Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle herkesi imrendiren bir ilişki sürdürüyorsunuz. Bu ilişkide ailelerin sevecen yaşlılarının da çok payı var. İlişkinizin, heyecanın dolu, dolu yaşandığı dönemindesiniz.

İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişeceksiniz. Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek.

İşlerinizin en sekteye uğradığı durumlarda bile asla sıfırlanmıyorsunuz. Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor.

Aile ortamınızdaki genç bireylerin çıkardığı sorunlara, büyüklerin verdiği tepkileri yumuşatabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle detaylar ve hesap işleriyle ilgili çok çalışacağınız bir gün olabilir. Enerjinizi doğru ve yerinde kullanmalı, sağlığınıza dikkat etmeli, gereken tedbirleri almayı ihmal etmemelisiniz.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 06:38 itibariyle etkili Ay-Yengeç geçişinde, ailevi meseleler sizi düşündürür. Belirsizliklerin bir türlü aydınlanmadığı, ortak bir noktanın bir türlü tespit edilemediği durumlara çözüm bulmak istersiniz. Saat 06:51 Ay-Jüpiter görünümü, ailemizi ilgilendiren konularda herkesin ölçülü ve dikkatli davranmasını isteriz. Nazik olunmasını, adil davranılmasını bekleriz. Bir problem varsa eğer, bunu başkalarıyla konuşmaktan hoşlanmayız. Canımız sıkkın olduğunda hemen bir şeyler yeriz, içeriz. Bu bizi rahatlatır. Tabii ki kilo alımına neden olabilir. Dikkat etmekte fayda var. Partnerimizin güzel yaklaşımları bizi rahatlatır. Değerlerimize saygı göstermesi mutlu eder. Saat 16:37 itibariyle etkili olacak Mars-Satürn görünümü, kendiniz için hedefler belirlemeniz ve bu hedefe hangi yöntemlerle varacağınızı, nasıl zorluklar ve kolaylıklar yaşanabileceğini düşünmeniz vaktidir. Yavaş ve emin adımlarla ilerlemeniz halinde başarılı olmanız mümkündür. Limitlerinizi zorlayan bu görünüm, aslında kendi gücünüzü keşfetmeniz yönünde gayet olumludur. Ancak siz, çabuk pes etmeye, kızmaya, eleştirmeye, mücadeleden kaçmaya çalışırsanız, hedefe varmanız mümkün olmaz. Çalışın, çabalayın, tüm gücünüzü amacınızı gerçekleştirmek için odaklayın. İşte bu en doğru yoldur. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki bazı konuları yanlış değerlendirebilirsin. Çalışma ortamındaki arkadaşlarınla fikir ayrılığı yaşayabilirsin.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayların istediğin gibi gelişmediği zamanlarda, bunun bir sebebi olduğunu ve Allah'ın kozmik planının en iyi yaratıcısı olduğunu unutmayın.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir takım değişiklikler yapmak için araştırma yapabilirsiniz. Gün içinde ailenizle ilgili konularda daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tekrardan toparlamak için fırsatınız olacak. Mücadele ettiğiniz konuda kısıtlandığınızı düşünebilirsiniz. Sorumluluk altına girebilirsiniz.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geriliminiz azaldığı halde moraliniz hala düzelmemiş olabilir. Bu yüzden olaylara karamsar açıdan bakabilirsiniz. Özellikle karar vermek ve fikirlerinizi ısrarla kabul ettirmekten kaçınmalısınız. Gelişmeleri kendi haline bırakıp gözlemek, sizin için şu sıra daha iyi. Sevdiğinize ilgi göstermelisiniz.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

11 Ekim 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,girişimlerinizde ve gelecek sorumluluklarınızda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Önemli meseleler söz konusu olduğunda adım atmakta çekinebilirsiniz.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün artık Jüpiter Akrep burcunda seyahat etmeye başlıyor ve bu seyahati 13 ay sürecek. Ortak paylaşımlar ve kazançlar alanınızı bereketlendirecek. Bugün kredi almak, borsayı takip etmek, sigorta, vergi işlerini incelemek için uygun bir gün. Ortaklarınızla kazançlarınızı iyileştirmeye yönelik kararları masaya yatırırsınız. Ardından hızlı bir eylem planı hazırlanır.

11 Ekim 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

11 Ekim 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 46' 59" R
Ay
Kova
00° 17' 30"
Merkür
Koç
17° 02' 14"
Venüs
Boğa
01° 27' 13"
Mars
Koç
00° 00' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 35"
Satürn
Balık
16° 36' 29"
Uranüs
Boğa
22° 22' 06"
Neptün
Balık
28° 55' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 47"
Lilith
Başak
23° 22' 43"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 30/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>