Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal yaşantınızda hareketlenme gözleyebileceğiniz aktif bir gün. Desteklenmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz.

Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zihinsel yönden uyanık olabileceğiniz bugün, aktivitenizden rutin işlerinizi düzenlemede faydalanabileceğiniz görülüyor.

Sevdikleriniz ve güvenliğiniz için masraf yapma isteğiniz bu devrede artabileceği gibi alım ve satımla ilgili konular gündeme gelebilir. Geçmişten kalan bazı maddi sorunlar, tekrar gündeme gelerek huzursuzluğa neden olması mümkün.

Yakın çevrenizdeki değişikliklerden ötürü kararsızlık çekebileceğiniz bir gündesiniz. Detaylara özellikle dikkat etmelisiniz. Unutkanlıklar zarar verici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakın çevrenizdeki aktivite ve iletişimdeki yoğunluk yüzünden yorulabilirsiniz. Komşu ve kardeşlerinizle ilişkileriniz ön planda olabilir. Önemli ticari gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün sevdikleriniz, akrabalarınız ve ailenizle ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Kendinize dönük olmanız diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor. Ailenizin ve dostlarınızın güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir.

16 Mart 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 04:08 Ay-Güneş  görünümüyle başlıyor. İş hayatımızla ilgili konularda duyarlılığımız yüksek. Ilımlı yaklaşımlarda bulunulduğunda, kendimizi gayet iyi hissederiz. Tam tersi durumda rahatsız oluruz. Saat 10:02-12:14 arası  boşlukta ilerleyecek Ay, işleri aceleye getirmemeniz, kararlarınızı gözden geçirmeniz gayet faydalıdır. Bu gözden geçirme, daha sonra girişimde bulunacağınız konularda başarılı olmanızı sağlayabilir. Saat 11:41 Merkür-Satürn görünümü sizin, hayatınız-eğitim konuları-yurtdışıyla alakalı meseleler-kişisel gelişim, ticaret gibi yaşam stilinize göre önem taşıyan konular üzerinde adım atmanız, ilerlemeniz yönünde zorluk yaratabilir. Zihniniz güçlükler karşısında pek olumlu düşünmeyebilir. Şöyle bir içinde bulunduğunuz şartlara baktığınızda önünüzde aşılması gereken yollar vardır ve siz de bu yolları kolayca aşamayacağınızı sanırsınız. Oysaki yapılması gereken öncelikle zihninizi hedefiniz üzerinde odaklamak, hayalci ve olumsuz düşünmek yerine, neler yapabileceğinizi tespit etmektir. Böyle yaparsanız, kendinizi küçümsememiş, üzmemiş olursunuz. Saat 12:14 sonrası Kova burcunda ilerleyecek Ay, eskimiş ve artık geçerliliğini yitirmiş her şeyi devre dışı bırakma isteğinizi körükleyicidir. Ne geçmişe dair bir şey konuşmak ne de duymak istemezsiniz. Özgürlük  yanlısı olduğunuz için, sizi zorlayabilecek hiç bir planın içinde yer almak istemezsiniz.Saat 20:24 Ay-Satürn görünümü, sizin hem arkadaşlarınızla olan paylaşımınız hem de hayatı gözlem gücünüzün yüksek olduğunu gösteriyor. Yaşadığınız toplumun ihtiyaçlarını, eksiklerinin farkında olarak, bunların daha düzgün hale gelmesini isteyebilirsiniz. Baskılara boyun eğmezsiniz. Yeni haftamız bizlere huzur, başarı, şans ve güzellik getirici olsun, Kalben sevgilerimle,

16 Mart 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu günde; yeniliğe açık olmanıza rağmen, çevrenizi istemeden yargılayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler devam ediyor.. Önünüze sunulan seçenekleri doğru bir şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Değişik alanlarda tercihlerinizi kullanabilirsiniz.

16 Mart 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerden fayda veya yardım görmeyi umuyorsanız gecikmeler veya aksilikler yaşanabilir. İnsanlar kendi paylarına düşen işleri yapma konusunda isteksiz olabilirler. Şimdilik kimsenin işine karışmamakta ve sonuçlar ortaya çıktıktan sonra müdahale etmekte fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ciddi konuşmaların yapılabileceği, önemli anlaşmaların şekillenmesi için kafa yorulabilecek bir haftaya giriyoruz. Zihnimizi ciddi konulara yoğunlaştırmamız gerekebilir. Merkür ve Satürn arasında oluşan olumsuz açı, önümüzdeki bir hafta boyunca iletişim problemlerine, ifade zorluklarına veya ikili ilişkilerde birbirimizi yanlış anlamamıza neden olabilir. İletişim kurmakta zorlanabilir, gereksiz endişelere kapılabiliriz. Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir. Bu süreçte, doğru anlaşıldığımızdan emin olmadan belli diyalogları sonlandırmamamız yararımıza olur. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

16 Mart 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

oldukça verimli bir gün olacak sizin için. Hem gidilecek yerler, hem ihmal edilmiº iºler gün içinde birer birer halledilebilir. Rahat olun yeter.

16 Mart 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

16 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yoğun temponuza bir ara vermek ve dinlenmeye vakit ayırmak için uygun bir gündür. Eğer imkanınız varsa, hoşlandığınız, sizi dinginleştiren bir yere gidin. Sessizlik içinde dinlenmek, size tahmininizden çok daha iyi gelebilir.

16 Mart 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 00' 18" R
Ay
Terazi
12° 45' 03"
Merkür
Boğa
05° 00' 53"
Venüs
Boğa
24° 39' 18"
Mars
Koç
14° 26' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 04"
Uranüs
Boğa
23° 27' 32"
Neptün
Balık
29° 25' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 59"
Lilith
Başak
25° 28' 07"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>