Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda günün ilk yarısı sevdiğiniz insanla aranızda çeşitli sorunlar çıkabilecektir. Özellikle fazla düşünmeden tepkiler verme eğiliminiz sevdiğiniz insanla bazı sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal açıdan oldukça istikrarlı olacaksınız. Duygusal güvenlik ihtiyacını içine girebilirsiniz ve bu eğiliminiz tüm yaşamınızda kendini gösterecektir. Yaşamınızda yenilikler yapmaktan uzak duracaksınız ve tutumlarınız daha çok istikrarlı olacaktır.

İş yaşamınızda sabah saatleri oldukça enerjik olacaksınız ve bazı yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Çevrenizde yeni diyaloglar kurulacaktır ve genel bir hareket olacaktır. Aynı anda birden çok konuyu düşünecek ve birden çok konuyla ilgileneceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok sakin hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız ve yeni girişimlerden uzak duracaksınız. Günün ilk yarısında acele hareket etme eğiliminden uzak durmalısınız.

Maddi konularda sabah saatleri oldukça rahat olacaksınız ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda daha dikkatli davranmayı tercih edeceksiniz.

Yeni iletişimler kurma anlamında ani kararlar verebilirsiniz. Ancak bu kararlarınızı sabah saatleri uygulamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabilirsiniz ve alacağınız kararlar sizin için verimli olacaktır. Olaylara karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz ve çevrenizdeki insanlarla bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Strese bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz bu yüzden rahatlatıcı faaliyetlerde bulunmalısınız. Yaşayacağınız gerilimler ikili ilişkilerinizi olumsuz olarak etkileyecektir.

15 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı  günümüz saat 05:40 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında başlıyor.  İç dünyamızı keşif yolunda tek ihtiyacımız olan aşkı,  tenimizde, yüreğimizde hissetmekten yanayız. Bu enerji altında ruhumuzun arayışları güzellikler ve iyiliklerden yana.  Manevi gücünüzü yükselten bu etki altında, özünüzdeki cevheri bulma yolundayız.  Arınmak ve geçmişe ait her türlü olumsuzluktan kurtulma arzunuz gayet yoğundur. Gerçek dünyanın acısı, karmaşası yerine hayallerimizdeki dünyanın mistik kapıları aralanır ve oradan içeri giren insan, sırlarıyla, kendiyle baş başadır. Tevekkül içinde karşılanır. Saat 09:08 Ay-Merkür olumlu görünümü iç dünyamızın sınırlarını genişleterek bize moral kazandırıyor. Ailemiz, evimiz, yerleşim yerimizle ilgili konular üzerinde düşünmemizi sağlıyor. Saat 17:25 Ay-Neptün kavuşumu mistik bir dünyanın kapılarını bize açıyor. Rüyalar, fanteziler doruktadır. Hisler yazıya dökülerek ifade edilebilir. Gün boyu işlerinizde başarılar diliyorum. Sevgi, şefkat ve güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçtenliğinizin size kazandıracağı prestiji inkar edemezsiniz. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Fakat bulunduğunuz ortamlarda vicdan muhasebesi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Maddi olaylarınızı yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız.

15 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz kişiler,arkadaşlarınız veya yöneticileriniz zarafetinize ve sempatikliğinize karşılıksız kalamayabilirler. Daha da önemlisi ihtiyaçlarınızı karşılamak için istekli olabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde bazı kişiler bazı olaylara yaklaşımımız veya planlarımız hakkında eleştiri ya da yorumlarını dile getirebilirler. Kritikleri duymazdan gelmek yerine yapıcı birer eleştiri olarak görmek ve belli düzenlemeleri ya da düzeltmeleri yapmak faydalı olabilir.

15 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan kendinizi fazla hassas , kararsız hissedebilirsiniz. Biraz içe dönük ve korkuya kapılmaya hazır bir haliniz olabilir. Karşı karşıya kalacağınız bazı durumlarda gerekmese bile özverili bir tutum içine girebilirsiniz. Aşırı duygusallığınız yüzünden kayba uğrama ihtimaliniz var. Kendinizi bu kadar bırakmayın.

15 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAFTAYA zıpkın gibi girdiniz. Enerjinizi boşa harcamazsanız, haftayı kârlı kapatabilirsiniz. Özgüveniniz tavan yapmış durumda.

15 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

15 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 57' 11" R
Ay
Başak
05° 14' 52"
Merkür
Boğa
00° 47' 11"
Venüs
Boğa
20° 45' 27"
Mars
Koç
12° 01' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 48"
Satürn
Balık
17° 50' 24"
Uranüs
Boğa
23° 16' 31"
Neptün
Balık
29° 20' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 26"
Lilith
Başak
25° 07' 03"
True Node
Koç
14° 52' 51"
Son Güncelleme : 16/05/2024 11:07

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>