Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bir yorgunluk içinde gibisiniz. İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması sizi yorup yıpratmış gibi görünüyor. İlişkinize aşk diyemediğiniz gibi, aşkla ilgili de tek söz bile duymak istemiyorsunuz.

Ayağınızı sağlam basmalısınız. Sizi yerinizden kıpırdatma niyetinde birileri var. Dişe diş mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Yakında eski birarkadaşınız tarafından aranacaksınız, sizden bir ricası olacak.

Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz. Hareket halindeki bir miktar toplu paranız riskli yerlerde geziniyor. Bir satış işiniz olacak. Bu işin kovalaması tek başınıza size düşecek.

Çok meraklı birini aile ilişkilerinizden uzak tutmanızda yarar var. Onunla ilgili yakın bir arkadaşınızdan referans alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Alacağınız bir haber sizi oldukça sevindirecek. Özellikle akrabalarınızla aranızdaki uyumlu ilişki son günlerde sizi mutlu ediyor. Bir arkadaşınız size yaptığı haksızlıktan duyduğu pişmanlığı dile getirecek ve sizden af dileyecek. Uzaktaki bir akrabanızdan gelecek bir haber var.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 02:15 Ay-Venüs zorlu görünümü, eş veyaortağınızla olan ilişkinizde problemlere yol açabilir. Bizim paramız, bizim hayatımız, bizim geleceğimiz diye düşünmek lazımdır. Tam tersine benim istediğim yönde adım atmalı, bana sormalı ve bana göre hareket etmelisin dediğimiz sürece bu saatlerde anlaşmak kolay olmaz. Eğer ilişkinizde adil olmayan durumlar varsa, problemleri birlikte çözmekte yarar vardır. Saat 02:49-15:43 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Haksızlıklar karşısında sabır göstermeniz, işlerinizi çabucak bitirmeniz kolay olmayabilir.  Zorunluluklarınız nedeniyle, dilediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar kimi zaman problemleriyle sizi rahatsız edebilirler. Benim tavsiyem, ne zamandır üstünde çalıştığınız fakat bir türlü bitiremediğiniz işlere öncelik vermenizdir. Saat 15:43 Ay-Balık burcu seyir etkinliği altında sevgi birliğini ruhumuzun derinliklerinde hissetmemiz bizim için çok önemli hale geliyor. Aşkı tenimizde, ruhumuzda ve dört bir yanımızda görme arzumuz büyüyor. Bir insana güvenmenin, sevgiyle büyümenin ne kadar özel bir duygu olduğunu düşünüyoruz. Sizlerle buluşsun tüm güzellikler. Her şey umduğunuz gibi olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mesleki konularda aşırı duyarlı davranmak yerine, sizden saklanan olayların arkasındaki giz peresini kaldırabilirsiniz. Kıvrak zekanızdan hiçbir şeyin kaçmayacağını biliyorsunuz. Yardımseverliğiniz, bazen sizin aleyhinize gelişiyor. Kova'da ilerleyen Ay sağlam dostluklar kurmanıza da yardım ediyor. Bugün her şeyden etkileneceksiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızı güvendiğiniz kişilerle yapmalısınız. İletişim ağınızı geliştirmeniz kaderinizi olumlu şekilde etkileyebilir ve yeni fırsatlar doğurabilir. İlişkilerde huzuru sağlamak, sakinliği korumak ve ilişki vebiriliklerini kuvvetlendirmek için çaba göstermenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi yazdığımız etkiler devam etse de, bugün Merkür ve Jüpiter görünümü kelimelerimizi doğru kullanmamız, faydalı iletişim kurmamız, düşüncelerimizi yaratıcı şekilde ortaya koymamız için fırsatlar yaratacaktır birkaç gün boyunca. Daha olumlu düşünebiliriz. Uzun vadeli anlaşmalar yapmak veya bağlayıcı sözler vermek açısından güzel bir süreç, ama hızlı davranmalı. Koşullar değişebilir. Uzlaşmak iki gün içinde iyice zorlaşacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlayacağınız zamanlar var. Yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Gün içinde paylaşım içinde bulunacağınız kişilerle iletişiminiz kuvvetli. Öğleden sonra yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. İsteklerinizin zorlayıcı etkisini ve gerilimi hissetmeye devam etseniz bile duygularınız değişiyor...

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içerisinde kulağınıza gelebilecek haberlerle keyfiniz yerine gelecek. Öğleden sonra daha sakin ve biraz da kadersel davranmayı tercih edebilirsiniz. Duygusal yanılmalara dikkat.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri ağır enerjilere sahip olacaksınız. Bilinçaltı çalışmalarına katılmak için hala uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sezgileriniz harekete geçebilecektir.Hızlı başlayıp hızlı gelişen ilişkilere çekilebilirsiniz. Özellikle insani tüm ilişkilerinizde kabullenici ve sağduyulu bir yapıya dönüşmeniz mümkündür. Maddi destek imkanı bulabileceğiniz bir konumdasınız. Beklentiniz dışında gelişen olaylara karşı daha sağduyulu ve kabullenici bir tutum sergileyebilirsiniz. Ancak aldatılmalara ve istismara açık bir durumdasınız.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

12 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>