Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir şey yaşamadan güvensizlikten kurtulabileceğinizi sanmamalısınız. Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz.

Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Kazanç durumunuz gelişmeye açık.

Bazı ödemeleri ileri tarihlere erteletme niyetiniz, pek olumlu karşılanmayabilir. Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu.

İlgisizliğinize sessiz kalmaktan başka bir tepki vermeyen yakınınızın, ilginizi fazlasıyla hak ettiğini görebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bazı konuklarınız olabilir. Bu ağırlama işinde sizi çekici bulan birinden yakınlık görebilirsiniz. Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Siz ise, seçiciliğiniz nedeniyle yalnızlıklar yaşaya biliyorsunuz. Geleceğe yönelik umutlarınız tazeliğini koruyor.

1 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 1 Aralık saat 12:14-25 Aralık saat 08:26 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yay burcu seyri Merkür geri hareketiyle aynı zamana denk geliyor. İş, eğitim, özel anlamdaki uzun seyahatleriniz yine iş-eğitim veya evlilik nedeniyle yabancı bir ülkeye yerleşim, yüksek eğitiminiz, akademik kariyeriniz, ithalat ve ihracatla ilgili meseleler, yasa-yargıyla alakalı konular, maceralarınız, gönül ilişkiniz, eşiniz ve akrabalık ilişkileri, spor faaliyetleri, tanımadığınız kişilerle olan alışverişler, yayıncılıkla alakalı konularda dikkatli olmalısınız. Riskli kararlardan uzak durunuz. Bahsi geçen konularda gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Saat 13:05 Mars-Uranüs karşıtlığında, ilişkide bir gerginlik yaşanması mümkün. Kendimizi güvende hissetmediğimizde isyan ederiz. O nedenle taraflar olarak sakin olmak ve bilinçli bir şekilde durumu gözden geçirmek lazımdır. Belki hiç istemeden, üzerinizdeki baskı veya değişimde bulunma arzunuz nedeniyle fazla hırçın davranabilirsiniz. Hatta, ilişkinizin niteliğine göre aranızdaki mesafe bir hayli büyüyebilir. Saat 18:08 Ay-Jüpiter karşıtlığında bir yandan kendi kazancımız ve sahip olduklarımızı önemserken, diğer yandan eşimizden, dostumuzdan, miras veya bankalar yoluyla kaynak elde etmeyi de isteyeceğiz. Huzursuz olmak istemiyoruz. Fakat kimsenin de hakkımıza göz dikmesine izin vermek niyetinde değiliz. Saat 18:37 Ay-Neptün görünümü, biraz hassas düşünmemizi, vericiliğimiz, cömertliğimizin sınırlarını iyi çizmemiz gerektiğini işaret ediyor.

1 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda detaylar ön planda olacak. Liderlik yapmak, yönetmek, organize etmek gibi konularda pratik oluyorsun.

1 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük isteğinizin yükselmesi ilişkilerinize de yansırken altı sağlam olmayan bir birlikteliğiniz varsa kendinize yeni bir yol çizmek isteyebilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Mücadele ettiğiniz konulardaki ani değişiklikler sizi zorlayabilir.

1 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğle saatlerinde burç değiştiren Venüs ile birlikte seyahatler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularla ilgili keyifli gelişmeler moralinizi yerine getirebilir. Uzaklardan güzel haberler alabilirsiniz, yapacağınız gezilerden mutluluk duyabilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aileniz ve iki ilişkilerinizi ilgilendiren alanda yeni kararlar alabilir, duygusal olarak geçici bir yalnızlık hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni kararlar almanızı desteklemeyen bugün, yalnız vakit geçirmek ve yaşamınızdaki olayları sorgulamak açısından ideal bir zamandasınız.

1 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişkenliğiniz, sevdiğiniz insanı çileden çıkarabilir. Riskten ve düşünmeden atılacak adımlardan kaçınmalısınız. +

1 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkiler gezegeni Venüs Yay burcuna geçiş yaparak sizi adeta zincirlerinizden koparacak. Seyahatlerin ardı arkası kesilmeyeceği bir döneme giriyorsunuz. Yurt dışıyla yapacağınız bağlantılarda hızlı gelişen iletişim süreciyle karşı karşıyasınız. Sözleşmeler imzalayabilir, buna bağlı yeniplanları geliştirirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

1 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 56" R
Ay
Terazi
00° 57' 58"
Merkür
Boğa
03° 38' 43"
Venüs
Boğa
23° 26' 01"
Mars
Koç
13° 41' 17"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 36"
Satürn
Balık
17° 59' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 01"
Lilith
Başak
25° 21' 31"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>