Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaşınızın sevgilinizle ilişkisinden hiç hoşlanmıyorsunuz. İkisinin gereksiz bir yakınlık içinde olduğunu düşünüp canınızı sıkıyorsunuz. Onu kıskanıyorsunuz denilebilir. Ortada sandığınız gibi bir durum yok.

Çalıştınız ve başardınız. İşinize olan bağlılığınız ve kişisel yeteneklerinizyaşamında önünüzü açıyor. Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Daha çoğunu başarmamanız için bir neden yok.

Parasal konularda şanslı bir döneme girmek üzeresiniz. Harcamalarınızda biraz daha dikkatli olursanız tüm maddi sıkıntılarınızdan kurtulabileceksiniz.

Aşk yaşamınızdaki problemi çözmek için çaba harcamalısınız. Konuşarak ne kadar yersiz kuruntu yaptığınızı anlamak sizi mutlu edecek

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ikili ilişkilerde gereğinden fazla baskıcı ve ısrarcı olmamaya dikkat etmeniz gerekiyor. Hırslar, değiştirme ve dönüştürme arzusu ön plana geçerken sakin ve kontrollü olduğunuzdan emin olmalısınız. Bu enerjiyi karşınıza yansıtmaktansa dağıtabileceğiniz fiziksel aktivite ve spor gibi kanallar bulabilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Ay-Yay burcu seyir etkinliğinde, isteklerinizi elde etmek için, girişim gücü ve cesaret ön plandadır. İnsan ister istemez özgür olmak, gelişmek büyümek ve kendini aşmak ister. Dünyayı barış-sevgi duygularla kucaklama arzumuzu çoğaltıyor. Saat 15:15 Mars-Pluto zorlu görünümü, bir yandan rahat davranan partnerin, diğer yandan sorumlulukların sizi yorması anlamına gelir ki, insan hırsını bir yerden çıkarmak ister. Partneriniz de bu çıkışınıza sert bir şekilde karşılık verebilir. Eski yeni ne kadar mesele varsa hepsi ortaya serilebilir. Her ikiniz de birbiriniz üzerinde hakimiyet kurarak isteklerinizi kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Bu iki görünüm gün boyunca etkili olup rahatsız edici, uzlaşmazlıkları körükleyicidir. Çok dikkatli olmakta yarar görüyorum. Saat 20:51 Ay-Neptün görünümü, sizi birilerine bağımlı kılan koşullara gösterdiğiniz hassasiyetin işaretçisidir. Keşke daha iyi durumda olsam da, kimseye uymak mecburiyetinde kalmasam diye düşünürsünüz. Saat 23:59 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, fikirlerinizi insanlarla paylaşımda, yolculuklar ve kurulacak bağlantılarda, görüşmelerde, ayrıca aşk hayatınızda şans ve fırsatların işaretçisidir. Önemli bir adım, gelişme, haberin göstergesidir. Başka bir şehir veya ülkeyle bağlantılı işlerin başarılı şekilde sonuçlanmasıdır. Yeni bir aşka yelken açmaktır. Eğitim,veya sizin için önemli olan bir dileğin gerçekleşmesidir. İnancınız yükselir, hayata duyduğunuz güven artar. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

19 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliysen çocuklarınla vakit geçirmek istediğin bugünün umduğun gibi gitmemesine engel olacak sorunlarla karşılaşabilirsin.

19 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendimizi engelleniyor veya baskı altında hissediyor olabiliriz.

19 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendiniz için güzel şeyler yapabileceğiniz, dışadönük bir gündesiniz. Yolculuklar ve hareket gündeme gelebilir.

19 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerde gereğinden fazla baskıcı ve ısrarcı olmamaya dikkat etmeniz gerekiyor. Hırslar, değiştirme ve dönüştürme arzusu ön plana geçerken sakin ve kontrollü olduğunuzdan emin olmalısınız. Bu enerjiyi karşınıza yansıtmaktansa dağıtabileceğiniz fiziksel aktivite ve spor gibi kanallar bulabilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

19 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplum içinde olacağınız ortamlarda, fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Sinirlerinizi kontrol etmeye özen göstermelisiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda meydana gelen Yeni Ay ortak paylaşım alanlarınızda yeni başlangıçlara vesile olabilecek. Yeni ortaklıklardan bir güç elde etme zamanı. Uzun zamandır gündeminizde olan finansa sorunlarınıza mantıklı bir çözüm bulabilirsiniz. Ortak yatırımlarla yeni ufuklara doğru yol alın.

19 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 17' 13" R
Ay
Yay
25° 56' 04"
Merkür
Koç
16° 14' 55"
Venüs
Koç
28° 17' 15"
Mars
Balık
28° 01' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 40"
Satürn
Balık
16° 22' 44"
Uranüs
Boğa
22° 13' 18"
Neptün
Balık
28° 50' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 03"
Lilith
Başak
23° 05' 37"
True Node
Koç
15° 26' 44"
Son Güncelleme : 28/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>