Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok yorulacağınız bir beraberliğe doğru hızla ilerliyorsunuz. Karşı taraf daha gerçekçi. sizin kadar iyimser görünmüyor. Kişilik uyuşmazlığı gibi değil de, koşulların tam hazır olmadığı yönünde kaygıları var. Aceleci davranmayıp yeniden düşünmeye değer.

Bir haber alıp çok ilgilenecek ve buna yoğunlaşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin bir aile sorunu bu günlerdeyaşamınızı epeyce meşgul edecek gibi görünüyor.

Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz. Sizden borç alabilmek için bir banker olmak gerekiyor. Alırken de öylesiniz. Ancak sıfırlanma durumunda böyle bir yola başvuracağınızı söylüyorsunuz. Ama şu anda kafanızdaki bir plan için dış yardıma muhtaçsınız. Plan gerçekçi ve de vazgeçilmez gözüküyor.

Dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var ve siz ona karşı hazırlıklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sonuçlar beklediğiniz gibi çıkmadı. Elimden geleni yaptım, diye bir avuntunuz var. Aile içinde biriyle birtakım problemler yaşıyorsunuz. Bu problemlerin önü alınamayacak yerlere varmasından çekiniyorsunuz. Bunun kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak.

15 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz, saat 05:56 Venüs-Kuzey düğüm görünümüyle başlıyor. Bu enerji, ailevi konular başta olmak üzere, özel hayatımızla ilgili meselelerde hassasiyeti yükseltiyor. Arzularımıza uymayan ve  iç dünyamızda bizi zorlayan şartlar, karşı cinsle olan ilişkimizde de, sevgi alışverişini kısıtlıyor.  Oysaki gelişmek, büyümek, ortaklaşa hareket etmek istiyoruz. Fakat bir türlü tatmin olamıyoruz. İşte bu tatminsizlik özellikle bugün bizi biraz zorlayabilir. Bu görünüm, ciddi ilişkisi olanlar, evliler, evlenme niyetinde olanlar için daha dikkatli, ilerisi adına düşünerek hareket etmenin önemli olduğunu gösteriyor. Geçmişte yaşanmış ancak bir türlü yüreğinizden silinmemiş bir ilişkinin, bugün sizi maziye döndürmesi ve bir hayli hüzünlendirmesi mümkündür. Neler yaşanmış, neden bitmişti? Bütün bunları tekrar sorgulayabilirsiniz. Saat 09:03 Mars-Satürn karşıtlığı,hayatınızla ilgili görüşme, girişim veya bağlantılarda çok yönlü düşünmek, ona göre planlamada bulunmak gerektiğini gösteriyor. Çok hızlı karar vermemek, bütün detayları gözden geçirmek iyi olacaktır. Eğitim, ticari, yurtdışı veya yurt içi yerleşimle ilgili konular, iletişim haberleşme, yolculuklar gibi olguları içerenkonularında, gerçekçi düşünmek, araştırmak lazım. İşimizi çok iyi takip edelim. Saat 09:44 Ay-Pluto görünümü, toplumsal konular ve bazı önemli meseleler üzerinde  hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 15.04-16 Mayıs saat 10:03 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ruhsal ve fiziksel anlamda bedenimizi dinlendirmeye özen gösterelim. Mübarek Miraç Kandilimizi kutluyor, iyilik, güzellik, huzur adına kucaklaşmamızda vesile olmasını Rabbimden  niyaz ediyorum. Gönülden sevgilerimle,

15 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın burcunuzda ilerlemesi, sizin olumlu yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Sosyal yaşantınızda kararlı ve istikrarlı bir tablo çiziyor olmanız, doğru yolda olduğunuzu gösteriyor. Çevrenizle istediğiniz iletişimi kurabileceksiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Birçok arkadaşınız sizinle aynı fikirde olacaktır.

15 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazıbağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir. Yaptığınız işlerle ilgili konularda istenmeyen gelişmeleri engellemek için dikkatli davranmanızda fayda var. Kötümser olmamaya çalışmalısınız. Bazı konuları zorlamanız bilgi edinmenizi de zorlaştırabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Elimize bazı haberler veya bilgiler geçebilir. Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir. Normalde bizi motive edecek, zekileştirecek İkizler burcundaki Mars'ın sadece bir haftalık süre için (etkileri 3 gün önce başladı)Yay burcundaki Satürn le yapacağı olumsuz görünüm nedeniyle engellere, zorluklara, gerilimlere, fikir, ideoloji veya inanç farklılıklarına dayalı tartışmalara neden olabilir. Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır. Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır. Dişlere ve kemiklere dikkat etmelidir. Bu etkiyi en başta İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarının ilk günlerinde doğan dinleyicilerimiz ve yükselen burçları bu burçların ilk derecelerinde olanlar başta olmak üzere hepimiz farklı alanlarda ufak tefek hissedebiliriz. Aslında güzel günlerdeyiz, ama bu düşmanca tavırları tetikleyebilecek bu gezegen açılarını yazmasak da olmazdı. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetinizin olduğu konularda kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Bilemediğiniz konularla ilgili çözülme yaşayabilirsiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmelisiniz, gündelik kazalar olabilir.

15 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır.

15 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim süreçleri, yurtdışı bağlantılı işler ve kişisel gelişime yönelebilir, bu alanlardaki işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Partneriniz ve dostlarınız iletişim konusunda hassas ve alıngan bir zaman diliminde olacakları için, onlara karşı anlayışlı olmanız gereken bir gündesiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı bir işinizde kopma, bitiş veya sorunlar baş gösterebilir. Daha büyük adımlar atma isteği ve sorumlulukları, yakın çevrenizdeki ufak tefek işleri etkileyebilir. Harcamalarınıza dikkat edin.

15 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay'ın burcunuzda ilerlemesi, sizin olumlu yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Sosyal yaşantınızda kararlı ve istikrarlı bir tablo çiziyor olmanız, doğru yolda olduğunuzu gösteriyor. Çevrenizle istediğiniz iletişimi kurabileceksiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Birçok arkadaşınız sizinle aynı fikirde olacaktır.

15 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

15 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 46' 25" R
Ay
İkizler
13° 36' 35" R
Merkür
Koç
23° 34' 60"
Venüs
Boğa
12° 52' 50"
Mars
Koç
07° 08' 27"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 13"
Satürn
Balık
17° 22' 23"
Uranüs
Boğa
22° 54' 12"
Neptün
Balık
29° 10' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 23"
Lilith
Başak
24° 24' 27"
True Node
Koç
15° 12' 51"
Son Güncelleme : 10/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>