Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde biraz ağır, aksak gidiyor. Onu hareketlendirmek için bir şeyler yapma niyeti taşımıyorsunuz. Bu niyeti partneriniz de taşımıyor. Monotonluğu kabullenmiş görünüyorsunuz.

Önem verilen birisiniz. Yokluğunuz çok hissediliyor. Bugünlerde çalışmanız sizi pek tatmin etmeyecek ölçüde ödüllendirilecek. Bundan hoşlanmayacak veilişkinizi ciddi bir şekilde sorgulayacaksınız.

Problem yok denilebilir. Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirleriniz birkaç yamayı kapatıyor.

Yakın dostlarınızdan birinin yasak aşk macerasını uzaktan kızgınlıkla izliyorsunuz. Davranışınız arkadaşınıza olan yakınlığınıza pek uygun düşmüyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kolay, kolay telafi edemeyeceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayacaksınız. Bu akşam partnerinizle, kolay, kolay unutamayacağınız bir davette bulunacaksınız.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 04:09 Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Çevrenizi, sevdiklerinizi içtenlikle kucaklayıcı bu enerji sayesinde, mutlu bir güne uyanıyorsunuz. Çevrenize şakalar yapabilir, takılabilir, kendinizle dalga geçerek herkesi güldürebilirsiniz. Her olayda neşelenecek bir taraf bulabilir, üzüntülü insanları bile keyiflendirebilirsiniz. Saat 22:02 Merkür-Mars kavuşumu, aklımızı en olumlu şekilde kullanarak işlerimizi organize etmemizi sağlayacaktır. Başak burcunda oluşan bu kavuşumu faydalı buluyorum. Günlük hayatın içinde karşılaşacağımız meseleleri yerli yerine koyabiliriz. Evet belki zorlandığımız olur. Ancak bunlar altında kalkamayacağımız durumlar değildir. Açık ve net bir dille rahatsızlığımızı belli edebilir, çözüm bulabiliriz. Evimizin ihtiyaçlarını ekonomik şekilde haledebiliriz. Sağlığımıza özen gösteririz. Egzersiz, yürüyüş, zihnimizi kullanacağımız çeşitli oyunlar, aktiviteler gün boyunca yapılabilir. Öyle boş oturmayız. Bir şeylerle meşgul oluruz, detaylı şekilde gözden geçiririz ve mutlaka iyi bir şekilde günümüzü değerlendiririz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda beklentide olduğun ödemelerin ertelenebilir. Bu kötü ihtimale hazırlıklı olarak hareket etmelisin.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve kariyerinizi ilgilendiren önemli konular önünüze gelebilir. Bazı durumlar sizi farklı bir sorumluluk algısına yönlendirebilir.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle bir arada olabileceğiniz güzel bir gün olabilir. Zevklere, keyiflere, çocuklarla ilgili konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelişmeler sizi heyecanlandırıyor ve beklentileriniz giderek artıyor. Bu arada yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar alıp bunun gerilimini hissedebilirsiniz. Geriliminizi sevdiğinize yansıtmayın. Ona karşı daha özenli davranmanız gerekiyor. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir kısmını sevdiğinize ayırmalısınız. Pişmanlık duyacağınız davranışlarda bulunmayın.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularla, müzikle, sanatla, resimle ilgilenebilirsiniz. Aşkta ise mükemmeliği ve kusursuzluğu arıyorsunuz. Tutku ve heycanlarınızın peşinde olabilir, renkli bir gün geçirebilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak yerlerde sağlığınıza dikkat edin. İş ve hizmet alanlarınızdaki sıkıntılara sert tepkiler vermeye açıksınız. Günlük işlerinizde hızlı ve düşüncesiz davranabilirsiniz. Hayatın keyfine odaklanın.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu dinlenmeye ayırmak isteseniz de evdeki hesap pek çarşıya uymaz. Zira gündelik işlerinizi halletmek için çok disiplinli bir enerjiye sahip olacaksınız. Muhatap olduğunuz kişilerin çalışkan tavırlarıyla birden çok işi aynı anda halletmeye çalışırsınız. Böylece her şey bir çırpıda hallolur. Akşam saatlerini sevdiklerinizle vakit geçirmeye ayırarak dinlenin.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

16 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 56" R
Ay
Balık
09° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 35"
Venüs
Boğa
04° 54' 05"
Mars
Koç
02° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 50' 57"
Uranüs
Boğa
22° 31' 43"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Başak
23° 41' 20"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>