Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. İletişim yeteneğinizi sevdiğinizi etkilemek için kullanabilirsiniz. İleriye dönük planlarınızı kabul ettirebileceğiniz ve uygulayabileceğiniz bir günde olduğunuz söylenebilir.

Yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Geleceğe yönelik planlar yapmak için uygun bir zaman olduğu söylenemez. Çevresel şartlar elinizi kolunuzu bağlayabilir. Daha gerçekçi olmalısınız.

Bugün maddi konularda etki altında kalarak vermek yanılgılara neden olabileceğinden dikkatli davranmalısınız. Kendinizi duygusal bakımdan gergin hissedebilirsiniz.

Kontrol edemediğiniz ve sizi duygusal yönden rahatsız eden konular gündemde. Fark edemediğiniz sorunlara karşı daha duyarlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinizle aranızın gerginleşebileceği ve onlarla ilgili yanılgılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İç dünyanızda nedenini bilemediğiniz bir coşku hissedebilir, beklenmedik duygusal çıkışlar gösterebilirsiniz. Araştırmaya ve öğrenmeye önem verebileceğiniz bir gün. Çıkacağınız yolculuklarda bilgilerinizi artırma fırsatları bulabilirsiniz.

14 Eylül 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 14 Eylül saat 00:57-26 Ekim saat 12:43 tarihleri arasında Yay burcunda seyrini sürdürecek yöneticiniz Mars, 2 yıl sonra bu noktaya geliyor. Yurt dışı faaliyetleri, eğitim, ticaret, yenilikler anlamında harekete geçmenizi sağlayıcıdır. Aşk hayatıyla ilgili konularda şans veriyor. Ancak özgürlüğümüz de bir o kadar kıymetleniyor. Girişimde bulunma arzumuz yükselecek.  Yenilenmek, hayatı keşfetmek, deneyimler yaşamak hoşumuza gidebilir. Bu süreç, hem kendiniz hem de ilişkinizle alakalı konular üzerinde, isteklerinizi elde etmek ve gerçekleştirmek adına oldukça etkili. Özellikle sizin gibi aktif kişilerin  hedefleriniz doğrultusunda inançla ilerlemek ve yenilenmek, hayatı keşfetmek üzere harekete geçmek kolaylaşıyor. Bu dönemde iyimserlik bir hayli yükselir. İşlerin kendiliğinden yola gireceğini, zorlukların bir şekilde üstesinden gelineceğini düşünürüz. Tabii ki gerektiğinde dikkat etmeyi bilelim. Aceleci davranmayalım. Bir de yolculuklarda hızlı araba kullanmaktan kaçınalım. Saat 09:26 itibariyle etkili olacak, Ay-İkizler burcu geçişi, iki gün boyunca çevresel ilişkilerden hızlı bir şekilde halledilmesi gereken tüm işlerimize kadar her konuda bizi hareketli ve meraklı  kılmakta. İlginizi çeken  konularda bilgi toplamanız, görüşmek istediğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya çabucak bitirmeniz gereken işleriniz varsa bu olumlu enerjiden destek alarak halledebilirsiniz. Genel olarak ihtiyaçlarımızı doyurma arzumuzu yükseltici olan Ay-İkizler burcu geçişinde  kişi düşüncelerini içinden geldiği şekilde insanlara ifade edebildiğinde kendini başarılı sayar. Saat 17:35 Venüs-Pluto olumlu görünümü,ilişkilerinizi, durumunuzu, sağlığınızı, kariyer hayatınızla ilgili konuları derinlikli bir şekilde gözden geçirmenizde, düzenlemelerde bulunmanız anlamında  faydalıdır. Mutlu gülümsemelerin günü olsun. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

14 Eylül 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yatırımlar ve kazançlar konusunda bazı beklentiler içinde olacaksınız. Bütçenizi zorlayacak zevklerinizden kaçınmalı ve masraflarınızı asgariye indirmelisiniz. Kişisel egolarınızın zararlı olabileceğini sizde fark ediyor ve hedefleriniz konusunda kendinize bazı sınırlamalar getiriyorsunuz. Vereceğiniz kararlar ciddiyet kazanacak.

14 Eylül 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir fırsat kendini gösterirse veya bazı olumlu olanaklara kavuşursanız anında değerlendirmeniz gerekiyor. Büyüme ve ilerleme arzusundasınız ve bu amaçla daha çok çalışabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflerimizi, amaçlarımızı devreye sokmak, hareketlerimizin arkasında durmak, ürün veya planlarımızı sunmak için oldukça olumlu astrolojik etkiler altındayız. Dolayısıyla, tanıtmak, başvurmak, tanışmak, iletişim kurmak ya da teklif etmek başlıklarından hangisi sizi ilgilendiriyorsa perde kapanmadan fırsatları değerlendirmek için güzel bir haftasonu!

14 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

14 Eylül 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DİNGİN bir gün sizi bekliyor. Bekar Koçlar yada yeni bir ilişkiye başlamış Koçlar dikkat, gereksiz kıskançlıklar başınıza dert açabilir.

14 Eylül 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

14 Eylül 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 24' 44" R
Ay
Oğlak
25° 04' 42"
Merkür
Koç
16° 53' 18"
Venüs
Boğa
00° 58' 59"
Mars
Balık
29° 42' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 14"
Satürn
Balık
16° 34' 28"
Uranüs
Boğa
22° 20' 47"
Neptün
Balık
28° 54' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 29"
Lilith
Başak
23° 20' 10"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>