Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti göstermiyorsunuz. Kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz.

Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortalama bir tavır herkesi memnun edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek tanışık olmadığınız biriyle, bugün ortak sevinçler içinde olabilirsiniz. Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize uzun zamandır ilk kez sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz. Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremeyişiniz, yarın kötü bir güne başlamanıza neden olabilir.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 03:32 Ay-Uranüs karşıtlığında, sevgilimiz,ortağımız veya kim olursa olsun bize karşı gibidirler. Biz de bu insanlara karşı belli bir mesafe koyarız. Fakat bu büyük bir sorun oluşturmaz. Sonuçta birbirimize olan ihtiyacımızın farkındayızdır. Saat 04:57 Ay-Güneş görünümü, ilişkileri güçlendirici sözlerin, tavırların, paylaşımların işaretçisidir. Birbirimizle konuşmak, bağlantı kurmak isteriz. Duygularımız ve bilincimiz aynı istekle yol alır. Bu saatlerde anlaşmaya gönüllüyüzdür. Saat 10:00-16:18 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. İkili ilişkiler, rekabet veya başkalarının bize olan yaklaşımları, onlarla olan temasımız önemli hale gelecektir. Bu süre içinde ortaklaşa hareket etmek veya aranızdaki dengeyi düzgün şekilde sağlamakta yarar vardır. Saat 16:18 Ay-Akrep burcu geçişinde, hayata bakış açınız ne yönde ise, durumları o şekilde analiz etmeniz mümkündür. Bazen duygusal, bazen mantıklı kimi zaman katı bir tutum içinde olabilirsiniz. Tabii ki dengeyi kuracak olan kişi biziz. Bu saat sonrası finansal konular, cinsel yaşam, ilişkilerimizdeki ortaklaşa paylaşımlar ön planda olacaktır. Çıkarlarımızı korumamızdan daha doğal ne olabilir ki? Günümüz, güzelliklerin  başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aile içi aktiviteler için uygun bir gün olmasına rağmen, arkadaşlarınız konusunda fazla iyimser davranabilirsiniz. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın. Bugün, arkadaş çevrenizde size ilgisi olan bir kişi dikkatinizi çekebilir. Dostlukların aşka dönüşmemesi, sizin tavırlarınız karşısında şekil alacaktır.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat planları veya ziyaretler yapabilir, hayal gücünüzü kullanarak ortaya güzel şeyler çıkartabilirsiniz. Dış görünüşünüzü ilgilendiren konularda detaylara çok dikkat etmeniz gerekiyor.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha fazla mücadele edebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Günün ikinci yarısı finansal konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda stres yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara dikkat etmenizde fayda var.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün önem verdiğiniz kişilerle görüşüp ciddi konularla ilgilenebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik moralinizi yükselten gelişmeler meydana geliyor ve böylece kendinize olan güveniniz yükseliyor. Mesleki konular gününüzü meşgul edebilir. İş çevresini vehayatını yakından ilgilendiren olay ve kavramların, bazı beklenmedik sürprizleri getirdiğini de görebilirsiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı adımları yalnızca sizin atmanız gerekiyor; aksi halde size hiçbir şey gümüş tepsiyle sunulmayacak. Size hedeflerinize ulaşmada yardımcı olabilecek kişilerle daha sık iletişim kurmalı ve paylaşımda bulunmalısınız. Yeni tanıştığınız bir kişi size bazı fırsatların kapısını açabilir. Seyahatler, eğitici aktiviteler ve programlar söz konusu olabilir.

15 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yakın çevrenize karşı konuşmalarınız hızlanabilir. Samimi duygularınızla sevdiklerinizle paylaşımınızı artırabilirsiniz. Özel hayatınıza daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle yapmak istediğiniz faaliyetler askıda kalmış hissi verebilir. Öğlene doğru şüpheli bir ruh haline kavuşabilirsiniz. Ay’ın boşluk etkisinin tersine, bilhassa özel hayatınızdaki ilişki ve ortaklıklarla ilgili planlamış olduğunuz işlerin üzerine gitmekle ilgili olumlu enerjilere sahip olacaksınız.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

15 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 27' 18" R
Ay
Aslan
16° 35' 41" R
Merkür
Koç
28° 52' 03"
Venüs
Boğa
18° 50' 47"
Mars
Koç
10° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 49"
Satürn
Balık
17° 43' 53"
Uranüs
Boğa
23° 11' 06"
Neptün
Balık
29° 18' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 40"
Lilith
Başak
24° 56' 42"
True Node
Koç
14° 52' 46"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>