Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun için duygulardan önce mantık geliyor. İlişkinizin en büyük problemi belki de bu. Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor. Mantığınızdan çok duygularınızla hareket ediyorsunuz.

İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız.

Bugünlerde para konularında zorlama tercihleriniz olabilir. Akraba çevrenizden gelen beklenmedik öneriler oldukça parlak. Ama koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekecek.

Sabırsızlık gösterdiğiniz konuda dişinizi biraz daha sıkmalısınız. Bu şekilde sonuç çok daha olumlu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz var. Haberin gerektirdiği çabukluğu göstermeniz gerekecek. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırabiliyor. Önümüzdeki günlerde hassas konularda birtakım çözümsüzlükler yaşamanız olası. Bu konuda erken yorum ve yersiz müdahaleden kaçınmanız gerekecek.

13 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne enerjik başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde bazı aksilikler olsa da günün genelinde kendinizi mutlu edecek şeylere vakit ayırıyorsunuz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde aktifleşen Jüpiter-Neptün sert açısı duygusal yaşantınızda hayal kırıklarına sebebiyet verebilir. Geçmişte yaşadıklarınız tekrardan karşınıza çıkabilir. Partnerinizin hiç değişmediğini düşünerek kırılabilirsiniz. İyi enerjinizi düşürebilecek bir görünüm, geçici olduğunu unutmayın. Sevgiler, Astromeri

13 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kafa karışıklığı yaşıyorsun!Kendine vakit ayıracağın, özel hayatında yapmak istediklerinle gerçekçi bir şekilde ilgileneceğin bir döneme giriyorsun. Kendini nasıl göstermek istediğinle ilgili, hobi araştırmalarına girerek veya gruplarla beraber faaliyetlere katılarak rahatlayabileceğin bir gün olacak. Çocuklarınla ilgili sorunlarda mantıklı yöntemler bulmaya çalışacaksın Geleceğin ile ilgili planlarında aile bireylerinin söylediklerinden etkilenip kafa karışıklığı yaşayabilir ve istemsizce aceleci davranabilirsin. Bunun için biraz kendine zaman tanı ve hızlı davranma. Unutma; hayatın ile ilgili en doğru kararı verecek olan kişi yine sensin. Evli Koç burçları eşleriyle maddi konular üzerine tartışma yaşayabilir, dikkat!

13 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ön plana çıkarmak isteyeceğiniz mücadeleci bir gün. Üstlerinize ve kariyerinizi ilgilendiren konulara karşı daha sabırlı olursanız birçok şeyi kolay aşacaksınız.

13 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken kişisel açıdan daha yaratıcı ve girişken olabilirsiniz. Ancak aşırı etki altında kalmanız da mümkün. Tepkilerinize özen göstermelisiniz.

13 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Anahtar... Maddi manevi yaşadığınız sorunları bugün bir kenara bırakarak kendi enerjinize dönecek ve çok eğleneceksiniz.

13 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızın nedeni ve nasılı ile uğraşmaktan, geçmiş konuları deşmekten, anın tadını çıkartamaz oldunuz. Yetmedi bazı değerlerinizi de kaybettiniz. Dışarıda nasıl göründüğünüz mü önemli, sevgiliniz mi önemli, siz mi önemlisiniz… Önce buna bir karar verin. Her şeyi aynı anda yapmaya çalışıp, dağılıyorsunuz.

13 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnatçı ve bildiğini yapan tahammülsüz tavırlar, sizi ve etrafı yorabilir. İlişkilerde iniş çıkış olası. Dipte derinde kalan duygular açığa çıkarken öfke sorunu olabilir. Gün boyu görsel etkinlik yapmak faydalı olur.

13 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda da burcunuzda seyahat etmeye devam eden Ay, sizin canlı, dinamik, neşeli yapınıza ışık tutacak. İletişimi bol, insanlarla çevrili bir gün geçireceksiniz. İkili ilişkilerde dikkat çekme şansınız var. Kişisel bakımınızı yaptırmak, diyete başlamak, spor aktivitelerine katılmak için harika.

13 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

13 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 24' 06" R
Ay
Boğa
08° 31' 18" R
Merkür
Koç
21° 21' 22"
Venüs
Boğa
09° 51' 44"
Mars
Koç
05° 15' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 35"
Satürn
Balık
17° 10' 51"
Uranüs
Boğa
22° 45' 40"
Neptün
Balık
29° 06' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 27"
Lilith
Başak
24° 08' 08"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 07/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>