceğiniz bir gündesiniz. Ailevi konuların ön planda olacağı bugünde karar alma aşamasında sorun yaşayabilir ve partnerinizin fikrine danışmak isteyebilirsiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş arkadaşlarınızla birlikte üzerinde çalıştığınız projeleri tamamlamak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi daha yaratıcı şekilde ortaya koyabilirsiniz. Yeni işler için araştırma yapabilirsiniz. Ancak gün içinde sizi yoran koşullar oluşabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Hizmet aldığınız kişilerle yapacağınız görüşmelerde değişiklikler olabilir. Detaylarda boğulmamaya bakın.

9 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizle buluşup harika vakit geçirebilirsiniz. Yeni kariyer fırsatları bugün kapınızı çalabilir.

9 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Heyecan duyduğunuz, keyif aldığınız konulara ağırlık verebilirsiniz. Eğlenmeyi seven, oyuncu, muzip yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Ego problemlerine dikkat etmeyi unutmayın.

9 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ayda, yönsüzlük duygusundan kurtulup harekete geçebilirsiniz. Son günlerde sonuç vermeyen yenilenme arayışı sizi yormuş olabilir. Yüksek bilgiye yer açıp, düşük bilgiden arınabildiyseniz, yeteneklerinizi kullanabileceğiniz güzel bir dönem başlıyor.

9 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayatınız Terazi burcunda Yeni Ay ile renkleniyor. Hiç ummadığınız bir anda arkadaşlıklarınızda değişiklikler yaşayabilir, yeni edindiğiniz çevrelerde kendinizi mutlu hissedersiniz. Hobiler, yaratıcı faaliyetler için güzel bir başlangıç zamanı. Romantizm konusunda partnerinizin duyarlı davranışı size neşe verir. Fakat sizi kıskananlar da olacaktır.

9 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

9 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 22' 59" R
Ay
Kova
08° 48' 31"
Merkür
Koç
17° 18' 02"
Venüs
Boğa
02° 12' 55"
Mars
Koç
00° 29' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 11' 15"
Satürn
Balık
16° 39' 43"
Uranüs
Boğa
22° 24' 13"
Neptün
Balık
28° 56' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 52"
Lilith
Başak
23° 26' 50"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>