İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişki için pek çok aday olmasına karşın, karar vermek için acele etmiyorsunuz. Bir arkadaşınızınçevresinden, size bazı mesajlar gelebilir, buna hazırlıklı olmalısınız.

Bir işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız. Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz, ama gelecek günler parlak gözüküyor.

Uzun zamandır kenarda tuttuğunuz küçük birikiminizi değerlendirmek konusunda bazı endişeleriniz var. Bugün bir konuda fikri destek alacağınız bazı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Son günlerde kendi kendinizle çok meşgul olduğunuz için çevrenizde olup bitenleri göremeyebiliyorsunuz. Sizi de ilgilendiren bazı konulara müdahale etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş ilişkilerinizdeki bir hoşluk, direk sizinle ilgili olmasa da, bugünlerde sizi de mutlu edecek. Uzak bir yakınınız olmasına karşın, çok sevdiğiniz birinin karmaşık sağlık sorunları sizi üzüyor. Bu konuda yeterince duyarlı bulmadığınız biriyle problem yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde güzel haberler alacaksınız, hareketli bir geceye hazırlıklı olun.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 09:50 itibariyle Kova burcunda ilerleyecek Ay, çevrenizle olan her türlü bağlantınızda, tarafsız düşünmenizi ve sempatik bir şekilde davranmanızı sağlayıcıdır. İster yeni bir ortamda soluk alın, isterseniz tanıdıklarınızla bir arada olun farketmez, bugün ilerici bir dünya görüşü ile durumu gözden geçirebilir, farklı ve sıra dışı olan yenilikleri yaşamınızda uygulamayı arzu edebilirsiniz. Saat 19:41 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, kendinize inanmanızı söylüyor. Hayatta zorluklar olabilir. Ancak insan çaresiz değildir. Saplantılardan uzak durun. Kazanç elde etmek ve güçlenmek için dünya ile iletişimde bulunun. Yeteneklerinizi ifade edin ve ilerleyin. Başarıyı şansa bırakmayın. Geri çekilmeyin, mücadele edin ve kendinizi geliştirin. Saat 22:16 Ay-Merkür görünümü, özgür ve kendimizden emin şekilde iletişimde bulunmanın, fikirlerimizi dile getirmenin işaretçisidir. Hafta boyunca her işinizde başarı ve mutluluk dileğimle,

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işinde düzenlemeler yapabilirsin. Vergi, kredi türündeki ödemelerinde planlamalar söz konusu.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün uzun süredir beklemekte olduğunuz maddi konular için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu öğrenebilir ve bu konuda biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ancak bugünü sevdiğiniz kişilerle ve dostlarınız ile beraber geçirmeniz sizi ruhsal anlamda güçlendirecektir. Bu konuda beklediğiniz haberi alamamaktan dolayı kendinizi yıpratmadan bugünü nasıl güzel geçirebilirim diye düşünürseniz yaşamdan daha büyük keyifler alabilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniliklere açık olacağınız bir gündesiniz. Zihinsel konulara odaklanmış durumdasınız. Biraz kafanızı dağıtmak için arkadaşlarınız ile zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Kişisel harcamalarınızda artış olabilir. Öğlen saatlerinde ikili ilişkilerinizde daha rahat ve anlayışlı olmaya çalışın. Bugün uzaklarla ya da eğitimle ilgili konular da ilginizi çekebilir.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizden hoşnut olacağınız, kontrollü davranmanın yararını hissedeceğiniz bir gün. Paraya yönelik konularda fikrinize başvurabilirler. Yardımınızı esirgemeyin.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızdan beklediğiniz ilgi ve desteği alacaksınız. Arkadaşlarınızla planlarınız varsa, insanları harekete geçiren siz olabilirsiniz. Sizi çekemeyenlere dikkat edin.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha olumlu ve anlayışlı davranacağınız bir devrede bulunuyorsunuz. Olayları sakin bir biçimde karşılayabilirsiniz. Hızlı davranmak için önce karar vermeniz lazım. Hiç telaşlanmayacak ve kararlı olacaksınız.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

9 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 07" R
Ay
Balık
09° 25' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 05"
Venüs
Boğa
04° 53' 04"
Mars
Koç
02° 09' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 40"
Satürn
Balık
16° 50' 53"
Uranüs
Boğa
22° 31' 40"
Neptün
Balık
29° 00' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 08"
Lilith
Başak
23° 41' 15"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>