Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize isteklerinizi anlatmakta zorluk çekiyorsunuz ve ilişkinizi bir türlü düzene sokamıyorsunuz. Arkadaşlarınızdan bu konuda yardım istemelisiniz.

İş hayatınızdaki performansınızla göz dolduruyorsunuz ve amirinizden yakında bir terfi haberi almanız söz konusu olabilir. Bu durumun size cesaret verebilir ve işlerinizde daha büyük bir başarı sağlayabilirsiniz.

Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor. Parasal durumunuzu doğrudan etkileyecek bir durum olacak.

Duygusal olarak çeşitli heyecanlar yaşayabilirsiniz ve iç dünyanızda çelişikler ortaya çıkabilir. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile arasındaki imajınız önemli düzenlemeleri gerektirebilir. Olumlu özelliklerinizle çelişen bazı tutumlarınızı gözden geçirmeniz yararlı olacak. Sağlık konularında, bugünlerde küçük sıkıntılarınız olabilir. Gittikçe özelleştirdiğiniz bir ilişkinizde gözle görülür eşitsizlikler söz konusu. Yakın çevrenizden gelen uyarılarda bu eşitsizlikleri bulabilirsiniz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Akrep burcunda hareket ediyor. Ay ve Neptün arasındaki olumlu açıyla romantik bir sabah geçirebilirsiniz. Duygusal yönünüz ağır basabilir. Sağlığınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Merkür'ün Plüton ile yaptığı pozitif görünümde maddi konularınızla ilgili güç kazanacağınız haberler almanızı sağlayabilir. Venüs-Uranüs kavuşumun yaşanacağı bugün içerisinde hem finansal durumunuzda hem aşk hayatınızda sürprizler yaşayabilirsiniz. Mutlu bir akşam sizleri bekliyor.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni gelişmeler yaşanacak!Bugün su burcunda Dolunay geçekleşiyor. Mayıs ayı senin için maddi konuların ön planda olduğu bir ay. Bugün gerçekleşecek Dolunay?da bu konuda yeni gelişmelerle karşılaşmanı sağlayabilir. Geçmişten bu yana süregelen borçları olan Koç burçları bu süreçte rahatlamalarına yardımcı olacak fırsatlarla karşılaşabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin kıskançlıklarına maruz kalabilirsin. Sevgilin bazı kişilerle arana mesafe koymanı isteyebilir. Keskin çıkışlar yapmadan önce bir düşün derim. Aranızı bozmaya çalışan kişiler olabilir. Gün içerisinde ailenle önemli bir konuya dair iletişim halinde olacaksın.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde zaman geçirmek, kafanızı dinlemek ve ev işleriyle uğraşmak için elverişli bir gün olabilir. Aynı zamanda dekorasyon işleri ile ilgilenmek ve günün modasını takip etmek sizlere yeni fikirler verebilir.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlerken, sizi psikolojik açıdan etkileyen konular, hassasiyetler gündeme gelebilir. Ortaklaşa konular üzerinde düşünebilirsiniz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş etkisi ya da gelecek endişesi ile hareket ederek anı yaşayamıyorsunuz. Halbuki esas olan andır bunu dikkate alırsanız hayatınız dönüşecektir.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta sonu arkadaşlarınız sizi hayal kırıklığına uğratacaklar. Onlara kırılacaksınız. Beklediğiniz ilgi ve şefkati alamamak sizi rahatsız edecek. Eğer fazla öfkelenirseniz bazı arkadaşlıklarınızda geri dönülemeyecek hasarlar oluşabilir. Kendinizi güzelleştirmek için zaman harcayabilirsiniz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu tutkularınızın altında yatan sebepleri anlayacaksınız. Ortak değerlerin önem kazandığı olaylar gelişiyor. Finansal konularda risk almayın. Gün boyu tedbir alan ve problem çözen tutumlarınız önem kazanıyor.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda meydana gelen Dolunay ortak paylaşımlarınıza ışık tutacak. Ortaklık projelerine sıcak bakarak, yatırımlarınız için kararlarınızı olgunlaştırabilirsiniz. Alacak verecek arasında denge kurma zamanı. Annenizle zorlu bir iletişim içinde kalabilirsiniz. Ruhsal konular ön planda olacak.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

18 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 28' 55" R
Ay
Balık
24° 19' 00"
Merkür
Koç
19° 04' 57"
Venüs
Boğa
06° 09' 01"
Mars
Koç
02° 56' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 07"
Satürn
Balık
16° 56' 04"
Uranüs
Boğa
22° 35' 13"
Neptün
Balık
29° 01' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 32"
Lilith
Başak
23° 48' 05"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>