Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi mutluluk içinde götürüyorsunuz. Aşktan beklentileriniz oldukça alçakgönüllü. Onu koşulları içinde değerlendirmek gibi bir özelliğiniz var. Ama partnerinizin aynı şekilde baktığından pek emin görünmüyorsunuz..

Son günlerde üzerinizdeki bezginliği atmış görünüyorsunuz. İşlerinize asılmanız, dolayısıyla da başarılı olmanız sizi canlandırıyor. Mesleğinizdeki yetkinliğinizin başarılarınızda payı büyük.

Yoldaki paranızın gelmesi an meselesi. Küçük birikiminize o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alabileceksiniz. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Çıkarcı biriyle, onu yeterince tanımadan muhabbeti ilerletiyorsunuz. Sizin açınızdan, sonu pek hayırlı görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canlı hayata bağlı birisiniz. Ama bu özellikleriniz istediğiniz yaşamı size sağlayamıyor. Bugünlerde can sıkıntısına çok açık bir durumda görünüyorsunuz. Gelecek günlerde hayallerinizi kıyısından, köşesinden de olsa, yakalayacaksınız.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Ay-Yay burcu geçişi devam ederken, düşüncelerinizi ve duygularınızı açıkça ifade edebilir, sözleriniz ve tavırlarınızla çevrenizdeki kişiler tarafından cana yakın, sempatik bulunabilirsiniz. Bugün, girdiğiniz her ortamda dikkatlerin üstünüzde toplanmasını sağlayan doğal bir parlaklığa sahipsiniz diyebiliriz. Cesaretiniz ve tecrübeniz, insanların sizi takdir etmelerini, örnek almalarını sağlayabilir. Saat 10:06 Ay-Mars görünümü, özgürlük arzusunun her alanda etkin olmasıdır. Arzuları uyandırıcı, harekete geçmek için destekleyicidir. Saat 15:32 Ay-Neptün görünümü gerçekleşiyor. Her şeyin iyi olacağına, yolunda gideceğine inanmak istiyor insan. Hayallerinin onu sürüklediği yerde olmaktan yana. Belki bazı şeyler ters gidecekmiş gibi düşünüyor. Ancak bir yandan da iyimser düşünmeye gayret gösteriyor. Beklenmedik durumlardan uzak kalmak istiyor. Beklentileriniz bir hayli yüksek olacaktır. Ağzımızın tadı hiç bozulmasın. Sağlıklı, verimli ve huzurlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

13 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsız kaldığın konularda bir sonuca ulaşmak için acele etmemelisin; günün akışı düşüncelerimi toplamana yardımcı olacak. Bugün yeni başlangıçlar yapabilir, girişimciliğini ön plana çıkaracak fırsatlarla karşılaşabilirsin. Aniden eline geçecek bir parayla uzun zamandır yapmak istediğin yatırımı yapabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, gün boyu şehir turuna çıkabilir, alışveriş yapabilirsiniz. Değişimin gücüne zamanla inananlardan biri de sensin. O halde değişimin ta kendisini yaşayabilmek için yine zamana ihtiyaç olduğu kuralını da öğrenmiş olmalısın. Acele yok. Sabretmeyi en çok ihtiyacın olan bir dönem...

13 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yabancı kültürlere karşı ilginizi araştırma ve öğrenmekle değerlendirirseniz ufkunuzu geliştirecek yeni bilgilere sahip olabilirsiniz. Felsefeye olan merakınız artabilir ve hayatın anlamını sorgulayabilirsiniz.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha hareketli ve ilham dolu bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz dışadönük aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Orijinal fikirleriniz vehayatınızdaki belirsizliği netleştiren kararlarınızla servet kazanacaksınız.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde süren gerginlik, öğleden sonra yerini projelere ve etkinliklere bırakacak. Akşama kadar enerjiniz yüksek. Ani seyahat planları olabilir. Sosyal programları organize edebilirsiniz.

12 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Hukuki konular, medya, basın, tanıtım faaliyetleri haftanın sonunun gündem maddesi olabilir.Ayrıca haftaya çıkacağınız seyahati de planlayabilirsiniz. Yurt dışı konularınız mercek altına alınacaktır. Yabancılarla yürüttüğünüz projelerde yönetsel değişimler gündeme gelebilir. Ortak hesaplar ve kredi alımlarıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 34' 14" R
Ay
Terazi
07° 22' 55"
Merkür
Boğa
04° 23' 14"
Venüs
Boğa
24° 05' 59"
Mars
Koç
14° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 16"
Satürn
Balık
18° 01' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 38"
Lilith
Başak
25° 25' 07"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>