Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka dair ne kadar tespit varsa, dönem dönem her birinin savunucusu oldunuz. Başladığınız her ilişkinin gidişatına göre aşkı tanımlıyorsunuz. Ama bu kez kolayca savunamayacağınız bir ilişkiye başlamak üzeresiniz.

İş yaşamında size en ağır gelen şey, başarınıza hiç hak edilmeden ortak olunmaya çalışılması. Ama yazık ki, bütünyaşamları bunun örnekleriyle dolu. Biryolculuğunuz olacak, bu size iyi gelebilir.

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın bir işiyle ilgili borç isteğini geri çevirdiniz. Onun hayata gevşek bakışına duyduğunuz kızgınlık, sizi böyle bir davranışa itti. Bari arkasından vicdan yapmayı bırakın.

Yeni sevgili adayınız, zor kabulleneceğiniz kadar bağımsız kişilikli biri. Sonradan kaldıramayacaksanız hiç başlamamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her konuda mükemmel olamazsınız. Hayat sizi sürekli daha mütevazi olmaya çağırıyor. Bu çağrıyı alamadığınız için son günlerde kaprisli insan görüntüsünden de kurtulamıyorsunuz. Kimsenin her tartışmada, her olayda onaylanmak gibi bir zenginliği olamayacağını görmeniz gerekiyor. İşin iyi yanı ; bu durumunuz geçici. Bu ruh durumunun nedenlerini de en iyi siz biliyorsunuz.

1 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde güne uyanıyoruz. Problemlere son derece pratik ve akılcı bir şekilde yanaşabiliriz. Bulduğumuz çıkış yolları hakikaten ilgi çekicidir. Ancak herhangi bir engelle karşılaştığınızda hiç pes etmeyiniz. Çünkü her engel, kişiyi daha fazla cesaret aşılayıcıdır. İnancınızı koruyunuz. Bazen rutin hayatın neden olduğu baskılar durdurucu olsa da, biz kendimize inanıyorsak hiçbir şey bizi yolumuzdan çeviremez. Sezgileriniz bugün bir radar gibi etrafınızda olan biteni hissetmenizi sağlayabilir. Biri yüzünüze gülse veya size bir güzel söz söylese, samimi olup olmadığını gayet iyi kestirebilirsiniz. Ay Kova burcu seyir günleri pozitif yönde motive edici kitaplar okumak, müzik dinlemek veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek, sosyal aktivitelerde bulunmak açısından oldukça faydalıdır. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Canı gönülden sevgilerimle,

1 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik bazı olaylar; seni yaşam alanında, çalışma ortamında, hatta günlük rutininde değişiklik yapmaya itebilir.

1 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Programlarınızda gelen davetlere yer açın ve günün tadını çıkarın. Ekonomik çözümler ile karşılaşabilirsiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek yönünde yeni planlar yapmak ve isteklerinize odaklanmak için iyi bir gündesiniz. Gruplar içinde daha etkin olabilirsiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşünceleriniz karışık. Aynı zamanda birden fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun. Tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Aslında bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Sabırsız ve tahammülsüz olabilirsiniz fakat olayları daha farklı açılardan değerlendirebilirsiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aileniz ve iki ilişkilerinizi ilgilendiren alanda yeni kararlar alabilir, duygusal olarak geçici bir yalnızlık hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni kararlar almanızı desteklemeyen bugün, yalnız vakit geçirmek ve yaşamınızdaki olayları sorgulamak açısından ideal bir zamandasınız.

1 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız artabilir. Kendi düşüncelerinizi karşı tarafa net olarak sunabilirsiniz. Hareket etme isteğiniz yüksek olacak. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla eğlenceli ortamlara girecek ve birbirinden keyifli planlar yapacaksınız.

1 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü Ay Kova burcunda seyahat ediyor. Bugün arkadaşlarınızla sıra dışı bir program uygulamalısınız. Değişik gruplar ya da konular dikkatinizi çekebilir. Politika, dernekler, örgütler çalışmalarında sizden destek isteyebilirler. Çevrenizle bol bol iletişim kurmalı, zihinsel faaliyetlerinizi artırmalısınız.

1 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir.

1 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 42' 55" R
Ay
Akrep
04° 12' 16" R
Merkür
Boğa
07° 33' 53"
Venüs
Boğa
26° 50' 27"
Mars
Koç
15° 47' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 53' 49"
Satürn
Balık
18° 09' 49"
Uranüs
Boğa
23° 33' 42"
Neptün
Balık
29° 27' 32"
Plüton
Kova
02° 01' 29"
Chiron
Koç
21° 46' 12"
Lilith
Başak
25° 39' 56"
True Node
Koç
14° 54' 35"
Son Güncelleme : 21/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>