Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin gözünde farklı bir yeriniz var. İlişkinizin dışında, sizden gizlemeye çalıştığı birtakım sorunları olabilir. Ona dışardan bir yabancı gibi yaklaşmayı denemelisiniz.

Mesleğinizi geliştirmeyi, kazancınızdan daha çok önemsiyorsunuz. Geleceğinizle ilgili çok idealist planlarınız var. Sizi çok takdir eden biri tarafından gizli bir şekilde destekleniyorsunuz.

Paranızı idareli kullanmak durumundasınız. Yakında bir para haberiniz olabilir. Masraflardan kurtulmak için ilginç yöntemler geliştiriyorsunuz. Aileniz de sizi bu çabanızda destekliyor.

Hakkınızda söylenen sözler sizin kulağınıza kadar geliyor. Duymakla yetinmemelisiniz, doğruluğunu araştırmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki bazı gelişmelerin etkisindesiniz. Çevrenizdeki bir iki insanla yıldızınız bir türlü barışmıyor. Bir araya gelmemeye çalışıyorsunuz. İş yaşamınızda başarılısınız. Tek tük aksamalar kariyerinizi etkilemeyecek gibi görünüyor. Bir program çerçevesinde çalışmayı seviyorsunuz. Aşk yaşamınız bugünlerde bazı müdahaleler gerektiriyor.

9 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 9 Ekim saat 06:47 Terazi burcunda doğacak Yeniay, yöneticisi Venüsün iki ayrı burçtaki geri hareketi nedeniyle evlilik başta olmak üzere,ortaklığı, finansal durum ve kariyer hayatınızla ilgili konularda tekrar bir gözden geçirme, karar vermeden önce duruma iyice bakma yönünde önem taşıyor. Evet Yeniay, yenilik deriz ama bu Yeniayda biraz önce saydığım konularda hayati bir karar vermek doğru olmayacak. Bu Yeniayın geri hareketle örtüşmesinin aslında önemli bir faydası var. Böylece beraberliğin hayatımızdaki etkisini, önemini kavrayacağız. Bir test gibi düşünebiliriz. Ne kadar güçlü, ne kadar güvenilir ve göze çarpan önemli noktalar nedir? Bunlara bakacağız. Böylece yanlış bir karar vermeyeceğiz. Yeni bir ilişkiye başlamışsak, çok daha özenli ve dikkatli olacağız. Her yönüyle karşımıza çıkan kişiye bakacağız. Evlilik, boşanma konularını bir daha gözden geçireceğiz. Kontrat, sözleşme, ortaklıklar,hayatımızı ilgilendiren meselelerde ilerleme sağlayamadığımızda bunu olumsuz görmeyiniz. Çünkü bazen hayat bizi bir yanlıştan korur veya bir güzelliğin kıymetini daha iyi anlamamız için bize zaman tanır. Bu açıdan bakmak hakikaten faydalı olacaktır. Yeniayın sizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

9 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde karşıt burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Geçtiğimiz ay aldığın kararlar bu dönemde olgunlaşabilir. Gökyüzü bu konuda seni uyarıyor. Sonradan pişman olmamak için bugün adımlarını daha dikkatli atmanda fayda var. Hayatının hatta günlük yaşantının dahi kafanda planladığın doğrultuda ilerlemesi adına şartları yeniden şekillendirecek kadar cesur davranabilirsin. Bugün aynı zamanda insanlarla daha çok empati kurman gerekecek. Özellikle ailede senden yaşça küçük bireylerin duygularını anlaman oldukça önemli. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin bazı konulardaki inatçı tutumunu kırman zor olabilir. Günün sonunda nüksedecek baş ağrısı problemine dikkat!

9 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün içinde detaylara fazla takılarak sorumluluklarınıza yeteri kadar zaman ayıramıyor olabilirsiniz. Önceliklerinizi belirlemeli ve gelişen olaylara genel çerçeveden bakarak hareket etmelisiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa konularda yeniye yol açmalısınız. Bugün sizi endişelendiren konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Borç ve alacaklarınızla ilgili konularda finansal destek alabilirsiniz. Banka işleriniz için uygun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Bazı olaylar sizi değişim ve dönüşüme zorlayabilir. Sabırlı olun.

9 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda yaratıcılığınızı kullanacaksınız. Her şey bitti derken güzel fırsatlar yakalayacaksınız.

9 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fikir danışmak, soru sormak, danışmanlık almak, karşınızdaki kişinin bilgi ve tecrübesinden yararlanmak için uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, uyum, birliktelik ruhu arayışınız artabilir.

9 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ay, geçmişin yükünü bırakıp yenilenen güven duygusuyla yol almanızı sağlayacaktır. Verimli olmak adına hızlı ve yönsüz hareket edip kendinizi yorarsanız sonuç alamazsınız. Sade ve adil hedefler koyarsanız doğal yetenekleriniz kendiliğinden açılır, sonuç alırsınız.

9 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcunda meydana gelen Yeni Ay ilişkilerinizde yeni bir sayfa açarken, bireysel fikirleriniz de köklü bir değişim meydana getirecek. Bilinmeyen maceralara yönelmek eğiliminde olacaksınız. Dolaysıyla ikili ilişkilerdeki değişimlerde aniliklerden kaçınmanızı şiddetle öneririz.

9 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

9 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 46" R
Ay
Oğlak
05° 58' 34"
Merkür
Koç
16° 25' 49"
Venüs
Koç
29° 13' 44"
Mars
Balık
28° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 20"
Satürn
Balık
16° 26' 52"
Uranüs
Boğa
22° 15' 55"
Neptün
Balık
28° 51' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 39"
Lilith
Başak
23° 10' 42"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>