İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kararlılığınızı bu kadar bilinçli şekilde, inanarak uygulamanız karşı tarafa biraz sürpriz gelmiş gibi. Yaşanan her şeyi bir anda unutmuş değilseniz de, verdiğiniz izlenim bu.

İşyerinizde, yakında toplu bir hareketlilik söz konusu. Bu hareketlilik içinde karlı görünüyorsunuz. İnsan ilişkilerinde bazı geçimsizlikler var. Bu sürtüşmelerin doğrudan içinde görünmekten çekiniyorsunuz.

Para konusunda çekingen olduğunuz biri, sizi yakında şaşırtabilir. Kenara para koymaya başlamanız, bazı zevklerinizden vazgeçmenizi gerektirmiş olsa da, önünüzdeki günlerde tedbirli olmanın yararını göreceksiniz

Sizden duyarlılık beklenen konularda harekete geçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınızla mantığınızı dengelemekte zorlanabilir ve düşüncelerinizi istediğiniz konulara yönlendirmekte zorlanabilirsiniz. Zihninizi çok iyi kullanmanıza rağmen bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Daha önceden planlamadığınız bazı koşulların yolunuza çıkması mümkün. Gün içinde duygusal durumunuzda değişimler olacaktır ve çevrenizdeki insanlardan uzaklaşarak yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Duygusal konularda bazı çelişkiler yaşama ihtimaliniz olacaktır. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlığı, hedefi için her şeyi göze alabilecek ve onu gerçekleştirmekten kaçınmayacak bireyin göstergesidir. Ne olursa olsun kendinizi öne almaktan ve liderliğinizi kabul ettirmekten yana davranırsınız. Yeteneklerinizi bir şekilde öne sürmek ve  değerlendirmek arzunuz yoğundur. Bunu bir grubun içinde yapabilmeniz mümkündür. Eğer siz ortaklaşa çalışmayı, gücünüzü başkalarıyla birleştirerek daha da büyümeyi hedefliyorsanız, bu karşıtlığı gayet olumlu yönde değerlendirirsiniz. Tam tersi durumda ise, çekişmeler baş gösterir ki, buna gerek yoktur. Zaman olgusu burada çok kıymetli. Şu sıralarda üzerinde çalıştığınız plan ve projeleriniz için biraz sabırlı olunuz. Aşk hayatınız, çocuk meseleleri, sanatsal konular, hedefleriniz anlamında  ortaklaşa hareket edecek şekilde ayarlamada bulununuz. Bu işler Temmuz sonuna doğru yerli yerine oturmuş olacaktır. Saat 14:50 Ay-Uranüs olumlu görünümü, size hem kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde destek verirken,  yeni deneyimlere, gelişmelere gayet açık bir görüşlülükle yaklaşmanız kolaylaşıyor. Her konuda huzurun, dengenin sağlanması  ve arzuladığınız şekilde gelişmelerin yaşanması dileğimle,  

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin isteklerini görmezlikten gelmemeli ve zihinsel aktivitenizi değerlendirmelisiniz. Sabit düşüncelerin size faydası olmadığını gün içinde anlayacaksınız. Çevrenize karşı kuşkulu davranıyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi yargılayabiliyorsunuz. Bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak isterken, içsel öfkelerinizi açığa çıkarabilirsiniz.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişileri planlarınıza uyma veya fikirlerinizi tasvip etme konusunda ikna edemeyebilirsiniz. Karşınızdaki kişiler sizin programınızın sadece size uyan bir plan olduğunu düşünebilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde karşı karşıya olduğumuz kritik veya üzerimizde baskı yaratan konularla başa çıkabilmek için geliştirdiğimiz veya geliştireceğimiz fikirler, planlar ya da görüşmeler ilerlemeyebilir veya şaşırtıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Hazırlıklı ve sabırlı olmakta fayda var. Karşı karşıya olduğumuz konuları konuşarak geçiştirmek zor olacaktır. harekete geçilmesi gerekecek.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli ve yoğun bir gününüzdesiniz. Gün içinde sık sık dışarı çıkacak, pek çok kişiyle görüşme yapacaksınız. Bu görüşmelerde size yeni imkanlar sağlayacak projelerden konuşulması çok yüksek bir olasılık. Neşeli ve akılcı sohbetleriniz insanları size doğru çekecek. Kardeşlerle ilgili konularda da yeni haberler olabilir.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BULUNDUĞUNUZ ortamlarda konuşmalarınızla ilgi çekeceksiniz. Ancak gelişebilecek sürpriz olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

9 Nisan 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 04' 53" R
Ay
Yengeç
28° 59' 16" R
Merkür
Koç
27° 12' 07"
Venüs
Boğa
17° 05' 40"
Mars
Koç
09° 45' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 01' 39"
Satürn
Balık
17° 37' 46"
Uranüs
Boğa
23° 06' 08"
Neptün
Balık
29° 16' 20"
Plüton
Kova
02° 04' 40"
Chiron
Koç
21° 22' 14"
Lilith
Başak
24° 47' 14"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 13/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>