Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok yorulacağınız bir beraberliğe doğru hızla ilerliyorsunuz. Karşı taraf daha gerçekçi. sizin kadar iyimser görünmüyor. Kişilik uyuşmazlığı gibi değil de, koşulların tam hazır olmadığı yönünde kaygıları var. Aceleci davranmayıp yeniden düşünmeye değer.

Bir haber alıp çok ilgilenecek ve buna yoğunlaşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin bir aile sorunu bu günlerdeyaşamınızı epeyce meşgul edecek gibi görünüyor.

Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz. Sizden borç alabilmek için bir banker olmak gerekiyor. Alırken de öylesiniz. Ancak sıfırlanma durumunda böyle bir yola başvuracağınızı söylüyorsunuz. Ama şu anda kafanızdaki bir plan için dış yardıma muhtaçsınız. Plan gerçekçi ve de vazgeçilmez gözüküyor.

Dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var ve siz ona karşı hazırlıklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hakkında olumlu düşünceleriniz olan insanlarla yeni fikir alışverişleri içine girebilirsiniz. Fazla istekli görünmediğiniz bir katılımın içinde, henüz ortaya çıkmamış çıkarlarınız var. Birtakım sosyal faaliyetleriniz, sizi hayatın diğer alanlarında belli ölçülürde sınırlıyor. Daha akılcı zamanlamalarla bazı dengeleri yerli yerine oturtmanızda yarar var.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Sizler için ilişki odaklı bir gün olabilir. Eşinizle, sevgilinizle ilgili çözmeniz gereken konular olabilir. Ay'ın Kiron ile yaptığı karşıtlık sebebiyle duygusal yaralar almaya açık bir gündesiniz. Hem sizin hem partnerinizin söyleyecekleri yaralayıcı olabilir. Bugün öğle saatlerinde Venüs Boğa burcuna geçiyor. Bu görünümle beraber maddi durumunuz iyice güçleniyor. 9 Haziran'a kadar paranıza para katabilirsiniz. Yatırım yapacaksanız bu dönem idealdir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel haberler kapında, sabırlı ol!Sevgi gezegeni Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. İş yerinde yaşanan sorunla ilgili alakan olmadığını açıklamak zorunda kalabilirsin. Hırsların bugün seni çok başka yerlere götürebilir. Hemhem de sosyal hayatında dengeyi korumalısın. Haksızlığa uğradığını düşünüyorsan öncelikle konuyu araştırman gerekebilir. Tüm bu aksaklıklar moralini bozmasın. Çünkü gün, sana güzel haberler taşıyacak. Özellikle evli bir Koç burcuysan, eşinin vereceği müjde seni çok mutlu edecek. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinle birlikte arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Keyifli saatler geçireceksiniz. Ailenden uzakta yaşıyorsan, gün içerisinde sık sık onlarla iletişim halinde olabilirsin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizdeki problemleri derinlemesine sorgulamak ve partnerinizin size karşı yaptığı hataları söylemek için doğru bir gün. Kendinizi bunalmış hissedebilir ve bazı agresif çıkışlar içinde olabilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kıvrak olmayı anlatan koşullar var. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir. Eşinizle ilgili uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde yolculuklar ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün etkisi maddi kazançlarınızın artmasına vesile olacak. Kazandığınız parayı kendiniz ve sevdikleriniz hayrına harcamak isteyebilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; karşıt burcuna geçen Ay, aşk vebirliklerinden yana seni desteklerken, burç değiştiren Venüs de kazançlarını ve özgüvenini artırmak için yanında bulunacak. Önümüzdeki süreçte, huzuru, konfor ve kaliteyi, maddi ve manevi emniyetini daha çok önemseyebilirsin. Köklü bir değişim için yaratıcı yeteneklerini kullanabilir, tecrübelerini artırabilirsin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün destek görme, anlaşılma arzunuz yüksek. Gün içinde olayların sebeplerini gözden geçirirken, doğru anlaşılmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde son sözü ilk söylerek kırgınlık yaratmamaya özen gösterin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs Boğa burcuna geçiş yaparak size kazanç anlamında rahat nefes aldırır. Artık keyif zamanı! Yüksek temponuzu biraz yavaşlatın. Hayatın keyfini çıkartın. Yatırımlarınızı güçlendirebilir, hayata daha sağlam temeller atarak devam edebilirsiniz. Öz değer duygunuzu güçlendirmek için harekete geçin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 07" R
Ay
Balık
14° 08' 07"
Merkür
Koç
18° 37' 59"
Venüs
Boğa
05° 17' 11"
Mars
Koç
02° 24' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 15"
Satürn
Balık
16° 52' 32"
Uranüs
Boğa
22° 32' 48"
Neptün
Balık
29° 00' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 13"
Lilith
Başak
23° 43' 25"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>