Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyin bu kadar kısa bir zamanda bu kadar değişmesi sizi hayrete düşürüyor. Sevgilinizin ilgisiz davranışları sizi hayrete düşürüyor. Onunla oturup konuşma vaktini geçiriyorsunuz.

Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılacak. Bu günlerde bir unutkanlık içindesiniz. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor.

Bugün herkesi şaşırtacak ve bir defter açıp hesap tutacaksınız. Çünkü yazılı bir bütçe yapmadan yaşayamayacağınızı anladınız. Alacağınız, vereceğiniz birbirine karışmış durumda. Toparlanmanız gerekiyor.

Pek güven duymadığınız ama bu kadarını da beklemediğiniz biri size bir oyun hazırlıyor. Gözlerinizi şimdiden açmalısınız. Sonradan işi düzeltmek zor olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içiniz içinize sığmıyor. Arkadaşlarınız siz hiç böyle görmediklerini söylüyorlar. Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi çok mutlu etti. Gelecekle ilgili umutlarını arttı. İnatçı bir tarafınız var. Arkadaşlarınız bundan şikayetçiler. Kafanıza taktığınız bir konuyu kolay, kolay unutmuyorsunuz.

13 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı günümüz saat 07:24 Ay-Jüpiter olumlu görünümüyle başlıyor. Bu enerji, karşılıklı her ilişkide uyum, paylaşım, ılımlılık, nezaket arayışımızı güçlendiriyor. Aşkı tenimizde, yüreğimizde ve çevremizde görmekten, hissetmekten yanayız. Popülerliğimiz yüksek. Karşı cins üzerinde etkili olmaktan yanayız. Saat 11:46 itibariyle Terazi burcunda oluşacak sondördün dış dünyadaki konumumuz, toplum içindeki tanınmışlığımız insanların bizi nasıl gördükleri sorusu bugün kafamızın içini kurcalayabilir. Başarılı olmalıyım, insanlar beni saymalı ve sevmeli, iyi bir statüde olmalıyım diye düşünebiliriz. Ancak hayat sadece dışarıdaki insanların bizi nasıl gördüğü veya canla başla çalışmaktan mı ibarettir. Tabii ki değil. İnsan omzuna yaslanabileceği ve onu gerçekten sevebilecek bir insana ihtiyaç duyabilir. İşte bugünkü sondördün beraberlik vehayatındaki baskıların göstergesidir. Sondördünün ardından 14 Ocak saat 01:44 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 22:12 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, girişimcilik, yeni bir sayfa açma, özgürce kendinizi ortaya koyma anlamında destekleyicidir. Kişi böyle bir etki altında, popülerliğinin yükseldiğini hisseder. Hani günümüz dünyasında havalı olmak diye bir tabir var. İşte bu enerji bu anlamda size yardımcıdır. Yeni arkadaşlar kazandırır, sürpriz gelişmeler yaşatabilir. Yetenekli olduğunuz konularda cesaretle kendinizi ortaya koymanızı sağlar.

13 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek.kişilerin olması, motivasyon gücünüzü.arttırıyor. Maddi konuların gündem kazanmasıyla, hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. İş disiplininizin mükemmel oluşu,çevrenizden de takdir görmenize neden oluyor. Bugün, inatçı yönlerinizle dikkat çekecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uğraşılması gereken konularla ilgili çok sayıda fikir, öneri veya teklif söz konusu olsa da, aralarından çok azı gerçekten işe yarar görünüyor. Buna göre yol almalısınız. Sosyal açıdan hareketli ve eğlenceli iki günlük süreçtesiniz. Gelen davet, öneri veya teklifleri doğru değerlendirmenizde fayda var. Keyifli aktivitelere katılabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Heyecan verici karşılaşmalara veya ilişkilere açık ya da farklı alanlarda sürprizler yaşayabileceğimiz, yaratıcılığımızın artacağı ve bunu gerekli işlerimize yansıtabileceğimiz iki günlük süreçteyiz. Sadece, öğle saatleri civarında rekabet teması, tartışmalı ortamlar, güç mücadeleleri veya genel bir huzursuzluk ve gerilim hakim olabilir o kadar. Dolayısıyla, önemli toplantı veya görüşmeleri öğle saatleri dışında bir saate alarak olumlu sonuçlar alabiliriz. Aksi takdirde bizim dışımızda gelişen olaylar bazı adımlarımızı veya kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

13 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mücadele etmek yerine teslim olmayı seçiyorsunuz. Sizden daha büyük sorunlarla mücadele eden insanları aklınıza getirin ve lütfen pes etmeyin.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda muazzam olumlu görüşmelere yaparak, davetler alabileceğiniz,hayatınızdaki olası fırsatlara açık olduğunuz, size sunulan her teklifi bir şans olarak görmeniz gereken bir zamandasınız.

13 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

13 Ocak 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>