İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaş çevrenizde, ilişkiniz parmakla gösteriliyor. Ama bunun, ilişkide birçok güzelliğin artık geride kaldığı gerçeğini yok etmediğini de biliyorsunuz. İlişkiyi yerine oturtacak enerjiniz var.

Zorunluluklar, tahammül gücünüzü zorlayan ilişkilere katlanmanızı sağlıyor. Bugün yeni bir umut kapısı aralanır gibi olacaksa da, çabuk kapanacak. Aşkta mutluluğu çok hak ediyorsunuz.

Çevrenizde size ek kazanç sağlayabilecek her fırsatı düşünüyor, değerlendirmek istiyorsunuz. Kazancınız fazla sıkıntı çekmeden yaşamaya elverişli. Ama fazlası göz çıkartmaz diye düşünüyorsunuz.

Son günlerdeki durgunluğunuz herkesin dilinde. Sizin bu mutsuz, doyumsuz haliniz aile bireylerini de olumsuz etkiliyor. Bir an evvel toparlanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde kısa yolculuklarda, moralsiz olduğunuz konularla ilgili bazı boşlukları doldurma fırsatı yakalayacaksınız. Koşullarınızı iyi değerlendirmelisiniz. Eksik değerlendirmeler, önemli, hassas konularda gizlenmiş bazı problemleri gözden kaçırmanıza yol açabilir. Belli konulardaki destek arayışlarınızda bir yöntem yanlışlığı içindesiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler güne, saat 06:54 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde adım atıyoruz. Aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizi ilgilendiren her konuda geleceğimizi düşünerek hareket edeceğiz. Bugünlerin yarınları da var sözünü bugün bir hayli önemseyeceğiz. Saat 08:00 itibariyle Akrep burcunda ilerleyen Ay, sağlıklı yaşamanın önemini her açıdan vurguluyor. Şikayetlerinizi bir doktora göstermenizde yarar var. Çok çalışmak, hakkınız olanı alamamak sizi endişelendirir. Bugün meseleleri hem detaylı hem de derinlikli şekilde ele alırsınız. Bir yanlışlık varsa bunu halletmeden rahat etmezsiniz. Saat 21:24 Güneş-Pluto olumlu görünümü, güçlü görünmek niyetinde olan bireyin parasal konularda son derece dikkatli olmasını sağlar. Zaten böyle bir enerji altında kişi ister istemez, nereden ne kazanabileceği ve bununla ne gibi işler yapabileceğini kafasının içinde kurgulayabilir. Amaç: kimseye eğilmeden işlerini yoluna koymak olmalıdır. Burada benim tavsiyem planlarınızı, dış dünyadaki şartlara göre gözden geçirmenizdir. Bazı alacaklarınızı tahsil etmenin yolu, hakkınız olanın peşine düşmek ve tereyağından kıl çeker gibi elde etmektir. Sözler ve tavırlarınız, çıkarlarınızı korumanızda size yardımcıdır. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Beklediğiniz güzel haberleri almanız dileğimle,

9 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gönül kapın aralanmaya başlıyor. İlişkin yoksa arkadaşların aracılığı ile tanıştığın birisiyle görüşebilirsin.

9 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz ile ilgili önemli konular gündeminize gelebilir. Taşınma yer değişikliği yada tadilat gibi. Dostlarınızla vakit geçirmek bugün size iyi gelebilecek.

9 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde işlerinizle ilgili konularda tepkisel davranabilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde tavrınızı net koyduğunuz bir gündesiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir.

9 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğrenmek istediğiniz o kadar çok konu var ki. Zaman bulup birini yerine getiremiyor ve aklınızı takıyorsunuz. Hayallerinize yetişemiyorsunuz. Biraz yavaşlayın.

9 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gücünüzü çevreniz üzerinde gösterebileceksiniz. Parasal konularda güçlü insanlardan alacağınız destek çok yüksek olacak. Psikolojinizi güçlü tutmalı ve özel hayatınıza zaman ayırmalısınız.

9 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda gerçekleşecek bir yenilik dolayısıyla hayatınızda farklı ve daha önce deneyimlemediğiniz bir sürece giriyor olacaksınız. Üreme organlarıyla ilgili sağlık kontrolünüzü yaptırmanız gerekebilir. Yanınızda çalışan insanların sırlarına ortak olabileceğiniz, sır saklamayı öğreneceğiniz şartlar oluşabilir. Çalışanlarınızın açıklarını takip etmeniz gereken, bir bakıma dedektiflik gerektiren bir durum karşınıza çıkabilir. Arkadaş ortamlarınızda sıra dışı kişilerin etkisinde kalacağınız dört günlük bir süreçte bulunuyorsunuz.

9 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

9 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 56" R
Ay
Terazi
00° 57' 58"
Merkür
Boğa
03° 38' 43"
Venüs
Boğa
23° 26' 01"
Mars
Koç
13° 41' 17"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 36"
Satürn
Balık
17° 59' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 01"
Lilith
Başak
25° 21' 31"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>