Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Koç burcu insanları aşk konusunda popülerliklerini arttırmaya başladı. Sadakat, güvenirlik, hoşgörü kimi özellikleri partnerleri tarafından takdir görüyor. Çevrenizde gizli hayranlarınız bulunabilir. Aşk hayatınızın yeni yönlendirmelere açık olduğunu da düşünebilirsiniz.

Gereksiz endişeleriniz sizi zarara uğratabilir. Ofis arkadaşlıklarında sınırlara dikkat. Kendinizi başkalarına kullandırmamalısınız. Sizin iyi niyetinizden istifade edenler çok oluyor ve aslında siz onları pek dikkate almamayı seçmişsiniz.

Para durumunuzda bir düzelme yaşayabilirsiniz. Eski bri tanıdığınız size yol göstermeye çalışacaktır. İnsanlar sizin bazı harcamalarınıza kızıyor. Özellikle ailenizden bir yakınınız bu konuda size müdahale edebilir.

Sokaklarda yalnız yürürken dikkatli olun. Bir eşyanızı kaybedebilirsiniz. Bu tür tehlikelere karşı ayık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın şu döneminde en çok dostlarınızın ilgi ve sevgisine gereksiniminiz bulunuyor. Kendinize veya dostlarınıza yeterince zaman ayırdığınız söylenemez. Bir kaosun içine giriveriyorsunuz. Bugün belki bunları düşünmeye zaman ayırabilirsiniz. Sizin biraz düşünüp değerlendirme yapmaya ve sorgulamaya ihtiyacınız var. Hayatın akışına kendinizi bırakmanız, ilerde sakıncalı durumlar ortaya çıkarır.

18 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Perşembe günümüz, saat 00:38 Ay-Uranüs görünümüyle başlıyor. Meslek ve özel hayat, ilişkimiz ve kişisel girişimlerinizle alakalı konularda hem hassasız hem yenilikten yanayız. Mücadele etmek zorunda hissediyoruz kendimizi. Sisteme ve haksızlıklara dayanamayan bir kişi olarak, birileriyle çatışabilirsiniz. Değerlerinize son derece önem verdiğiniz için, birileri bunları hafife aldığında ve size baskı uygulandığında pek sabırlı olmazsınız. Saat 08:43 Ay-Satürn görünümü, aileniz, eviniz ve çıkarlarınız söz konusu olan her durumda  güvenliğe önem vermenizi sağlar. Saat 12:59 Ay-Merkür görünümü, ailemizi ilgilendiren mevzularda hassas düşünmenin işaretçisidir. Evimiz sınırları içindeki her durumu önemseriz. Düşüncelerimize karşı çıkan veya desteklemeyen, uzlaşıya açık olmayan  kişilerle anlaşmak bu saatlerde zor olabilir. Saat 21:38-19 Eylül saat 06:10  arasındaki  Ay-Boşluk etkisi  süresince, bizi tedirgin eden korku ve endişelerimizden uzak durarak, güven duygumuzu asla kaybetmeden akşamı geçirmemiz açısından önemlidir. Boşluk etkisi Yengeç burcunda oluştuğu için, evimiz, ailemizle yakından alakalı konular üzerinde daha hassas davranabiliriz. Dışarıdan bakıldığında sert ve taviz vermez görüntümüze karşılık, iç dünyamızda bir hayli alıngan olabiliriz. Duygusal konularda içimize dönerek, geçmişte bu yana yaşananları gözden geçirebiliriz. Bazen kızarız, içerleriz, sıkılırız ancak biliriz ki, köklerimizden kopmamız zordur. Güven içinde yaşamak bizim için son derece önemlidir. Kimi anlarda sarılacak bir dost, yaren ararız, kimi zaman kendi kendimize yetebilmenin yollarını araştırırız. Bugün, yenilik anlamındaki işlerde  tedbirli olmalı,  işimize, ilişkimize, evimize, ailemize ve kendimize karşı iyi davranmalıyız. Bakmayın gözümüzün yaşına, O bizim insan yanımızdır Yüzümüzdeki gülümseme ise,  Düşmana olan cevabımızdır…. Dost gönüllerle her dem bir arada olmamız dileğimle,

18 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün günlük yaşantınıza sığdırmak zorunda kalacağınız çok işler var. Sosyal hayatınızla ilgi bir takım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamın yerleşik düzeni sizin tarzınız olmayabilir. Üstelik kişisel başarının önemli olmadığı ortamlarda değişikliğe ihtiyacınız olacak.

18 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarıların ortaya çıkacağı bir gün ya da bazı gelişmeler veya olaylar yüzünüzü güldürebilir. Her ne olursa olsun keyfini çıkartacağa benziyorsunuz. Tüm burçlar için gün geneli: Yapmak istediğiniz çok fazla şey olmasına ya da uzun vadeli hedeflerinizin çokluğuna rağmen rutin olarak yapılması gereken işler tüm bunlar için zaman bırakmıyor olabilir veya bu yönlü isteklerinizi karşınızdaki kişilere anlatma çabanız başarısızlıkla sonuçlanabilir. Ancak, yine de önünüzde bir fırsat ya da olanak doğduysa reddetmek yerine, hazır olana kadar ertelemenin bir yolunu bulmanızda fayda var.

18 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde duygusal dalgalanmalar yaşama ihtimaliniz var. Ancak kararlı olursanız özellikle emlak alanındaki işlerinizde önemli ölçüde ilerleme kaydedebilirsiniz. Yatırımlarınızda sağlamlık arayışı ve kalıcılık vurgusu öne çıkıyor. Ev ve aileye dair konularda ise akılcı yaklaşımlarınız uyumu arttırabilir. Sabırlı olmaya özen gösterin.

18 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KAFANIZDA sorun haline getirdiğiniz konuların kendiliğinden hallolduğunu göreceksiniz. Yaşadığınız pozitif şeyler sizi motive ediyor.

18 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

18 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 15' 06" R
Ay
Oğlak
22° 50' 02"
Merkür
Koç
16° 49' 39"
Venüs
Boğa
00° 46' 46"
Mars
Balık
29° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 56"
Satürn
Balık
16° 33' 35"
Uranüs
Boğa
22° 20' 13"
Neptün
Balık
28° 54' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 56"
Lilith
Başak
23° 19' 04"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 30/04/2024 05:42

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>