Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hedefleriniz doğrultusunda hareket etmeye ve özellikle ilişkiniz konusunda uzun vadeli kararlar almaya meyillisiniz. Bunun yanında cinselliğe verdiğiniz önem, bu devrede yoğunlaşabilir.

Son birkaç günün gerilimini geride bırakıyorsunuz. Öğle saatleri daha temkinli olmalısınız. Parasal açıdan kaynaklarınızı yerinde kullanmanız önem taşıyor.

Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başarılı olabilir, harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz.

Kendinize ve sevdiklerinize biraz daha objektif bir gözle yaklaşmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatabilir. Gecikmeli olarak kendinizi yeniden ifade etme durumunda kalabilirsiniz. Yeni diyaloglarda yeni fırsatlarınız olacak. Başkalarının hatalarını kolayca görüp kendilerini kolay aklayan insanlarla sorunlarınız olacak. Gözlemlerinizi yeniden daha hassasiyetle gözden geçireceksiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz, saat 03:53 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlıyor. İş hayatı, ailevi konular, günlük hayatın içinde sorumluluklar ağır basıyor. Memnun olmasak da, işimize gücümüze bakacağız. Saat 17:13 Merkür-Mars görünüm sayesinde, hem yakın akraba hem de arkadaşlarımızla iletişimimiz gayet iyi. Şimdi boş ve zırva işlerle uğraşmak yerine, merak ettiklerimizi öğreneceğiz, soracağız, bilgi sahibi olacağız. Belki çok derinlemesine bakmayacağız. Ancak yeni bilgiler aklımızda kalacak. İnsanlarla tanışacağız, onlarla bağlantı kuracağız. Yolculuk, görüşmeler, toplantılar, dostlarımızla bir araya gelmede enerjimiz yükseliyor. Saat 17:29 Venüs-Jüpiter görünüm etkisinde, evimizi, ailemizi ihmal etmeyeceğiz. Paraya ihtiyacımız olabilir. Ancak bir şekilde halledilir. İnsanların güven vermesini, yüreklendirmesini bekleriz. Ailemiz ve geçmişte yaşanan bazı mevzular gündeme gelebilir. Bunları bilinçli şekilde ele almak gerekiyor. Saat 19:41 Ay-Jüpiter görünümü, işlerinizi başarılı yapmanızı, başkalarından destek görmenizi sağlayan, fırsatlar yaratan bir enerjidir. Umut vericidir. Saat 19:57 Ay-Venüs karşıtlığında, hassasiyet ön planda olduğundan, kimi zaman konuşmak ve derdinizi anlatmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Ev sınırları içinde gelişen olaylarda sıkıntılarınızı ılımlı bir şekilde ifade etmeye çalışmanız iyi olacaktır. Saat 21:29 Ay-Neptün görünümü, dinlenme arzumuzdur. Ruhumuzu ve bedenimizi sakinleştiricidir. Gönülden sevgilerimle,

1 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişiminin oldukça yüksek olduğu bir gün. Kurduğun iletişimle birliktehayatında olumlu gelişmeler yaşayabilirsin.

1 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinize daha farkındalıklı bir bakış açısı geliştirerek kariyer yaşamınızın size getireceği artıları ve eksileri daha geniş çerçeveden görebilir ve bazı konularda daha esnek olma yoluna gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise yaşamınızın birdenbire hareketleneceği ve bekâr koçlar için sürpriz haberler alınabileceği görülmekte.

1 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için kendinizi ön plana çıkaracağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle ile ilişkileriniz önem kazanacak. Sorumluklarınız artabilir. Sert ifadelerden kaçınmakta yarar var. Ortaklı konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde esnek olmanız faydalı olabilir.

1 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize kardeşiniz kadar yakın gördüğünüz kişilerle iletişiminiz yoğunlaşacak. Bugün kendinizi daha pozitif hissedip projelerinizi gözden geçireceksiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzü bugün bitiş ve başlangıçları deneyimleyebileceğinize işaret etmekte. İş hayatınızda yaptıklarınızın takdir göreceği önemli insanların dikkatini çekerek desteğini göreceğiniz bir gündesiniz. Bugün uzun vadeli işlerin altına imza atabilir. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşten kaynaklanan problemler gün boyu canınızın sıkılmasına sebep olabilir. Tahammül sınırlarınızı zorlayan hakaretler ilişkiyi sonlandırmanıza sebep olabilir. Her ne olacaksa sizing ve geleceğiniz için iyi olacak korkularınızın üstüne gidin haklı cesretiniz sizi huzura kavuşturacak. Siz vicdanınız açısından rahatsanız ilişkiyi devam ettirmek adına elinizden gelen her şeyi yaptığınıza inanıyorsanız…. Akışa ayak uydurun.

1 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi mutlu edebilir. İletişime dayalı işlerinizde arkadaşlarınız sizi harekete geçirebilir. Bugün enerjinizi iyi ve yerinde kullanacaksınız.

1 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasında meydana gelen şanslı görünüm beş gün boyunca hayatınıza bolluk, bereket, şans ve sevgi çekmenize neden olacak. Evrenin bereket musluğu adeta sizin için açılmış olabilir. Ayrıca spiritüel konular yaşama bakış açınızı değiştirmenize neden olur. Hayat adeta büyülü bir mekanizma gibi çalışır.

1 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

1 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 03" R
Ay
Terazi
08° 47' 02"
Merkür
Boğa
04° 33' 02"
Venüs
Boğa
24° 14' 42"
Mars
Koç
14° 11' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 56"
Satürn
Balık
18° 01' 46"
Uranüs
Boğa
23° 26' 22"
Neptün
Balık
29° 24' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 39' 59"
Lilith
Başak
25° 25' 54"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>