Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde çok duygusal ve kararsız bir tutum izlemeniz muhtemel. Bugün sevgilinizin fikirlerinden kolaylıkla etkilenebilirsiniz. Kıskançlık konusunda temkinli olmanız gerekiyor. Bugün ilişkinizdeki sorunu çözmek için saygı duyduğunuz kişilerden yardım görebilirsiniz.

İşyerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilir ve problemlere çözümler bulabilirsiniz. Bilinçaltı sıkıntılarınızın sağlığınız üzerinde etkiler yaratabileceği görülüyor. Yeni sorumluluklar ve görevleriniz var, ama bunları hemen tamamlamanız mümkün olmayabilir. Daha sabırlı ve dikkatli olmaya bakın.

Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başararılı olabilir harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz. Beklenmedik para hareketleri bütçenizi destekleyebilir.

Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalı cömertlikle savurganlığı birbirine karıştırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda sizden daha yetkin, otorite sayılabilecek insanlarla görüşmeleriniz olacak. Geniş bir perspektifle baktığınız bu konularda, yine de bazı düş kırıklıkları yaşatmanız söz konusu. Kimi arkadaşlık ilişkilerinizde sempatik, ama bir yandan da itici agresif davranışlar içindesiniz. Belli bir amaç taşımadığınızı anlatmakta zorlanabilirsiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugün 05:05-16:13 saatleri arasında boşlukta ilerliyor. Duygusal olarak kararsız olabileceğiniz bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Saat 16:13'te Ay'ın Aslan burcuna geçmesiyle enerjiniz de yükselişe geçiyor. Özellikle aşk hayatınız ve çocuğunuz gündeminizde olabilir. Ay'ın Uranüs ile akşam saatlerinde kurduğu sert kontak partnerinize karşı ani tepkiler vermenize neden olabilir. Şansınızın açık olduğu bir akşamda alttan almanız sizi de karşı tarafı da mutlu edecektir. Duygusal yaralarınızı yeniden açmak yerine bu yaraları sarma vaktinin geldiğini unutmayın.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Prestijli kişilerle bir araya geliyorsun!Ay, günün büyük bir bölümü boşlukta hareket edecek. Son zamanlardaki uykusuzluğun güne geç başlamana neden olabilir. Trafiğe takıldığın için geç kalacağını, gideceğin yerdekilere söyleyemeyeceksin. Bunun gibi aksiliklerle karşı karşıya kalabilirsin. Sana tavsiyem bugün çıkabilecek bütün aksiliklere karşı önlem alman olacak. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, prestijli kişilerle bir araya gelebilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, akşam saatlerinde katılacağın organizasyonda hızlı bir ilişkiye başlayabilirsin. Sosyalleşmenin arttığı bugünlerde farklı çevrelere dâhil olman farklı bilgilerden de haberdar olmanı sağlayacak.

10 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde bulunan dostlarınızla zaman geçirebilir ve yeni bir kişi ile tanışabilirsiniz. Yaşama olan inancınızı bugün arttırdığınız bir gündesiniz

10 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerini evinizle ilgili konulara ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı beklemeler olabilir, bu yüzden aksaklıklara karşı hazırlıklı olmalısınız. Öğleden sonra yaratıcı işler ve dışadönük uğraşlar için uygun koşullar var. Ailenizle ilgili konularda kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili değişiklikler, uğraşlar da dikkat çekebilir.

10 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat enerjinizin retro ile dengelendiği bu sürere fazla enerjinizin çekilmesi sizde yorgunluk yaratabilir ancak geçici bir dengelenme süreci.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; kendi dünyanda oluşturmak istediğin manevi düşünceleri gerçekleştirirken, günlük işlerinin aksamamasına dikkat etmelisin. Bu ara mantığın yerine hislerini dinlemen daha akıllıca olabilir. Özellikle duygusal ilişkini gözden geçirmelisin. Yapıcı davranmalı ve bazı sözlere kulak tıkamalısın.

10 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz gerginsiniz. Çevreniz ile girdiğiniz tartışmalarda uzlaşmacı bir tavır sergilemeyeceksiniz. Aksine inadım inat bir tavrınız var. Yeni heyecanlar ile dış görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Duygusal anlamda her konuyu abartmaya meyillisiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü dinlenmeye ayırmak isteseniz de evdeki hesap pek çarşıya uymaz. Zira gündelik işlerinizi halletmek için çok disiplinli bir enerjiye sahip olacaksınız. Muhatap olduğunuz kişilerin çalışkan tavırlarıyla birden çok işi aynı anda halletmeye çalışırsınız. Böylece her şey bir çırpıda hallolur. Akşam saatlerini sevdiklerinizle vakit geçirmeye ayırarak dinlenin. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları

10 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 55" R
Ay
Balık
14° 20' 09"
Merkür
Koç
18° 38' 30"
Venüs
Boğa
05° 18' 13"
Mars
Koç
02° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 52' 36"
Uranüs
Boğa
22° 32' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 16"
Lilith
Başak
23° 43' 31"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>