Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu zorunlu ayrılık duygularınızın kuvvetini bir kez daha kanıtlayacak. Aklınız biraz onda kalacak ama endişe etmenize gerek yok. Sizden uzakta da sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz.

İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama herkes sizin gibi değil. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. Bugün övüldüğünüz kadar yerilebilirsiniz de.

Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu konuda bazı kökten kararlar alacaksınız. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi çok bunaltmış görünüyor.

Önümüzdeki günlerde bir eğitim çalışması size çok şey öğretebilir, önemseyip değerlendirmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmak istediğiniz şeyleri bir süre daha ertelemeniz gerekiyor. Çok yakınlarınızdan biri sizin hayalperest olduğunuzu düşünüp bunu sorun ediyor. Aslında sorumluluklarını bilen birisiniz. Ama yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmanız gerekiyor Bugün sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayabilirsiniz.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, gün boyu sürecek olan Ay-Terazi burcu geçişi, partnerimiz, ailemiz veya çevremizde bulunan kişilerle olan ilişkimizde uzlaşının önemini işaret ediyor. Bu pek işimize gelmeyebilir. Bildiğimiz gibi hareket etmek isteyebiliriz. Ancak başkalarının sesine kulak vermemiz, anlaşmaya çalışmamız yararlı olabilir. Saat 04:57 Ay-Venüs kavuşumu aranızdaki sorunları çözebilmenizde gayet yardımcıdır. Ayrıca ilişki konularında destekleyici bir görünüm. Yeni tanışmalarda kişiler arasındaki sevgi paylaşımını da güçlendiricidir. Saat 11:54 Merkür-Jüpiter kavuşumu, finansal meseleleri halletmek amaçlı girişim veya hesaplamaların işaretçisidir. Çıkarlarımızı korumak, bilmek, gözetmek, elde etmek isteriz. Bu konularda derinlikli düşünürüz. Belki kimse bilmez ama içten içe endişeleniriz ve bir şekilde kurtuluş yolu bulmak isteriz. Hani şöyle kimseye eğilip bükülmeden, bir kapı açılsın isteriz önümüzde ve bunu umut ederiz. Gün boyunca güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

18 Ekim 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerini gözden geçiriyorsun. Bir süredir çevrende anlam veremediğin konuşmalar bugün senin için netlik kazanabilir.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maliyetlerinize göre dikkatli olup, lüks harcamalarınızı abartmamaya özen gösterin.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda daha hassas davranabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Kısmetli durumlar söz konusu olabilir. Güçlü kişilerle görüşme halinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dönüşümler yaşanabilir.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim, bilgi gezegenleri Merkür ve Jüpiter bugün beraber hareket edecekler. İlişkilerinizi mercek altına alacak bu etkileşim demek size iletişimle önemli bilgiler taşıyacak. Ortaklık enerjilerinizde önemli değişimler meydana gelir. Fikirleri masaya yatırarak planınızda olamayan bir hayat yolculuğuna çıkacaksınız.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün küçük detaylar yerine önemli konulara odaklanmak, derinlemesine düşünüp, analiz etmek ve değerlendirmeler yapmak isteyebilirsiniz. Karşınızdakini ikna etmek ve düşüncelerinizi kabul ettirmek isteyebilirsiniz.

18 Ekim 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerinizde çevrenizdeki insanları etkilemesini başaracaksınız. Ortaklaşa parasal konularda birtakım şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Terazi burcuna geçiş yaparak partnerinizle uyumlu olmanıza yardım edecek. İlişkilerinize eğilmek, adil olmak, hak yememek, medeni davranmak ön plana çıkar. Venüs'ün de Terazi burcunda olduğunu düşünürsek, evlenmek, nişanlanmak, kız istemek için fırsatı kaçırmamanız gerekir.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

18 Ekim 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 28' 13" R
Ay
Boğa
24° 31' 47" R
Merkür
Koç
22° 19' 10"
Venüs
Boğa
11° 13' 18"
Mars
Koç
06° 06' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 10"
Satürn
Balık
17° 16' 06"
Uranüs
Boğa
22° 49' 31"
Neptün
Balık
29° 08' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 07' 02"
Lilith
Başak
24° 15' 29"
True Node
Koç
15° 19' 22"
Son Güncelleme : 08/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>