Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkilerde kalıcılık adı altında bağımlılığın, önünde sonunda kaçılmaz bir talep olarak ortaya çıktığı inancındasınız. Bu düşüncenizi sevgiliniz dışında herkesle paylaşabilirsiniz. Ona ise biraz kırıcı geliyor.

Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge kurabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz.

Günü sonuna kadar değerlendirme takıntınız, birikim edinmenizi biraz engelliyor. Yakında orta ölçekte para sevinçleriniz olabilir. Alçak gönüllü beklentilerinizle sorun yaşamıyorsunuz.

Beyninizdeki bazı sisleri dağıtmanız gerekecek. Hayata karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dost ilişkilerinizdeki sonsuz kredinizi, son günlerdeki keskinliklerinizle eksiltmemelisiniz. Kendinize güveninizle, davranışlarınıza güveninizi ayrı ayrı değerlendirebilirsiniz. Arkadaşınızla bir tür ortaklığınızda uğradığınız büyük zarar, aranızı biraz açabilir. Yakınlarınızın bu zararda arkadaşınızı sorumlu görmesi size sağlıklı bir gözlem olarak gelmiyor.

13 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 13 Aralık saat:02:42-5 Ocak 2019 saat:06:40 tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Bu bir keşif sürecidir. Gayet olumlu buluyorum. Bir yandan yeniliklere hevesli olacağız diğer yandan uygulayacağız. Bildiklerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Değişimler hayatımızda faydalı şekilde gelişecek. Medya, yayıncılık konularında ihtisas görebilir, içinde yer alabiliriz. Daha çok okuyacağız, fikir sahibi olacağız ve ufkumuz genişleyecek. Eğitimden ticaret hayatına kadar geniş bir alanda hızlanma görülecek. Yolculuklar, yeni yerler görmek, tanışmak, konuşmak, iletişimde bulunmak bizi mutlu edecektir. Merkür-Yay burcu geçişinin dikkat edilmesi gereken dikkat edilmesi gereken yönleri vardır. Çabuk kararlar verilir hemen uygulanmak istenir. Ben, dikkatli bir gözlemde bulunmanızı doğru bilgiye ulaşmak için araştırmanızı tam emin olmadan hayati kararlar vermemenizi tavsiye ediyorum. Merkür-Yay geçişinin her birimiz için keyifli bir dönem olması dileğimle,

13 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sosyal etkinliklerin artıyor! Uzun zamandır aklında olan işleri yapmak için ideal bir gün. Evinin, ofisinin ya da kütüphanenin düzeninde değişikliğe gideceksin. Pazarlık yapmak, hızlıca karar almak, istediğin pozisyon için mücadele etmen senin için daha kolay olacak. İş arayışında olan bir Koç burcuysan, önemli bir referans sağlayabilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, ilişkini rutinden kurtarmak isteyeceksin. Sevgiline sürpriz hazırlayarak işe başlayabilirsin. Çocukları olan bir Koç burcuysan, eğitimleriyle ilgili pürüzler yaşanabilir. Onlar için verdiğin çabanın karşılığını alamamaktan dert yanacaksın. Ancak yaşanan sıkıntıların bir nedeni olabilir. Onların duygusal dünyasını anlamalısın. Her ne kadar bulunduğun ortamda eleştirilere maruz kalsan da sosyal etkinliklerinden ve keyfinden geri kalmayacaksın.

13 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürpriz oluşumlar hayatınızda güzel yollara açılmanıza sebebiyet verecektir. Bu oluşumların üzerinde cesaretle gitmeniz size güç kazandıracaktır.

13 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde gelecek beklentilerinizle ilgili yeni konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha sakin kalmalısınız. Ani tepkileriniz herkesi şaşırtabilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz zamanlar var. İlerleyen saatlerde gizli kalmış konular gündeminizi daha fazla meşgul edebilir.

13 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize olan güveniniz sayesinde aşkta şansınız açılıyor. Zekanızla bu fırsatı iyi değerlendireceksiniz. Gelecek olan mali desteği hemen harcamayın.

13 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uluslararası konular, ithalat, ihracat ve hukuki alanda beklenen haberler gelebilir. Ticari faaliyetler ve satış konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Önemli işleri öğlene kadar çözerseniz gün verimli geçer.

13 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında Merkür Yay burcuna geçerek sizi dış dünyanın renk mozaiği ile buluşturmaya hazırlanıyor. Bugün planda olmayan bir seyahate çıkıp, iyi ki de bu kararı almışım dersiniz. İnsanlarla iletişim kurmak, fikirleri paylaşmak, yeni yerler görmek için son derece uygun bir gün.

13 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte yurt dışı ve uzaklarla olan iletişiminiz artıyor. Yabancılar, uzak, yakın seyahatler daha çok gündeminizde olabilir. Ayrıca yabancı bir dil öğrenmeye başlamak ya da kişisel gelişim açısından size katkısı olacak bir konunun üzerinde durmak için iyi bir dönem olabilir.

13 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 16' 48" R
Ay
Balık
21° 17' 01"
Merkür
Koç
18° 56' 45"
Venüs
Boğa
05° 53' 37"
Mars
Koç
02° 47' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 11"
Satürn
Balık
16° 55' 01"
Uranüs
Boğa
22° 34' 30"
Neptün
Balık
29° 01' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 51"
Lilith
Başak
23° 46' 42"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>