Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok yorulacağınız bir beraberliğe doğru hızla ilerliyorsunuz. Karşı taraf daha gerçekçi. sizin kadar iyimser görünmüyor. Kişilik uyuşmazlığı gibi değil de, koşulların tam hazır olmadığı yönünde kaygıları var. Aceleci davranmayıp yeniden düşünmeye değer.

Bir haber alıp çok ilgilenecek ve buna yoğunlaşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin bir aile sorunu bu günlerdeyaşamınızı epeyce meşgul edecek gibi görünüyor.

Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz. Sizden borç alabilmek için bir banker olmak gerekiyor. Alırken de öylesiniz. Ancak sıfırlanma durumunda böyle bir yola başvuracağınızı söylüyorsunuz. Ama şu anda kafanızdaki bir plan için dış yardıma muhtaçsınız. Plan gerçekçi ve de vazgeçilmez gözüküyor.

Dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var ve siz ona karşı hazırlıklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sonuçlar beklediğiniz gibi çıkmadı. Elimden geleni yaptım, diye bir avuntunuz var. Aile içinde biriyle birtakım problemler yaşıyorsunuz. Bu problemlerin önü alınamayacak yerlere varmasından çekiniyorsunuz. Bunun kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar,  cumartesi gününe saat 21:36 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisinde adım atıyoruz. Sıkı bir çalışma ve hazırlanma döneminin içindeyiz. Dağılmadan, işlerimizi günlük tempoda halletme zorunluluğumuz var. Gerçekçi olmak, bir hedef belirlemek, çalışmak durumundayız. Ancak bir yandan da kendimizi yetersiz hissediyoruz. Dünyadan elimizi eteğimizi çekerek, ne olacaksa olsun diyerek kendimizi bırakmaktan yanayız. Dolunayın,  Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu ile örtüşecek olması, ortaklaşa çalışmaların, geliştirici olacağını söyleyecek. İdeallerimizi gerçeğe dönüştürmek istiyorsak, kendimizi toparlamalı, faydalı işlere yönelmeliyiz. Dolunayın Jüpiter, Neptün ve Pluto ile görünümü, yeteneklerimizi güce dönüştürme, hayallerimizi gerçekleştirme anlamında kuvvetli olduğumuzu işaret ediyor. Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanınızda yer almasını veya yardıma gelmesini beklediğiniz kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Gelecekle ilgili fikirlerinizi paylaşabilir, hoşunuza giden ve hoşlanmadığınız şeyleri açıkça dile getirebilirsiniz. Fikirlerinizi doğrudan dile getirmeniz seçeneklerinizi çoğaltabilecek daha doğru bir pozisyonda olmanıza ve planlı hamleler yapmanıza yardım edecektir.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Siz size ihtiyaç duyulduğu zaman, her durumda yakınlarınızın ve arkadaşlarınızın yanında olur veyahayatınızda ne zaman belli konulara destek verilmesi gerekse hazır bulunursunuz. Ancak, maalesef herkes sizin gibi değil ve bu hafta sonu gerektiği zaman gereken yerde olmayan kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. Bu akşam Balık burcunda meydana gelecek dolunay, yaşadığımız materyal dünyanın dışında, soyut ve bilmediğimiz şeylerin farkına varmamızı ve farkındalığımızın artmasını sağlayabilir. Ruhsal ve mistik konulara daha fazla merak duymaya başlayabiliriz. Ya da daha fazla duygusallaşabiliriz, uyuma isteği duyabiliriz veya rüyalarımızda artış olabilir. Stresli, duygusal iniş çıkışlara, gerilimlere ve engellemelere açık bir gündeyiz aslında. Gecikmelere, hassasiyetlere veya engellemelere takılmayalım. Dolunay biter stres gider sonuçta! Not: Bu arada, Ay dünyaya en yakın konumda olacağı için bu dolunaya Süper Dolunay deniyor hepsi bu. Bilginize… Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay size daha fazla kabullenme ve anlayış getirmekte. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu gece Balık burcunda oluşacak olan dolunay, kadersel alanınızda beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Başlattığınız işlerin ve sağlık düzenlemelerinin sonuçlarını alacak, ne ektiyseniz onu biçeceksiniz.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi yorgun, ve yalnız hissedebilirsiniz. Kendi içinize dönme, meditasyon yapma, kendinizi içsel anlamda tanıma veya tanımanıza yardımcı olacak çalışmalara katılmak için uygun bir dönem olacak. Dolunay Güneş/Jüpiter etkileşimini tetikleyeceğinden dolayı, hem ruhsal anlamda ki olası gelgitlerinizi hemçalışma kapasitenizi gereksiz yere çok fazla abartmamanız gerektiğini göstermekte

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

29 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 28' 06" R
Ay
Balık
24° 06' 52"
Merkür
Koç
19° 04' 24"
Venüs
Boğa
06° 07' 60"
Mars
Koç
02° 56' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 55"
Satürn
Balık
16° 55' 60"
Uranüs
Boğa
22° 35' 11"
Neptün
Balık
29° 01' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 30"
Lilith
Başak
23° 47' 60"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>