Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde çok duygusal ve kararsız bir tutum izlemeniz muhtemel. Bugün sevgilinizin fikirlerinden kolaylıkla etkilenebilirsiniz. Kıskançlık konusunda temkinli olmanız gerekiyor. Bugün ilişkinizdeki sorunu çözmek için saygı duyduğunuz kişilerden yardım görebilirsiniz.

İşyerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilir ve problemlere çözümler bulabilirsiniz. Bilinçaltı sıkıntılarınızın sağlığınız üzerinde etkiler yaratabileceği görülüyor. Yeni sorumluluklar ve görevleriniz var, ama bunları hemen tamamlamanız mümkün olmayabilir. Daha sabırlı ve dikkatli olmaya bakın.

Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başararılı olabilir harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz. Beklenmedik para hareketleri bütçenizi destekleyebilir.

Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalı cömertlikle savurganlığı birbirine karıştırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizle ilgili konularda fazla konuşmak istemeyeceğiniz ve gizli sayılabilecek konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bu gün planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ay ın konumu sosyal hareketlenmeleri gündeme getiriyor. Uzaklardan ve yabancı ülkelerden beklediğiniz bazı haberler alabilirsiniz.

10 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz, saat 02:22 itibariyle etkili olacak Ay-Kova burcu geçişiyle başlıyor. Problemlere son derece pratik ve akılcı bir şekilde yanaşabiliriz. Bulduğumuz çıkış yolları hakikaten ilgi çekicidir. Sizi,  pozitif yönde motive edici olan bu enerji etkinliği, kitap okumak, müzik dinlemek veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek, sosyal aktivitelerde bulunmak açısından oldukça faydalı bir enerjidir. Saat 05:52 Ay-Satürn görünümü, sizin hem arkadaşlarınızla olan paylaşımınız hem de hayatı gözlem gücünüzün yüksek olduğunu gösteriyor. Yaşadığınız toplumun ihtiyaçlarını, eksiklerinin farkında olarak, bunların daha düzgün hale gelmesini isteyebilirsiniz. Baskılara boyun eğmezsiniz. Saat 20:10 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm sayesinde, düşüncelerimizi özgürce ifade edebilme, daha geniş bir açıdan hayatı ele alarak düşünebilme ve çevremizdeki insanlarla yazım ve sözel anlamda ifade edebilme gücü kazanacağız. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

10 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Satürn Yay burcunda geri giderken dikkatli olmalısınız. Gün içinde duygusal davranmanıza neden olacak konulardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Bugün yaratıcılığınız ve zekanızı ön plana çıkaracak işler peşinde olacaksınız. İş yaşantınızda öfkenizle başa çıkmayı öğrenmelisiniz. Olayları fazla abartma huyunuz, sizi zor duruma düşürüyor.

10 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor. Zira, sizin için önemli plan, iş, proje, sağlık veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ilerleme sağlamanız bu garip durumlardan uzak kalmanıza bağlı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran'a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düne oranla bugün daha pozitif ve rahat olabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarla bir arada olmak iyi bir fikir olabilir.

10 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FİKİRLERİNİZİ söylerken temkinli davranmayı tercih ediyorsunuz. Öfkenizi baskı altında tutarak sorunları aşmanız mümkün.

10 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca temizlik, ev ve dolap düzenleme,hayatınızla ilgili çalışmalar ve kişisel bakım işlerinize yönelebilir, görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. 19.00'dan sonra ikili ilişkilerinizde etkili iletişim kurabilir, dostlarınızla, partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

10 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu Anneler Günü'nde para harcamalarınızı abartabilirsiniz. Bugün özellikle sosyal ortamlarda parasal konularda mantıklı davranmanız gerekiyor. Yakın çevre ilişkilerinizde duygularınızı ortaya koyabilirsiniz.

10 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünhayatınızda size hayır demek neredeyse imkansızdır. Özel yaşamınızda da bu haliniz eş ya da sevgilinizin size olan hayranlığını daha da arttıracaktır. Bekar Koçlar aşk kapınızı çalabilir.

10 Mayıs 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz.

10 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>