Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostlarınız, ilişkinizi tencere ve kapağı benzetmesiyle tanımlıyorlar. Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyorsunuz. Birlikteliğinizin her koşulda tartışılmaz bir önceliği var

İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var. Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz.

Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. Ama beri yanda paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir. Bazı güvensizlikleri zihninizde geliştirip uç noktalarda yaşayabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işinizle ilgili konularda yeni fikirlere açık olmalı ve sizden yaşça büyük insanların tecrübelerinden faydalanarak hareket etmelisiniz. Maddi konularda oldukça şanslısınız bugün sürpriz yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Bekar Koç'lar ise bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak keyifli bir beraberliğin başlangıcını gerçekleştirebilirsiniz.

18 Haziran 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:43  Ay-Pluto görünümüyle, Perşembe gününü karşılıyoruz. Bu enerji, güven içinde yaşamak, huzuru yakalamak, güçlü olmak arzumuzun birebir işaretçisi olacak. Saat 07:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, fikirlerimizi güçlü bir şekilde ifade ederken, farklı düşüncede olan kişilerle anlaşmak adına dinlemeyi de bilmenin önemini vurguluyor. Özellikle eşimiz, sevgilimiz, ortaklaşayaptığımız insanlarla aramızdaki problemleri bu şekilde giderebiliriz. Gelişim yolumuz da bu noktalara dikkat etmekten geçiyor. Bu görünüm sayesinde ikili ilişkilerde doğru bir analizde bulunmamız kolaylaşıyor. Saat 14:24 Ay-Uranüs görünümü,  meslek, özel hayat, ilişki ve kişisel konulardaki hassasiyetin göstergesi. Size karşı olan sistem, kişi veya durumlarla hem dış hem iç anlamda mücadeleye zorlanabilirsiniz. Haksızlıklara dayanamayan bir kişi olarak, birileriyle çatışabilirsiniz. Mübarek Ramazan-ı Şerifimizi kutlar, hayırlara, huzura, halden anlamaya, birbirimizi kucaklamaya vesile olmasını dilerim. Kalben Sevgilerimle,

18 Haziran 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikteyaptığınız kişilerden duygusal anlamda etkileneceksiniz. Bulunacağınız ortamlarda dikkat çekici ve çevrenize hakim olacak bir kişilik sergileyeceksiniz. Dikkatler üzerinizde olacak. Sevdiğiniz kişinin masrafları konusunda size de pay düşecektir. Partneriniz maddi konularda sizin yardımınıza ihtiyaç duyacak severek ve isteyerek ona yardım edeceksiniz.

18 Haziran 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, herkese ne kadar önemli birisi olduğunuzu ya da yeteneklerinizi gösterme arzusunda olabilirsiniz. Ancak, aslında çok da fazla fikir veya tecrübe sahibi olmadığınız konularda iddialı girişimlerde bulunuyor olma olasılığınız yüksek. Bu ihtimali düşünerek hareket etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi ve şefkat paylaşımlarına ve yeniliklere açık bir günde olmakla birlikte, özellikle 14.00'a kadar olan zaman diliminde ufak tefek beklenmedik gelişme(uyurken ısrarla çalan kapı veya telefonlar v.b) nedeniyle rahatsız olabilir veya tepkilerimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Bunun dışında, olumlu diyaloglara açık, doğru ilişki kurmak veya iletişim kanallarından fayda sağlamak için uygun bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Haziran 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Başkalarının sözlerinden etkilenebileceğiniz zamanlar var. Güven aradığınız durumlar oluşabilir. Hayatınızda uğraştığınız durumlara yön vermek isteyeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek size iyi gelecektir.

18 Haziran 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKIN ilişkilerinizde fazla sahiplenici davranmanız nedeniyle çevrenizdeki kişilerin tepkisini üzerinize çekebilirsiniz.

18 Haziran 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi manevi konulara yönlendirebilir, enerji çalışmaları, kişisel gelişim, rüyalar ve spritüel çalışmalar ile sakin ve sessiz ortamlardan fayda sağlayarak bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde özel hayatınızda kalıcı ve sevgi dolu görüşmeler yapabilir, sorunları çözümleyebilirsiniz.

18 Haziran 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklı işleriniz üzerine eğilmeli ve iletişiminizi sağlam tutmalısınız. Ortaklaşa atılacak her tür adım size daha çok kazandırabilir. Ailenizle olan bağlantılarınızda davranışlarınıza dikkat edin.

18 Haziran 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi başka bir dünyadaymış gibi hissetme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hayallere dalmak ve tembellik etmek için uygundur. Çok fazla enerji gerektiren işlerde çalışmamak veya günlük rutin işlerden kaçıp sanatsal aktivitelere yönelebilirsiniz. Özel hayatınıza dikkat etmekte yarar var, özellikle ilişkisi olanlar, araya soğukluk, mesafe girebilir, birbirinizi anlamakta biraz zorlanabilirsiniz.

18 Haziran 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

17 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 26' 54" R
Ay
Aslan
16° 30' 37" R
Merkür
Koç
28° 51' 33"
Venüs
Boğa
18° 50' 16"
Mars
Koç
10° 50' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 43"
Satürn
Balık
17° 43' 52"
Uranüs
Boğa
23° 11' 04"
Neptün
Balık
29° 18' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 38"
Lilith
Başak
24° 56' 40"
True Node
Koç
14° 52' 46"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>