Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok. Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilere hiç girmemelisiniz.

Yakında bir günlük biryolculuğunuz olabilir. Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştıracak. Bu işi hemen bugünden el almanız gerekiyor.

Birikiminiz hızla eriyor. Biraz daha temkinli yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeyi bilmelisiniz.

Sıkı bir dost gibi davranıp arkadaşınızı kendi başına bırakmamanız gerekiyor.Bütün uyarılarınıza rağmen yanlış adımlar atmaya devam etmesi sizi yıldırmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz. Bugünü dingin geçirme niyetindesiniz. Kendinizi günlük irili ufaklı problemlerle yorgun ve bitkin hissediyorsunuz. Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Böyle dostlukları korumak için bazen gereğinden fazla tavizkar davranıyorsunuz.

17 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 17 Ekim (saat 10:58)-5 Kasım (saat 22:19) tarihleri arasında, Merkür Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Kredi başvuruları veya yatırımlar, mali hesaplar, beklenen destekler, hisseli paralar, eş veortağınızla finansal ilişkinizden, yükümlü olduğumuz ve altına imza attığımız belgelere kadar geniş bir alanda odaklanacağız ve yine dikkatlice gözden geçireceğiz. Birlik ve bütünlük içinde hareket ediyor muyuz, ilişkimiz veortaklıklarımızda ne gibi sorunlar var ve her iki taraf da bir arada olmaktan dolayı memnun mu diye duruma bakacağız. Tabii ki, çıkarlarımızı gözettiğimiz için susabiliriz. Ancak sorunlar varsa bunların da ele alınması ve yüzleşmede bulunulması gerekir. Birbirinizden farklı yönleriniz, düşünceleriniz, hayata bakış açınız olabilir. Fakat bütün bu farklılıklar eğer dengeli ve sağlıklı ve ortaklaşa hareket etmenin önüne geçiyorsa tabii ki problem yaratır. Birbiriniz üzerinde maddi-manevi-cinsel-finansal anlamda baskı uygulamanıza neden olabilir. Merkür-Akrep geçişinin arzu ettiğiniz gelişmelere vesile olması dileğimle,

17 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu sıralar keyifli gitmeyen bir ilişkiye sahip ve kafası karışık bir Koç burcuysan, seninle ilgilenen farklı bir kişiye ilgi gösterebilirsin.

17 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir yere ait olmak güç gerektirir, öne çıkmak cesaret gerektirir.

17 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sizi yıpratan durumlar meydana gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Kendi içinize dönebilirsiniz.

17 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte merak duygunuz artıyor, ilginizi çeken konuları daha fazla sorgulayabilir, inceleyebilir, derinine inmek isteyebilirsiniz. Ortak alım satım, yatırım konulu görüşmeler söz konusu olabilir.

17 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

17 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız ve banka işlemlerinizle ilgili becerilerinizi ve uğraşılarınızı artırabilirsiniz. Çözümsel yaklaşımlar içine gireceksiniz.

17 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilkgünü Güneş ile Satürn gezegeninin arasındaki olumlu etkileşimhayatınızda almanız gereken kararları somutlaştıracak. Mesai arkadaşlarınızla uzun zamandır yürüttüğünüz bir projeyi resmi bir makamın onayına sunarak, yurt dışı bağlantılarını devreye sokabilirsiniz.

17 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

17 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 11' 41" R
Ay
Boğa
20° 25' 40" R
Merkür
Koç
22° 03' 53"
Venüs
Boğa
10° 52' 16"
Mars
Koç
05° 53' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 09"
Satürn
Balık
17° 14' 45"
Uranüs
Boğa
22° 48' 31"
Neptün
Balık
29° 08' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 07"
Lilith
Başak
24° 13' 35"
True Node
Koç
15° 20' 28"
Son Güncelleme : 08/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>