Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda olumlu bazı gelişmeler bekleyebilirsiniz ve duygularınız canlanıyor. İçinde bulunduğunuz ortamlarda neşeli davranacaksınız ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. Zevk alacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. süreden beri kararsız kaldığınız bir konuda bugün sonuca ulaşabilirsiniz. Yaşamınızda küçük yenilikler yapma şansınız olacaktır. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu edecektir.

Oldukça enerjik ve hareketli olacağınız bir gündesiniz. Daha önceden yaptığınız bazı planları bugün uygulama fırsatı bulacaksınız. Bugün yaptığınız her işten zevk almak isteyeceksiniz ve çevrenizde güzel şeyler görme arzunuz var. Ancak bazı konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz ve kendinize zaman tanımak isteyebilirsiniz. İsteklerinizi kabul ettirebilmek için güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi çok iyi ifade edebileceksiniz ve zekanızı çok iyi kullanabileceksiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve bazı gelirler elde etme şansınız olacaktır. Alışveriş yapmak için uygun etkiler altındasınız ancak bütçenizi zorlamamalısınız.

İsteklerinize ulaşmak için yeni girişimlerde bulunmayı düşünüyorsanız bu günü değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok özelliğinizle benzeştiğiniz biriyle geleceğe yönelik planlarınız var. Bazı sorumluluklarınızın bu kafa birliği içinde sekteye uğradığı düşünülüyor. Bugünlerde, zihninizi meşgul eden düşüncelerin bir kısmı zorlama alınmış kararlara dönüşebilir. Bu düşünceleri birlikte paylaştığınız insanların heyecanlarının etkisinde kalmış gibisiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 00:01 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, ilişkide paylaşımın, ortaklaşa hareket etmenin, huzurlu beraberlik yaşamanın ve bu ilişkiyi geleceğe taşımanın önemi üzerinde duracağız. Saat 12:42 Ay-Neptün karşıtlığı meydana gelecek. Kafamız bir şeylere takılabilir. Bizi hiç kimsenin anlamadığını düşünürüz. Oysaki bizi alkışlamasalar da, çevremize karşı ılımlı davranmamızda yarar var. Günün güzel getirileri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni haftaya girmeden önce bütçe planlaması yapmayı düşünebilirsin. Ancak ailenle yaşıyorsan, savurgan kişiler, planlarını bozacak.

12 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz genişleyebilir, yeni fırsatlar yakalayabileceksiniz. Bugün ailenizden gelen destek önümüzdeki süreçlerde oldukça işinize yarayacak. Sağlıklı beslenme,iyi görünme ve fiziksel anlamda kendinize oldukça dikkat edeceksiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha yaratıcı bir uğraş bulmaya çalışın. İlham alabileceğiniz şeyler var ancak başkaları ile de uğraşabilirsiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

12 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayata her zamankinden daha farklı gözlerle bakacaksınız. Etrafınıza karşı daha anlayışlı olabilirsiniz. Bir yandan da duygularınız fazlasıyla abartılı çalışabilir. Dış ortamlarda duyacaklarınızın enerjinizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.

12 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu sakin pazar gününde beden sağlığınıza ve gündelik işlerinize odaklı yaşayacaksınız. Ufak tefek sorunlara şifa arayabileceğiniz, varsa evcil hayvanlarınızla haşır neşir olabileceğiniz, çalışanlarınızın haklarını ve huzurunu düşünüp gözetebileceğiniz bir gün olacaktır.Sağlıklı yaşam amaçlı beden egzersizlerine vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Hafta başından itibaren sağlıklı yaşam ve zinde bir bedene sahip olma arzusuyla kendinizi değerlendirebilirsiniz. Bu konuyla ilgili makaleler okuyabilirsiniz. Ortağınızdan icra ettiğiniz işle ilgili baskı görebilirsiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yükleneceğiniz görev ve sorumluluklar, sizi yormaktan ziyade, çalışmaktan zevk almanızı mümkün kılacak faaliyetlerde bulunmanızı sağlayacaktır. Tatmin duygusu, parasal konulara takılan zihninizin de rahatlamasını mümkün kılabilir.

12 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 24' 05" R
Ay
Akrep
00° 13' 14" R
Merkür
Boğa
07° 05' 14"
Venüs
Boğa
26° 26' 23"
Mars
Koç
15° 32' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 49' 12"
Satürn
Balık
18° 08' 35"
Uranüs
Boğa
23° 32' 34"
Neptün
Balık
29° 27' 06"
Plüton
Kova
02° 01' 38"
Chiron
Koç
21° 45' 15"
Lilith
Başak
25° 37' 46"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 21/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>