İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaş çevrenizde, ilişkiniz parmakla gösteriliyor. Ama bunun, ilişkide birçok güzelliğin artık geride kaldığı gerçeğini yok etmediğini de biliyorsunuz. İlişkiyi yerine oturtacak enerjiniz var.

Zorunluluklar, tahammül gücünüzü zorlayan ilişkilere katlanmanızı sağlıyor. Bugün yeni bir umut kapısı aralanır gibi olacaksa da, çabuk kapanacak. Aşkta mutluluğu çok hak ediyorsunuz.

Çevrenizde size ek kazanç sağlayabilecek her fırsatı düşünüyor, değerlendirmek istiyorsunuz. Kazancınız fazla sıkıntı çekmeden yaşamaya elverişli. Ama fazlası göz çıkartmaz diye düşünüyorsunuz.

Son günlerdeki durgunluğunuz herkesin dilinde. Sizin bu mutsuz, doyumsuz haliniz aile bireylerini de olumsuz etkiliyor. Bir an evvel toparlanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde kısa yolculuklarda, moralsiz olduğunuz konularla ilgili bazı boşlukları doldurma fırsatı yakalayacaksınız. Koşullarınızı iyi değerlendirmelisiniz. Eksik değerlendirmeler, önemli, hassas konularda gizlenmiş bazı problemleri gözden kaçırmanıza yol açabilir. Belli konulardaki destek arayışlarınızda bir yöntem yanlışlığı içindesiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Gelirinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Elinize geçmesini umduğunuz bir tutar bugün itibariyle size ulaşabilir. Ayrıca bugünün güzel bir yanı da Venüs-Jüpiter olumlu görünümünün meydana geliyor olması. Sizlerin şansının çok açık olduğu bir gün olabilir. İlişkinizde, evliliğinizde yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz toplulukta başarılarınız alkışlanabilir. Girdiğiniz sosyal çevrelerde gözler üzerinizde olabilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ve hassas davranıyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugünlerde düşüncelerini duygularının süzgecinden geçiriyorsun. Bugün de bu anlamda zorlu bir gün olabilir; kendini ve ruh halini buna hazırla derim. Çünkü bugün yakınlarının iyi niyetle dile getirdikleri sözler bile seni incitebilir. Yani hassas bir günden geçiyorsun. Eğer yükselen ya da öz burcu İkizler olan bir tanıdığın varsa ona yönelttiğin sözleri önceden birkaç kez düşünün derim. Arkadaşlarının ve yakın çevrendeki insanların hayatlarındaki gelişmeler seni bir hayli şaşırtabilir. Eğer işlerinle alakalı kaygılı davranmak yerine görüşmelerini ertelemeden üzerinde durursan, sana çok daha faydası olacaktır.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızda finansal sorunlarınız sebebiyle bazı kaygılar içinde olabilirsiniz. Güvenli adımlar içinde olmalı, gereğinden fazla risk almamalısınız.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi değerleriniz konusunda hassas davranmaya meyillisiniz. Ailenizin ihtiyaçları için para harcamak durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konularda daha yapıcı olacaksınız. Konuları sistematik düşünerek çözme eğilimindesiniz. Harcamalarınızdaki dalgalanmaları düzene koyup, parasal dengeniz hakkında kararlar verebilirsiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konular sizin netleştirmenizle alakalı olacak, iyi düşünüp doğru karar vermelisiniz. Dikkatinizi verdiğiniz konularda başarı elde etmeniz, kariyer yolunu açacak.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler burçlarının ailevi konularda yaşadıkları aksilikler devam ediyor olabilir. Aslında evinizin ve ailenizin kapısında bolluk ve bereket enerjisi akıyor. Ancak bu dönem çok nazar alıyorsunuz. Her güzel şeyi herkese anlatmayın. Bazılarını da kendinize saklayın.

9 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yeni fikirler üretip heyecanla çalışabilirsiniz. Telaş, gerginlik, sabırsız ve yargılayıcı tavırlardan kaçının. Ani harcamalar, finansal konularda hassasiyetler olası. Uzun vadeli planlarda değişiklikler gelişebilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim size Romeo ve Juliet aşkını taşıyacak. Beş gün boyunca hayatın her yönüyle tadını çıkartmaya bakın. Partneriniz sizi bu dönemde kolayca etkiler. Ayrıca ortaklıklar gündeme gelebilir. Sırlar, gizli kalmış konular hepsi su yüzüne çıkacaktır. Bugünlerde evlilik teklifi alabilirsiniz. Ya da siz teklif edebilirsiniz. Burç burç yorumları evlilik günlük burç yorumları Jüpiter Perşembe Venüs

9 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

9 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 54" R
Ay
Balık
13° 50' 03"
Merkür
Koç
18° 37' 13"
Venüs
Boğa
05° 15' 39"
Mars
Koç
02° 23' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 57"
Satürn
Balık
16° 52' 26"
Uranüs
Boğa
22° 32' 44"
Neptün
Balık
29° 00' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 09"
Lilith
Başak
23° 43' 17"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>