Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşayıp yaşamamakta kararsız kaldığınız, ama sizi çok heyecanlandıran bir ilişkinin başındasınız. Bu ilişkiyi kabullenip yaşamanız halinde ödeyeceğiniz olası bedeller size çok ağır geliyor.

İş hayatınızda bugünlerdeki karışıklık bazı çalışanların ağır kanlılığından kaynaklandı. Düzeltmek için fazla çaba harcamanız gerekecek. İş ilişkilerinde bunun ne şekilde olursa olsun çözülmesi gereken bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz.

Para meseleleri sizi yoruyor. Parayı sıkı tutmayı bilmenize rağmen elinizden uçup gidiyor. Aile içindeki bir para tartışmasından rahatsızlık duyuyor, uzak kalmaya çalışıyorsunuz.

İşlerin yetişmesine çok özen gösteriyorsunuz. Aynı özeni yorulan bedeninize de göstermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü keyifsizliğiniz,başında çalışıyor olmanızdan. Oysa güzel bir hafta sonu planınız vardı. Sağa edeceğiniz telefonlarla işten biraz kopmaya çalışacaksınız. Yeni tanıştırıldığınız biri ile ilgili geleceğinize yönelik düşünceleriniz var. Çok ortak yanlarınız olduğunu düşünüyorsunuz. Aile ilişkilerinizde klasik, herkesi memnun eden bir tatmin var. Ama bu ilişkilere biraz marjinal baktığınız için siz aynı tatmini paylaşamıyorsunuz.

1 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı günümüz saat 06:38 Güneş-Neptün karşıtlık etkisi altında başlıyor. Çalışma hayatınız, sağlığınız,durumunuzla alakalı konular üzerinde titiz bir gözden geçirmede bulunmanızda yarar var. Gerçekten sevdiğiniz, benimsediğiniz, huzur bulduğunuz bir ortamda çalışıyor musunuz? Zihinsel ve bedensel anlamda rahat mısınız, doyumlu musunuz? Problemler oluştuğunda gerçekçi düşünüyor ve bunları çözüme kavuşturmak için mücadele ediyor musunuz? Yoksa kendi kendinizi kandırıyor musunuz? Bu soruların cevabı çok önemli. Saat 08:05 Venüs-Mars kavuşumu, aşk ve parasal kazanç anlamında geçmişe dair meselelerin tekrar karşımıza gelmesinin işaretçisidir. Venüs gerileme hareketinde yapılması gereken, geçmişte yaşadığımız tecrübelere, yanılgılarımıza veya deneyimlerimizi göz önüne alarak duruma bakmaktır. Saat 08:33 Ay-Pluto görünümü, toplumsal konular ve bazı önemli meseleler üzerinde  hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 11:25 Ay-Venüs olumlu görünümü, sağlığınız, fiziksel çekiciliğiniz anlamında gayet olumludur. Karşı cins üzerinde etkili olmanızı sağlayan bu enerji, takıldığınız noktalarda düzenlemelerde bulunmanıza, partnerinizle bütünlük sağlamanıza, ilişkiniz yoksa yeni birisiyle tanışmanıza yardımcıdır. Görüşlerinizin ardına gizlenmeden uzağı görebilmenizi destekleyicidir. Saat 11:37 Ay-Mars arasındaki olumlu görünüm, istek ve arzularınızı kendinizden emin bir şekilde ifade etmenizi ve elde etmenizde size yardımcı. Aşk, varsa çocuklarınız veya aktif olarak kendinizi göstermek istediğiniz her alanda  enerjiniz gayet yüksektir. Saat 19:38 Ay-Uranüs kavuşumu, ani bir çıkışla düşüncelerinizi ifade etmenin, değişim ve yeniliklere duyulan ihtiyacın göstergesidir. Özel yeteneklerinizi, parlak fikirlerinizi ortaya koymaktan zevk alırsınız. Bu görünümün ardından 2 Eylül saat 12:02 olana dek boşluk etkisindeyiz. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

1 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli değişen fikirler veya değişken olayları yorumlamak zor olabilir. Kafa karışıklıkları veya yanıltıcı durumlar dikkat gerektiriyor. Bugünlerde, uzun zamandır istediğiniz bazı şeyleri gerçekleştirmeye çalışan kişiler sizi mutlu edebilir. Sizinle aynı şekilde düşünen kişiler bazı fikirlerinizdeki ışığı görebilirler. Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirebilirsiniz ya da yapmaktan hoşlandığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda.

1 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Oldukça ilginç girişimlerde bulunabileceğiniz, değişik diyaloglar içerisine girebileceğiniz, farklı yerlere seyahat ya da ziyaretler gerçekleştirebileceğiniz veya yaratıcılık gerektiren işlere yeni yaklaşımlar getirebileceğiniz hoş günlerdesiniz. Hediyele Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım kararsızlık, istikrarsızlık dalgınlık, unutkanlık etkisi bugün de devam ediyor. Otorite konumundaki kişiler yanılabilir, lüzumsuz tavırlar geliştirebilir, hayalperest davranışlar içerisine girebilir veya yanlış kararlar verebilirler. Otorite konumundaki kişilerle(eş, öğretmen, yönetici, baba, patron v.b) ilişkilerde olumsuz bir hava hakim olabilir(birkaç gün geçerli). Su başlıklı konular da gündem de. Ancak, gün sevgi temalı ilişkiler açısından sürprizlere açık ve hoş vaatler içerisinde. Sevgimizi gösterebileceğimiz, sevdiğimizi ve sevildiğimizi hissedebileceğimiz bir gündeyiz. Duygularımızı coşkulu şekilde ifade edebilir, farklı ortamlarda farklı şeyler yaşayabiliriz. Yeni tanışmalar mı? Neden olmasın? Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Eylül 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konular için çaba sarf edebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlerleyen saatlerde daha bireysel aktiviteler yapmak sizi mutlu edebilir. İkili ilişkiler önem kazanacaktır.

1 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantığınızla duygularınızın çakışacağı bir gün. Dolayısıyla gergin olabilirsiniz. Yalnız kalıp düşünün. Anlık mutluluklardan kaçının.

1 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için son derece şanslı ve olumlu bir atmosfer hakim. Gün boyunca sevgi dolu paylaşımlarla sevdiklerinizle birlikte çok keyifli zaman geçirebilir, birbirinize olan bağılığınızı yeniden keşfedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili olumlu gidişat bugün özellikle sizi iyi hissettiriyor. Gün içinde dinlenmek, tembellik yapmak ve sevdiklerinizle evde vakit geçirmek için ideal zamandasınız.

1 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünve hizmet alanlarınızda bazı yanılgılar veya aldanmalar ortaya çıkabilir. Bazı durumların sağlığınızı yanlış etkilemesine izin vermeyin. Beklenmedik olaylar karşısında daha net durmaya çalışın.

1 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma ortamınızda gerekli düzeni kurmakta bir parça zorlanabilir, bir takım kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Olası gelen teklifleri değerlendirirken dikkatli olmanızda fayda var, şartlar ve koşullar her an değişebilir. Arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklıkları, aldatılmalar söz konusu olabilir, kendinizi dostluklar konusunda hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz.

1 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

1 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 26' 53" R
Ay
Balık
23° 48' 39"
Merkür
Koç
19° 03' 34"
Venüs
Boğa
06° 06' 27"
Mars
Koç
02° 55' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 37"
Satürn
Balık
16° 55' 53"
Uranüs
Boğa
22° 35' 06"
Neptün
Balık
29° 01' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 26"
Lilith
Başak
23° 47' 51"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>