Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki, sizi biraz yoracak gibi. Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuz şeklindeki düşünceleri ciddiye almanız yararlı olabilir.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen bugün de boşuna bekleyeceksiniz. Deneyimlerinizle bazı ihtimallere hazırlıklı oluşunuz, sorun yaşamanızı engelleyemiyor.

Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor. Bugünlerde bir ilişkinizde, üzüntülü pişmanlıklar söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zaman içinde özel görüşmeleriniz var. Bunun ne tür bir görüşme olacağı belli olmasa da, sevinçlerinizin olacağı kesin görünüyor. Aldığınız bir tavsiyeyi iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlıyor. Düzgün dostlar içindesiniz. Bu konuda seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğiniz ve dostluğa bakışınız da belirleyici.

8 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, Kova burcunda ilerliyor. Özgürlüğünüze düşkün olacağınız bir gündesiniz. Her zaman devam eden rutin işleriniz yerine bugün daha farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda insanlar sizden bahsedebilir. Herkesin odak noktası olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza vakit ayırmanız gerekebilir. Sizin fikirlerinize ihtiyaçları olabilir. Şansınızın açık olduğu bir gündesiniz. Sadece çalışıyorsanız kariyer hayatınızda gerginlikler olabilir. İş ortamında verdiğiniz tepkilere dikkat edin, agresif tepkileriniz sizi zor duruma sokabilir. Yöneticinizin fazla otoriter davrandığını düşünebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

8 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kafan karışıyor! Kendine göre belirlediğin stratejiler seni her zaman bir adım öne taşıyor. Ama bazen aceleciliğin de başınaaçmıyor değil. Özellikle kendi işini kurmayı planlıyorsan, piyasa araştırmasını çok iyi yapmalısın. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, eski sevgilin pişman olduğu ile ilgili mesajlar atabilir. Her ne kadar ilk etapta kafan karışsa da iyi düşünmende fayda var. Akşam saatlerini yakınlarına ayırmak isteyebilirsin ama seni uyarmalıyım. Sohbetleriniz sırasında hassas olduğun konulara değinildiğinde sinirlenmemeye dikkat etmelisin. Evinde tadilat yapmayı ya da büyük değişiklik yapmayı düşünenler planlarının dışına çıkabilir. Evinin eşyalarında yapmak istediğin değişikler bütçenin üstüne çıkmana neden oluyor. Ekstra çıkabilecek masraflardan dolayı ev halkıyla fikir ayrılığı yaşayabilirsin.

8 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ile ilişkilerinizin hızlandığı bir gün. Özgürlüğünüzü adeta bu çevre bağlantısıyla ilan edeceksiniz. Kariyer konusunda sahip olduklarınızı geliştirmenin ve ileriye taşımanın yollarını arayabilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğlene kadar işlerinizde konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın. Gündeminizi bilemediğiniz konular oluşturabilir. Kendi duygusal sınırlarınızı öğreneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara karşı yargılayıcı bir tutum içinde olmaktan kaçının. Ruhsal gelişiminiz için çaba göstereceğiniz zamanlar var.

8 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizin ihtiyaçlarını karşılamakla ilgileneceğiniz bir gün sizi bekliyor. Özellikle yaşlı akrabalarınız için ufak tefek tamirat veya alışveriş işleri yapabilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şey nispeten daha yolunda gidecektir. İletişim gücünüzün kuvvetli olduğu bir gün olacaktır. Kendinizi rahat ifade edecek, olmasını istediklerinizi karşı tarafa kabullendirebileceksiniz. Özellikle günlük hayatın rahatça akacağı ve kolay organize edileceği bir gün olacaktır.

8 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer, statü, otorite ile ilişkiler, ailevi konularda Satürn ve Pluto arasında sıkışan Güneş sebebiyle yoğun baskı hissedebilirsiniz. Bu alanlarda dönüşmesi gereken davranışlarınız açığa çıkıyor. Gün boyu yeni fikirler üretip, farklı sosyal çevrelerde aktif olabilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel egonuz bugün bir aslan gibi kükremenize neden olabilir. İletişim zorluklarıyla karşılaşabilirsiniz. Herkes kendi fikirlerini aşırı beğenip, bencilce savunabilir. Krizli diyalogları akıllıca yönetin, yoksa sert görüşmelerin sonucu kavga ve tartışmaya dönmesin. Patavatsızlıklara karşı duyarlı olun. Ayrıca cüzdanınıza ve harcamalarınıza sahip çıkın. Açık sözlü olacağım derken sınırları aşmayın, aşanlara hadlerini usulünce bildirin.

8 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

8 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 49" R
Ay
Oğlak
14° 40' 16"
Merkür
Koç
16° 37' 16"
Venüs
Boğa
00° 01' 60"
Mars
Balık
29° 07' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 30' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 09"
Neptün
Balık
28° 53' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 52"
Lilith
Başak
23° 15' 03"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>