Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Düşüncelerinizi ve duygularınızı dengeleyeceğiniz bir gündesiniz. Duygusal konularda oldukça istikrarlı davranmayı tercih edeceksiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyumu sağlamak sizin için önemli olacaktır. Duygusal olarak bir güvence arayışı içine girebilirsiniz ve bu ihtiyacınızı abartabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Ancak bugün duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Disiplinli bir şekilde çalışma imkanı bulacağınız bir gündesiniz. İşlerinizi belli bir düzene koymayı başaracaksınız ve sistemli olarak çalışmayı başaracaksınız. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bazı konuları bugün sonuçlandırabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işleri sonuçlandırmayı ve istediğiniz neticelere ulaşmayı isteyeceksiniz. İş yaşamınızda temkinli olmanız bazı sorunlardan kurtulmanızı sağlayacaktır.

Maddi konularda son derece başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve finansal anlamdaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz ve bunların sonuçları olumlu olacaktır.

Bugün çok boyutlu düşünebileceksiniz ancak detaylara takılmanız bazı fırsatları kaçırmanızla sonuçlanabilecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Problemli bir aşk ilişkisinde arabulucu rolü oynamanız istenebilir. Siz hiç birinin davranışını onaylamıyor gibi duruyorsunuz. Bir kırgınlık yaratmadan olumlu sonuçlandırmanın yollarını arayacaksınız. Bu, kısa vadeli bir çözümsüzlük gibi görünmüyor. Bugünlerde ailenize yoğunlaşmak istiyorsunuz. Son günlerde bir arada geçen zamanlar yetersiz gelmiş gibi görünüyor.

1 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

03:46'ya kadar Ay boşlukta ilerliyor olacak. Sonrasında Oğlak burcunda hareketine devam ederken sizlerin kariyer konularını ön plana çıkaracak. Bugün yöneticinizle görüşme yapabilirsiniz. Siz de yeni birbaşvurusu yapmak isteyebilirsiniz. Agresif görünümler mevcut olduğundan işinizle ilgili konuşmalarda sakin kalmaya özen gösterin. Çalışmıyorsanız bugün gelecekte yapmak istediklerinize ulaşmak için harekete geçebilirsiniz. Örneğin bir kursa başlamak, bir yatırım yapmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

1 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Fikirlerin değişiyor!Gezegenlerin seyri bugün senin için yalnızca işinin önemli olacağını işaret ediyor. Eğer ortaklarının bazı davranışları hakkında şüpheleri olan varsa, bugün konuyla ilgili düşüncence yapın değişebilir. Karşı tarafı anlama ve sorgulamaları seni başka konulara yönlendirebilir. Belirsizlikten sıkılan bekâr bir Koç burcuysan, uzun süredir hoşlandığın kişi ile yüzleşmek isteyebilir ve ummadığın ilgiyi görebilirsin. Evliliğinde sürekli sorunlar ortaya çıkıyorsa, sorunların kaynağına ineceksin. Tüm sorunları bir anda çözemeyebilirsin. Bu yüzden biraz daha gözlemci ve yapıcı yaklaşımlar sergilemelisin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşının ailesinde yaşanacak sıkıntıya destek olacaksın. Dostane ve samimi yaklaşımın sayesinde aranızdaki bağ güçlenecek.

1 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün soru işaretlerinizi gidermek isteyeceğiniz ve bir görüşmeye hazırlık yapacağınız önemli bir gün. Karşı tarafa baskıcı ve ısrarcı görünmemenizde fayda var.

1 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda daha fazla sorumluluk almak isteyeceğiniz zamanlar var. Üstlerinizle olan iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için ciddiyetle çalışacaksınız. Öğle saatlerinde sezgilerinize daha çok güvenebilirsiniz. Gün içinde annenizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Gizli kalmış konular açılabilir.

1 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde söylediklerinize odaklanın ve söylediklerinizin düşünce gücünüzün bir parçası olduğunu hatırlayın.

1 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmalarınızı keyifle sürdüreceksiniz. Bu arada keyfinizi kaçırabilecek bazı durumlar olabilir. Fakat, bunlara aldırış etmeyeceksiniz. Planlı ve kararlı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz.

1 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Araştırma yapmak, denenmemişi deneme arzunuz yüksek. Seyahat gerektiren işiniz varsa hız yapmamaya dikkat edin. Gün boyu hızlı öğrenme, uygulama ve geliştirme imkanlarınız olacaktır. Tatminsizlik nedeniyle bedeninizi fazla yorabilirsiniz, dengeyi korumak faydalı olur.

1 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü Ay Oğlak burcunda seyahat ederken işleri toparlamak, düzene sokmak sizin için daha kolay olacaktır. İş hayatınızdaki ilişkilerde aksayan yönleri uzlaşmayla çözebilirsiniz. Sunum yapmak, yöneticilerle görüşmek için olumlu bir gündesiniz. Annenize vakit ayırın.

1 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki kişilere ve birlikteyaptığınız insanlara uymak durumunda kalabileceğiniz, bu yüzden de önceden hazırlamış olduğunuz programın dışına çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Programınızı değiştirmenizin diğer nedenleri de çalışma ortamı, ailevi konular veya sağlıkla ilgili çeşitli gelişmeler olabilir.

1 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>