Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka dair ne kadar tespit varsa, dönem dönem her birinin savunucusu oldunuz. Başladığınız her ilişkinin gidişatına göre aşkı tanımlıyorsunuz. Ama bu kez kolayca savunamayacağınız bir ilişkiye başlamak üzeresiniz.

İş yaşamında size en ağır gelen şey, başarınıza hiç hak edilmeden ortak olunmaya çalışılması. Ama yazık ki, bütünyaşamları bunun örnekleriyle dolu. Biryolculuğunuz olacak, bu size iyi gelebilir.

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın bir işiyle ilgili borç isteğini geri çevirdiniz. Onun hayata gevşek bakışına duyduğunuz kızgınlık, sizi böyle bir davranışa itti. Bari arkasından vicdan yapmayı bırakın.

Yeni sevgili adayınız, zor kabulleneceğiniz kadar bağımsız kişilikli biri. Sonradan kaldıramayacaksanız hiç başlamamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her konuda mükemmel olamazsınız. Hayat sizi sürekli daha mütevazi olmaya çağırıyor. Bu çağrıyı alamadığınız için son günlerde kaprisli insan görüntüsünden de kurtulamıyorsunuz. Kimsenin her tartışmada, her olayda onaylanmak gibi bir zenginliği olamayacağını görmeniz gerekiyor. İşin iyi yanı ; bu durumunuz geçici. Bu ruh durumunun nedenlerini de en iyi siz biliyorsunuz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 21:00 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde yarım kalan işlerinizi bitiriniz. Yeni bir işe başlamak, karar vermek, ilerlemek zor olabilir. Benim tavsiyem, etrafınızla olan bağlantınızı bir miktar azaltmanız işinize veya ne ile meşgulseniz o konuya odaklanmanızdır. Saat 21:00 Ay-Yengeç burcu seyri, ailevi meseleler, duygusal sorunlar sizi düşündürebilir. Belirsizliklerin bir türlü aydınlanmadığı, ortak bir noktanın bir türlü tespit edilemediği durumlara çareler bulmaya çalışabilirsiniz. Gönlünüz değerli kilitli sandık gibidir. Bunu açabilecek kişinin, hakikaten anlayışlı, vicdanlı, kıymet bilen bir insan olması gerekir. Saat 23:29 Ay-Uranüs görünümü, ailenizi korumak, dış etkenlere karşı savunmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Maddi-manevi anlamda güvence elde etmek sizin için çok önemli. Böyle olduğunda kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Olaylara objektif bakabilmek, bugünü kolaylaştıracak. Bazen iyi şeyler biter ki, daha iyileri başlayabilsin. Etrafındaki insanların duygu durumuna normalde olduğundan daha fazla duyarlı davranacaksın. Etrafında olan bitenler bir film şeridi tadında geçip giderken olan bitene karşı titizlikle yaklaşman takdire şayan olacak. Yeni bir ilişkiye başladıysan, sevgilini soru yağmuruna tutabilirsin. İlişkine dair sabırsız tutumun aşılmaz sorunları da beraberinde getirebilir. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşının davetini reddetmeyeceksin. Bugün aynı zamanda spora yazılabilirsin.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimle ilgili konularda farkınızı, yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Bugün sesiniz her zamankinden gür ve güçlü çıkabilir. Yakın çevrenize, kardeşlerinize, komşularınıza karşı koruyucu, kollayıcı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde maddi harcamalarınıza daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. İş ortamınızda daha mücadeleci olabilir, gün içerisinde yaşanacak olan tartışmalardan uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz işleri sonlandırabilirsiniz. Başkalarından gelecek olan yardımlar işlerinizi kolaylaştırabilir ve bundan dolayı ilerleyen saatlerde işleriniz yavaşlayabilir.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yenianlaşmaları veya ortak projeler konusunda tereddüt etmeyin. Her biri yüksek kazanç getirecek.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aileniz ve iki ilişkilerinizi ilgilendiren alanda yeni kararlar alabilir, duygusal olarak geçici bir yalnızlık hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni kararlar almanızı desteklemeyen bugün, yalnız vakit geçirmek ve yaşamınızdaki olayları sorgulamak açısından ideal bir zamandasınız.

1 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yorucu ve yıpratıcı düşünceler içine girebilirsiniz. Karar vermeniz durumlarla karşılaşıp sabırsız ve tartışmacı bir tavır içine girebilirsiniz. İş arkadaşlarınız ve komşularınızla tartışmaktan kaçının. Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü iletişim açık bir gündesiniz. Zira Ay İkizler burcunda seyahat ederken, aniden seyahate çıkmak, ortaklıklar için görüşmek, özel hayatınızdaki ikili ilişkileri gözden geçirmek için harekete geçebilirsiniz. Göksel aşıklar Venüs ve Mars'ın arasındaki mücadele yüzünden, çalışma ortamınızdaki diyaloglarınız bugün gerilebilir kazanabilir.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir.

1 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 34' 25" R
Ay
Başak
00° 33' 34"
Merkür
Boğa
00° 17' 24"
Venüs
Boğa
20° 16' 23"
Mars
Koç
11° 43' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 14"
Satürn
Balık
17° 48' 46"
Uranüs
Boğa
23° 15' 08"
Neptün
Balık
29° 20' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 14"
Lilith
Başak
25° 04' 25"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>