Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda günün ilk yarısı sevdiğiniz insanla aranızda çeşitli sorunlar çıkabilecektir. Özellikle fazla düşünmeden tepkiler verme eğiliminiz sevdiğiniz insanla bazı sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal açıdan oldukça istikrarlı olacaksınız. Duygusal güvenlik ihtiyacını içine girebilirsiniz ve bu eğiliminiz tüm yaşamınızda kendini gösterecektir. Yaşamınızda yenilikler yapmaktan uzak duracaksınız ve tutumlarınız daha çok istikrarlı olacaktır.

İş yaşamınızda sabah saatleri oldukça enerjik olacaksınız ve bazı yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Çevrenizde yeni diyaloglar kurulacaktır ve genel bir hareket olacaktır. Aynı anda birden çok konuyu düşünecek ve birden çok konuyla ilgileneceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok sakin hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız ve yeni girişimlerden uzak duracaksınız. Günün ilk yarısında acele hareket etme eğiliminden uzak durmalısınız.

Maddi konularda sabah saatleri oldukça rahat olacaksınız ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda daha dikkatli davranmayı tercih edeceksiniz.

Yeni iletişimler kurma anlamında ani kararlar verebilirsiniz. Ancak bu kararlarınızı sabah saatleri uygulamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizdeki düşüş ve halsizlik birkaç gün boyunca hiçbir şeyi ciddiye almamanıza ve sadece kendinize ve isteklerinize odaklanmanıza neden olabilir. Can sıkıntınıza ve olumsuz cevaplar verdiğiniz sorularınıza Venüs gezegeninin Aslan burcu transitinin başlaması ile gereken çözümleri üretebileceksiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:22-12:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, olayları derinlemesine analiz ederiz. Ancak birilerine güven duymak kolay değildir. Söylenen sözler, karşılaşılan insanlarla aranızda belli bir mesafe bırakmayı tercih edebilirsiniz. Saat 12:14 itibariyle çevrenizdeki insanları, yaşadığınız ortamı, dünyada olup bitenleri görmek, bilmek, duymak isteyeceğiz. Bunu sağlayan Ay-Yay burcu geçişinde, okumak, bilgi sahibi olmak, araştırmak birçoğumuz için ön planda olacaktır.  Her görüşten insanla bağlantı kurabileceğiz. İnancımız ve kendimize olan güvenimiz gayet yüksek olacak. Saat 18:42 Ay-Merkür görünümü,  isteklerimizi baskın bir şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Ancak bu durum, başkalarıyla aramızda sözel anlamda sıkıntı yaratabilir. Bu saatlerde dikkat etmekte yarar var. Saat 20:46 Ay-Venüs görünümü, ister cinsel hayatınızla ilgili olsun ister maddi konularda olsun, arzu ve tutkularınızın yükselmesini sağlar. Kişi ilişkisinde baskındır ve  arzularını doyurmaya yönelik hareket eder. Hiç kimsenin değil, sizin ne istediğinizdir önemli olan. Böyle düşünmeyenlere tahammülünüz yoktur. Merkezimizde, menzilimizde her dem sevgi olsun. Güzelliklerde buluşmamız dileğimle,

15 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Yayda ilerlerken, kendinizi daha esnek ve rahat hissedeceksiniz. Bugün çevrenizde farklı kişiler ilginizi çekecek. Yeni tanışacağınız insanlarla iletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz.Telefon rehberinize yeni numaralar eklenecektir. Yaşamınızı renklendirmek için uygun bir gün.

15 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir iletişim trafiğiniz olabilir. Gün boyunca e-postalarınızı kontrol etmeniz, arka arkaya toplantılara girmeniz ya da sık telefon görüşmeleri yapmanız gerekebilir. Bu ağır temponun yarattığı yorgunlukla dinlenmeye ihtiyacınız olabilir.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda duygusal bağların olması sizin işlerinizi zorlayabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde farklı konularla ilgilenerek zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın.

15 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda mücadeleci yönünüzü sabah saatlerinde ortaya koyabilirsiniz. Öğleden sonra önemlisorumluluklarına odaklanacaksınız. Sanatsal işlerinizde şans sizden yana!

15 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğle saatlerine kadar hayatınızın krizli yönlerine çözüm arayışlarında bulunmanız gerekebilir. Derin düşünceler içerisinde düşük enerjilerle bir gün geçirmeyi göze almalısınız.Daha çok keyif aldığınız etkinliklere yönelmeli ve akışta kalmalısınız. Herhangi bir başlangıçtan veya zihninizi zorlayacak eylemlerden kaçınmanız gerekebilir. Öğleden itibaren uzlaşma, konuşma, anlaşma gibi her türlü bilgi ve sevgi alışverişlerinde ilerleme sağlamanız olasıdır. Evinizle ilgili kendinizi emniyette hissettiğiniz bir gün deneyimleyeceksiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

15 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 25" R
Ay
Aslan
21° 13' 28" R
Merkür
Koç
29° 19' 46"
Venüs
Boğa
19° 18' 59"
Mars
Koç
11° 08' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 13"
Satürn
Balık
17° 45' 30"
Uranüs
Boğa
23° 12' 26"
Neptün
Balık
29° 19' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 51"
Lilith
Başak
24° 59' 15"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>